Ben gorumceyim gelin kardeşimin hanimiHiçbirşey anlamadım konuyu takip edeceğim
Anlamamislar"Ben görümceyim gelin kardeşimin hanimi." yemin ederim şu cümle aklimdan uzun süre cıkmayacak
Bu mesajımı 3-4 kere alıntıladınız :/ herkes anladı görümce olduğunuzu. Daha alıntılamanıza gerek yok gerçektenBen gorumceyim gelin kardeşimin hanimi
Aslinda küslük cikarmam islerine mi gelmizSizinle görüşememiş tepkinizden korkup, eşinize demiş yatalak olan kişi sizin öz halanız bakılacaksa bu gelinden çok size düşer, bu konuda haklı bence. (2. Konu hakkında)
1. Konu için yorumlarım da benzer nitelikte, iletişime kapalısınız, 9 ay küs kalmışsınız mesela. Öyle olunca onunla sizin aranızdaki tek bağlantı eşiniz, ona anlatıyor.
Güven sorunu varsa bu eşinize karşı, gelininizin bir kusuru yok... Eşinize deyin bizim aile meselelerini biz aramızda konuşalım, sen aracı olma yanlış anlaşılma oluyor, sonra da kendiniz sağlıklı bir iletişim kurun kavga gürültü etmeden.
Nette bir problem varBu mesajımı 3-4 kere alıntıladınız :/ herkes anladı görümce olduğunuzu. Daha alıntılamanıza gerek yok gerçekten
Anladilar, anladikk vallahi de billahi de anladik.. sen görümcesin, en çok sen görümcesinAnlamamislar
Özür dilerimNette bir problem var
Kafam karisikBu kadar detaydan sonra hala konusunda yönetildiğinizi düşünmeniz mi problem?
Kaç kez yazdım bana niye cevap vermediniz Semra HanımKafam karisik
Bu nasıl laçka bir ilişkidir, gelinle senin kocan ne alaka , nasıl buna müsaade ediyorsunuz, bizde gelinimiz bize gelse bile eşimle abim ayrı , karısıyla ben de ayrı bir odada sohbet ederiz bence islami olan da bu , bunları normalleştirip şikayet etmek saçma, gelinimiz asla eşimi arayıp sohbet muhabbet edemez durduk yere , yani ne konuşacaklar ki arada bişey bile olmasa insan rahatsız olur, sanırım aile yapısı, dini görüş ile ilgili tüm bunlar ...
Samimiyet baska boyuta tasinmis tarzi birsey bunu kardesime soyleyebilirimBen gorumceyim
Evet kardeşimin hanimi, 13 yilda belli belirsiz birseyler oldu son senelerde 9 ay küstüm ama değişen birsey yok
Semra hanim derseniz bakmaz. Görümce hanim deyin bakabilirKaç kez yazdım bana niye cevap vermediniz Semra Hanım
Gelinimiz ve kocamda da yoktu taa ki bir olay oldu gekinimiz sahit olana kadar.. Olaylari takip ederken mecbur tel nolari alındı verildi.....Niye hala o gelinin saçını başını yolmadiniz çok merak ediyorum .Asla böyle laçka ilişkilere tahammül edemem.5 yıllık evliyim .Gorumcemin kocasının telefon numarası bile yok bende .Asla muhabbete girmem.Gorsem nasılsın,iyi misin o kadar.Mesajlasmak ne ya??Bir de görsen mutaassip dir bu insanlar ..
Esim icine kapaniktir kimseyi begenmez mali durumumuz iyi derken hava atmak anlaminda değil o kadar kişi varki etrafimizda esimin en yakinima gelinimize olan bu ilgisi... Belki yabanci olsa bu kadar koymaz insanaGelinde sorun yok ama adamın gözü dışarıda
Kafayı yicem bu adam bu kadar bu geline ölüp bitiyorsa 1.5 yildir neden aramadi diyorum eminim aramadi, ama sonra oyle olaylar yaşıyorum ki ilgisinden emin oluyorumGelininiz degil de kocaniz yuruyor kadina. Sorun esinde.
Çünkü siz kafanızdan uyduruyorsunuz.bu yüzden olabilir miKafayı yicem bu adam bu kadar bu geline ölüp bitiyorsa 1.5 yildir neden aramadi diyorum eminim aramadi, ama sonra oyle olaylar yaşıyorum ki ilgisinden emin oluyorum
Mali durum hava atma anlaminda degil, etrafimizda birçok insan var, en yakinima olan bu ilgisi belki yabanci olsa bu kadar koymaz insana7 mesajınızın biri konunun kendisi diğer 6 mesaj da bu. ok siz görümcesiniz onu anladım.
1. mali durumun ilgisi nedir
2. kardeşiniz karısına küsme sebebinizi biliyor mu? biliyorsa karısına kocamla aranda ne var? diye küsmenize tepkisi nedir?
3. geline küstünüz kocanıza ne tepki verdiniz?
4. kardeşinizin eşine asılan koca neden hala koca?
5. bu meselelerin yanında sorduğunuz şey harbiden gelinin kocanızı yönetmesi mi?
teşkürler
Ya uydurmasa bile, velev ki hepsi dogru.Çünkü siz kafanızdan uyduruyorsunuz.bu yüzden olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?