- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
Akrabalıkları aynı ailenin gelini ve damadı olmaktan mı kaynaklı yoksa başka akrabalıkları var mı?Onun herseye verecek bir cvbi vardir, akrabayiz bahanesine
Kardesime asla bahsetmedim, kendisi zaten hoslanmaz esimden, esimde hoslanmazdi, ama evlenince kardesim esim sevmeye basladi, benimde hosuma gitmisti aslinda ama sonra baktım bu durum beni huylandirmaya basladi küslük cikardim, kardesim gorusmemeye basladi ama cocuklar durmadilar barıştık yine, kardesim aşırı kiskanc ona ispat edemiyorum ne arkadas ne sevgili gibiler diyemiyorum cok zor bir durum7 mesajınızın biri konunun kendisi diğer 6 mesaj da bu. ok siz görümcesiniz onu anladım.
1. mali durumun ilgisi nedir
2. kardeşiniz karısına küsme sebebinizi biliyor mu? biliyorsa karısına kocamla aranda ne var? diye küsmenize tepkisi nedir?
3. geline küstünüz kocanıza ne tepki verdiniz?
4. kardeşinizin eşine asılan koca neden hala koca?
5. bu meselelerin yanında sorduğunuz şey harbiden gelinin kocanızı yönetmesi mi?
teşkürler
Sadece ayni aileye gelin damat geldilerAkrabalıkları aynı ailenin gelini ve damadı olmaktan mı kaynaklı yoksa başka akrabalıkları var mı?
Evet dediginiz gibi adi konmayan birseyler varEşinizle kardeşinizin eşi arasında birşeyler olduğunu düşünüyorsunuz yıllardır, adı konmamış bile olsa, normal olmayan birşeyler var. Neden ayrılmıyorsunuz?
Elinizde net bir kanıt olmadan kimseye birşey söyleyemezsiniz ama sizin boşanmaniz için bir delile ihtiyacınız yok, bu şüphe yeter insana.
Allah düşmanımın başına vermesin diye diye ömrünüzü geçireceksiniz belli ki.
Bu üye önceden de vardı. Sürekli bu tarz bir konu açıyordu. Hatırlayanlar bulabilir benceumarım fakedir konu
Gorumceyim benBen anlamadım yagelin kim şimdi elti mi?
Gorumceyim benÇok zorlandım okurken. Gelin dediğiniz kişi elti mi oluyor? Yoksa siz onun görümcesi misiniz?
Ben gorumceyim gelin kardeşimin hanimiGelin kim?
Abinizin veya kardesinizin esi mi?
Siz daha önceden de bu konuları açıyorsunuz hep. Sizi hatırlıyorum benGorumceyim ben
Görümce olduğunuzu hepimiz anladık inanın.Gorumceyim ben
millet kafayı yedi ya yazıkBu üye önceden de vardı. Sürekli bu tarz bir konu açıyordu. Hatırlayanlar bulabilir bence
Ben gorumceyim gelin kardeşimin hanimi bir de oyle okuyunÇok tuhaf yazmışsın hicbisey anlaşılmıyor
Kardesime asla bahsetmedim, kendisi zaten hoslanmaz esimden, esimde hoslanmazdi, ama evlenince kardesim esim sevmeye basladi, benimde hosuma gitmisti aslinda ama sonra baktım bu durum beni huylandirmaya basladi küslük cikardim, kardesim gorusmemeye basladi ama cocuklar durmadilar barıştık yine, kardesim aşırı kiskanc ona ispat edemiyorum ne arkadas ne sevgili gibiler diyemiyorum cok zor bir durum
Abisinin eşi ile (gelin), bayanin eşi (damat) samimilermiş.
Bir birleriyle cok fazla konusuyorlarmis.
Eşi geline canim benim diye hitap ediyormuş.
Konu sahibesi ikisinide sıkiştirmis nerden buluyorsunuz bu kadar konusacak seyi diyerek.
Gelinleri o benim abim demis, esi ne demis hatirlayamadim.
Bir halalari varmis gelin hanim konu sahibesinin esiyle konusurken sor bakalim karin halasina bakmayi dusunuyormu ben bakmam demis, eside gitmis bunu konu sahibine sormuş.
Simdi kendi yorumumu katayim esimin kardesinin esinin bende numarasi bile yok, ayni sekilde esimin numarasida gelinimizde yok.
Daha once onlarda bizde tanismiyoruz.
Bana gorumcem gelip boyle bir soru sorsa gorumcemin kocasini arayip bagirmak yerine gorumcemin sacini basini yolarim önce.
Hakliysam
Okadarini anladık ama olayları çok kötü anlatmışsın Türkçe konuş biraz Türkiye'de yaşıyorsun okuyanlara bu kadar saygısızlık olmazBen gorumceyim gelin kardeşimin hanimi bir de oyle okuyun
Gelini severdim aslinda, kusme sebebim arkamdan esime beni sikayet etmesi sürekliBiraz enteresan geldiniz bana. Kıskanıyor gibisiniz gelinimiz dediğin her kimse. Eşinizi suçlu bulun bu durumda. Neden sadece kadını suçlar gibi konuşuyorsunuz?
Bana niye cevap vermiyorsunuz, siz bu konuyu başka isimle yine açmıştınızBeni aramadı, abla hala konusunda dusuncen ne, erzurumda herkes yorgun demedi, kendi bakmiyor annem bakiyor, annem ona gondercek diye korkuyor, gondermez zaten, esime anlatiyor bunu, ve ben telde konustunuz diye 9 ay küslük cikardim ona ragmen,, birinci konuda esim küslük cikarmama ragmen gelini aramis 2.konuda da gelin esimi aramis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?