Gelinimiz hasta anneme çocuğunu baktırmak istiyor

direk yüzüne söylerseniz eyvah eyvah. başka bir çözüm bulmalısınız.

zaten adınız görümce bir de bu olay olursa :confused:

bence gelının utanması gerek, çıkarcı bırı oldugu için... oh ne ala memleket.
çocukları kaynanalara guvenıp yapıyorlar heralde. her şey karsılıklıdır
almadan vermek allaha mahsustur.

Benim anlamadığım bir noktada bu çocuğun bir de anaannesi yok mu farklı şehirde falan mı yoksa oda mı hasta

Öncelikle geçmiş olsun canım, valla o kadar kolaysa bebeye bakmak kendi anası baksın . Çok mu uzakta onun ailesi??
Bunun yemeği içeceği gazı kakası ağrısı sızısı sonra bişey olsa çocuğa iyi bakılmıyor denir benim nankör bir eltim varda aynısını oda yaptı k.v ye

annenizin yüzü yumuşak, gelinine bakamam diyemeyecek belli ki. ama yazık günah değil mi ağır hastalıktan çıkmış kadına, bebek bakımı ne kadar zordur... bence gelininizle kötü olmak pahasına duruma müdahale edin, gayet net bir şekilde annenizin ağır hastalıktan çıktığını, halsiz olduğunu, bakamayacağını söyleyin. zorla baktıracak değil ya? bir evlat olarak siz el koyun duruma, bazı insan hayır diyemiyor, hakkını arayamıyor maalesef. kanser bu, soğuk algınlığı değil! annenizin kendini toparlaması en önemlisi, o bakmadı diye çocuk perişan olacak değil ya. lütfen, duruma el koyun. benim içim cız etti yani...

gelinin çocugu işte elll gibi bahsediyor konu sahbi acaba kız kardeşinin çocugu hakkında uslubu böle mi olurdu
gelinin çocugu işte elll gibi bahsediyor konu sahbi acaba kız kardeşinin çocugu hakkında uslubu böle mi olurdu

Farkındaysanız abime de kızgınım. Gelinin çocuğu olması değil tabiki mevzu. Kız kardeşim yapsa ona da kızardım çok net.
Çocuk tabiki canımız bizim. Onu ne kadar çok sevdiğim detayının konuyla ilgisi yok diye düşünüyorum. Halacım diyorum başka bir şey demiyorum ben ona.

Bu gelin gelin diye bahsettiğin yengen veya kardeşinin eşi sanırım.Çocukta senin öz be öz yeğenin.Ona söyleyemiyorsanız kardeşinize veya abinize söyleyeceksiniz.

Herkes anlasın diye gelinimiz diyorum. Amcamın karısı olsa yengem derdim. Abla desem hatlar karışacak okuyan karıştıracak.
Anlaşılır yazmaya çalıştığım için bu şekilde bahsettim kişilerden.

ben o gelinin yerinde olsam haksız olsam bile görümcenin böyle olaylara müdahale etmesini istemem
konu sahibinin yerinde olsam abim ile görüşüp hallederdim

Ben olsam bende istemem. Ama bir şekilde anlatılsa bile anlamadı gelinimiz. Israrla kv me yakın kreşe vericem diyor. Sonuç olarak ya babam ya ben karışmak zorunda kalacağız. Abimde eşinden yana çıktığı için ona dicek laf yok artık.

Benim görümcem olsa o da annesini korurdu sanırım. Kim olsa korur bu durumda.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Bence abinle konuş yani bu işin oluru yok.Ya da babanız girsin işe benim hanım bakamaz desin olsun bitsin.O çocukcağızın gribi bile annenizi sarsabilir.Bence annenizin rutin kontrol yaptırdığı doktor varsa abinizi onunla konuşturun,doktor ona gerekeni söyler..

Back
X