Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

Aslinda küslük cikarmam islerine mi gelmiz

Gelinimiz ve kocamda da yoktu taa ki bir olay oldu gekinimiz sahit olana kadar.. Olaylari takip ederken mecbur tel nolari alındı verildi.....

Gelinde sorun yok ama adamın gözü dışarıda
Esim icine kapaniktir kimseyi begenmez mali durumumuz iyi derken hava atmak anlaminda değil o kadar kişi varki etrafimizda esimin en yakinima gelinimize olan bu ilgisi... Belki yabanci olsa bu kadar koymaz insana

Gelininiz degil de kocaniz yuruyor kadina. Sorun esinde.
Kafayı yicem bu adam bu kadar bu geline ölüp bitiyorsa 1.5 yildir neden aramadi diyorum eminim aramadi, ama sonra oyle olaylar yaşıyorum ki ilgisinden emin oluyorum

Mali durum hava atma anlaminda degil, etrafimizda birçok insan var, en yakinima olan bu ilgisi belki yabanci olsa bu kadar koymaz insana

Çünkü siz kafanızdan uyduruyorsunuz.bu yüzden olabilir mi
Ya uydurmasa bile, velev ki hepsi dogru.
Insan kocasinin 10 yıl önceki hareketlerinden bile gelinden hoslandigini dusunup nasil hala kafasinda kurup kurup durur ilginc. Ben kocam icin 10 sene once de bunu yapmisti, demek ki o zaman da hoslaniyordu deyip gececegim?!

Gerci en son bosanmayip parasini yerim diyordu. O da bir cozum, ama o zaman durup durup takmayacak kafaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…