- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.651
- 158
Fitne fucurSiz çok yanlış gelmişsiniz..
Burası bdv.
gelin haklıııBen gorumceyim gelin kardeşimin hanimi bir de oyle okuyun
O zaman kocanıza akrabalıklarının siz ve kardeşiniz dolayısıyla olduğunu ve ikinizi bir kenara iterek sürekli her şeyi aralarında halledemeyeceklerini söyleyin.Sadece ayni aileye gelin damat geldiler
Kardeşinin hanımınada diyor bazı yöreler2.konuyu anlamadım
Annemden için, benden için gibi tabiri ilk kez kk da duydum
Konularda geçince anlamıyorum.
İlk konu içinse gelininiz kim? Bir tek oğlunuzun karısı gelininiz olur. O mu?
yazdığı ne malummEşiniz kadına "canım benim" yazmış yahu dahası var mı? Gelinin değil eşinizin ahlâksızlığı ön planda bence bunu iyice bir düşünün siz.
Ara ara aramış yakaladım esimi, 13 yilda sürekliIki insanın iyi anlaşıp konuşması için illa asılmış olması fln mi gerekiyor? Kardeşinize ne dediniz, eşinle konuşmuyorum çünkü eşimle konuşması hoşuma gitmiyor mu?
Yorumları hayretle okudum numarası bile olamaz diyenler olmuş. O kadarmi güvenmiyorsunuz eşlerinize
Bazen herkes herkese canim benim der diyorum bazen kabullenemiyorumEşiniz kadına "canım benim" yazmış yahu dahası var mı? Gelinin değil eşinizin ahlâksızlığı ön planda bence bunu iyice bir düşünün siz.
Ben gorumceyim gelin kardeşimin hanimi bir de oyle okuyunÇok zorlandım okurken. Gelin dediğiniz kişi elti mi oluyor? Yoksa siz onun görümcesi misiniz?
Konu sahibinin anlatımına göre öyle.yazdığı ne malumm
Bir de gelinimiz anlatıyor esim cvp vermeden sürekli canim benim canim benim deyip duruyor aynen canım benim canim benim tamam demis en sonundada sende kafana takma tamammi demisAra ara aramış yakaladım esimi, 13 yilda sürekli
Bazen herkes herkese canim benim der diyorum bazen kabullenemiyorum
Konu sahibinin anlatımına göre öyle.
Bunlar iğrenç ithamlar yani insanın midesi kaldirmaz nerden baksaniz elinizde kalir bence bunu yazan kisinin ruh hali iyi degil bi doktora görünmesinde fayda var
valla bence takıntı yapmış konuları doğru anlatmıyor.o mesajlar elinde olsaydı direkt erkek kardeşine gösterirdi ya da ailesine.Konu sahibinin anlatımına göre öyle.
Ya bırakın ALLAH aşkına, o şekilde hitap edilecek insan var edilmeyecek insan var yani siz bunun ayrımını yapabilirsiniz bence.Ara ara aramış yakaladım esimi, 13 yilda sürekli
Bazen herkes herkese canim benim der diyorum bazen kabullenemiyorum
Burada anlatilanlarin hepsi dogruvalla bence takıntı yapmış konuları doğru anlatmıyor.o mesajlar elinde olsaydı direkt erkek kardeşine gösterirdi ya da ailesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?