Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

Kardesime asla bahsetmedim, kendisi zaten hoslanmaz esimden, esimde hoslanmazdi, ama evlenince kardesim esim sevmeye basladi, benimde hosuma gitmisti aslinda ama sonra baktım bu durum beni huylandirmaya basladi küslük cikardim, kardesim gorusmemeye basladi ama cocuklar durmadilar barıştık yine, kardesim aşırı kiskanc ona ispat edemiyorum ne arkadas ne sevgili gibiler diyemiyorum cok zor bir durum

Eşinizle kardeşinizin eşi arasında birşeyler olduğunu düşünüyorsunuz yıllardır, adı konmamış bile olsa normal olmayan birşeyler var. Neden ayrılmıyorsunuz?

Elinizde net bir kanıt olmadan kimseye birşey söyleyemezsiniz ama sizin boşanmaniz için bir delile ihtiyacınız yok, bu şüphe yeter insana.
Allah düşmanımın başına vermesin diye diye ömrünüzü geçireceksiniz belli ki.

Evet dediginiz gibi adi konmayan birseyler var

çok zor bir durumdasınız.
yani eşinize güvenemediğiniz için yaşadığınız huzursuzluğun çözümü kardeşinizin eşiyle küsmek değil yalnız. siz küsünce onların konuşmayacağının garantisi ne? arada flört ya da ilerisi varsa bile sizin yanınızda olmayacak ki zaten. sizin bu güvensizliklere rağmen devam etmenizi anlayamadım.

siz aralarındaki canımlı cicimli konuşamyı kendiniz mi duydunuz? kim aktardı size?

Biraz enteresan geldiniz bana. Kıskanıyor gibisiniz gelinimiz dediğin her kimse. Eşinizi suçlu bulun bu durumda. Neden sadece kadını suçlar gibi konuşuyorsunuz?
Gelini severdim aslinda, kusme sebebim arkamdan esime beni sikayet etmesi sürekli

Beni aramadı, abla hala konusunda dusuncen ne, erzurumda herkes yorgun demedi, kendi bakmiyor annem bakiyor, annem ona gondercek diye korkuyor, gondermez zaten, esime anlatiyor bunu, ve ben telde konustunuz diye 9 ay küslük cikardim ona ragmen,, birinci konuda esim küslük cikarmama ragmen gelini aramis 2.konuda da gelin esimi aramis

Bana niye cevap vermiyorsunuz, siz bu konuyu başka isimle yine açmıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…