Bir derdim var'a açılan konular dertlerle ilgili olur zaten, bir gelin kayınvalidesiyle sorun yaşıyorsa elbette ki bu derdini bdv'ye anlatır
Sizce de bir gelinin ' ay kalınvelidemi çok seviyorum, kendi annemden ayırmam' diye bir konu açması saçma olmaz mıydı? Burası dert bölümü, tabi ki insanlar memnuniyetsizliklerini yazacaklar, bdv'ye bakarak dünyada kvsine aşık bir gelin yoktur diye genellemeniz çok saçma. Ayrıca Dünya da kadınlar kulübünden ibaret değil ki. Çevremde bir çok insan var kayınvalidesi iile iyi geçinen, hastalığında bakan eden, eminim ki tanımadıgım bir cok gelin de vardır kayınvalidesini seven.
Dar bir bakış açısıyla bakıyorsunuz yani dünya kaynanalarını sevmeyen gelinlerden ibaret değil..
Eğer anne pasif konumdaysa kimseye hayır diyemeyen bir yapısı varsa ben olsam ben de karışırım. Sonucta konu sahibinin annesi canının canı, ister mi yorulmasını, sırf hatır için katlanmasını? Biraz empati kurun, aynı durumda olsanız ne yapardınız ? Anneniz hatır için ses çıkaramasa ama içten içe bakmak istemese ? Ne yapardınız ?
Dediğiniz gibi kanseri bilmiyormuşsunuz, Allah'ım göstermesin, o yüzden yorumlarda biraz sağduyulu olmakta fayda var. Ki konu sahibinin annesi 3,5-4. evre'den dönmüş, başka bir deyişle ölümün kıyısından dönmüş, 4. evre son evredir ve genelde ölümü beklemekten başka yapacak bir şey yoktur(çoğu kanser türünde), konu sahibinin annesi ölümün kıyısından dönmüş ve artık prensesler gibi bakılması gerek, değil çocuk bakmak en ufak yorulmaması gerek.
Her neyse, görüşler farklı olabilir, saygım sonsuzdur, sadece fikrimi belirtmek istedim.