- 7 Aralık 2012
- 416
- 248
- 63
- Konu Sahibi denizberdan
- #61
bakın sizi anlıyorum
üzgünsüzün
tabiki kanser hastalığı ha deyince geççen bi hastalık değil
ama hayattan tamamen soyutlanması neden
iş arkadaşımın annesi de kanser atlattı dediler diğer organlarına sıçrama durumu varmış
o halde torunum benim hayat ışıgım onunla yenecegim deyim bakıyo torununa
kemoterapi aldıgında bakamıyor sadece
demem o ki gavura küsüp oruç bozmaya benzer bu olay
arada kardeşiniz var küçücük bi torun var
tabii hangi aşamada bilemem hastalık
tekrar geçmiş olsun bu arada
Hastalık 3,5 tan 4. Evre diyim size. Bunu yazarken bile kahroluyorum ben.
Hayattan soyutlamıyoruz. Yemek yapıyor iyi kötü ben olmayınca, biraz dolaşmaya çalışıyor, her yere taksiyle götürüyorum yorulmaması için. zaten psikolojisi çok bozuk evde durmak istemiyor hiç. Deniz kenarında bir çay içecek, dostlarla görüşecek, tatil yapacak, hayat bu onun için bundan sonra.
Annem bakmazsa o çocuk ortada kalmayacak zaten. Alternatif çok ta en kolayı annemin ilgilenmesi gelin için. Herkesin çocuğuna bakacak büyükleri yok . Millet ne yapıyor?
Sizin tanıdığınız torun bakacak gücü bulmuş kendisinde, annem bulamıyor bakmak istemiyor, suç mu? Sadece sevmek istiyor. 60 sene hep başkaları için yaşamış zaten, bırakalım da biraz kendi için yaşasın. Babam da yaşlı hastalıkları var zaten, ikide bir fenalaşıyor. Annem bu haliyle bi de onu kollamaya çalışıyor evde. Bende kaldılar bir süre. Ya da ben gidip kalıyorum. Herkes kendi evini istiyor tabi, en sonunda gittiler. Onlara bir yardımcı lazım yani, bebek bakmak bir kenara.
Bizim torunun bakımından çok daha önemli dertlerimiz var anlayacağınız. Onu da annesi düşünsün bir zahmet.