- 10 Nisan 2014
- 43.714
- 116.236
- 798
gösterseydiniz kardeşinize madem bu kadar eminsiniz aralarında bir şey olduğunun.Burada anlatilanlarin hepsi dogru
Bilmiyorum ki ben sadece bu konuyu okudum, diğer konu ya da yorumlarına bakmadım. Konuya bakacak olursak eşinin geline ilgisi var olduğu apaçık ama dediğiniz gibi konu sahibi eşine ya da geline takıntılı biri olup olayları yanlış aktarıyorda olabilir.valla bence takıntı yapmış konuları doğru anlatmıyor.o mesajlar elinde olsaydı direkt erkek kardeşine gösterirdi ya da ailesine.
Bence hersey muaammagösterseydiniz kardeşinize madem bu kadar eminsiniz aralarında bir şey olduğunun.
Mesaj degil konuşmaBurada anlatilanlarin hepsi dogru
Takinti yok bunların hepsi doğruBilmiyorum ki ben sadece bu konuyu okudum, diğer konu ya da yorumlarına bakmadım. Konuya bakacak olursak eşinin geline ilgisi var olduğu apaçık ama dediğiniz gibi konu sahibi eşine ya da geline takıntılı biri olup olayları yanlış aktarıyorda olabilir.
O mesajları kardeşinize gösterseniz zaten inanır. Çünkü kardeşim kıskanç biri demişsiniz. Eeee kardeşinizin eşi de kocasının bu huyunu biliyordur elbette. Bu konuşma tarzı, eşinizin ve gelininizin aradan sizi çıkararak konuşmaları hepsi birer delil aalında. Tabi siz bu konuyu kardeşinize dillendirirseniz evlilikleriniz de biter büyük ihtimalle. Boşanmak gözünüzü korkutmuyorsa bence mesajları kardeşinize gösterebilirsiniz. Biz kadınların 6. hisleri kuvvetli olur. Ortada yanlış bir şeylerin döndüğünü hissediyorsanız gerçekten yanlış bir şeyler dönüyordur.Burada anlatilanlarin hepsi dogru
Bunu begendim aradan bizi cikararak konusuyorlar derim kardeşime olmazsa,O mesajları kardeşinize gösterseniz zaten inanır. Çünkü kardeşim kıskanç biri demişsiniz. Eeee kardeşinizin eşi de kocasının bu huyunu biliyordur elbette. Bu konuşma tarzı, eşinizin ve gelininizin aradan sizi çıkararak konuşmaları hepsi birer delil aalında. Tabi siz bu konuyu kardeşinize dillendirirseniz evlilikleriniz de biter büyük ihtimalle. Boşanmak gözünüzü korkutmuyorsa bence mesajları kardeşinize gösterebilirsiniz. Biz kadınların 6. hisleri kuvvetli olur. Ortada yanlış bir şeylerin döndüğünü hissediyorsanız gerçekten yanlış bir şeyler dönüyordur.
Ben de yazdım hiç cevap vermedi bana. Ben hatırlayamadım önceki adını. Mesajı alıntılarsanız sevinirimKonu sahibi sizin ikinci uyeliginiz bu degil mi? Daha once de yazdim ama gormezden geldiniz. Bir ara yine senelerdir kocanizla gelininizden suphelendiginizi yazip duruyordunuz. Isterseniz eski mesajlarinizi da alintilarim.
Siz durup durup bu konuya takiyorsunuz, gercekten iyi degilsiniz.
Ben de bildirdimBen bildirdim yonetime, ayni uye olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamaminsallah onlar ispatlar.
Yani tek akrabalıkları ve tanışıklıkları aynı aileye gelin gelmek ise bence de fazla samimi bir ilişki. Ayrıca kardeşiniz eşinizden, siz de gelininizden pek hoşlanmıyorsunuz ve anladığım kadarıyla o kadar da samimi değilsiniz. Yerinizde olsam bana da tuhaf gelir. Siz bu konuyu dillendirmek için geç bile kalmışsınız. Ama size tavsiyem öncesinde eşinizle konuşun. Empati kurmasını sağlayın. Mesela “ben senin kızkardeşinin eşiyle böyle samimi olsam, enişten bana canım benim diye mesaj atsa ne düşünürdün?”deyin.Bunu begendim aradan bizi cikararak konusuyorlar derim kardeşime olmazsa,
Kullanici adi snzvrn44.Ben de yazdım hiç cevap vermedi bana. Ben hatırlayamadım önceki adını. Mesajı alıntılarsanız sevinirim
Uzak sehirlerdeyiz samimi degiliz ona ragmen bu samimi konuşmalar telefonlasmalar,kusmeme ragmen benden cekinmeden 1.5 yil sonra tekrar belge bahanesine aramasi, gelinin sikayete tekrar baslamasi, hangi gelin gorumcenin kocasina gorumcesini sikayet ederYani tek akrabalıkları ve tanışıklıkları aynı aileye gelin gelmek ise bence de fazla samimi bir ilişki. Ayrıca kardeşiniz eşinizden, siz de gelininizden pek hoşlanmıyorsunuz ve anladığım kadarıyla o kadar da samimi değilsiniz. Yerinizde olsam bana da tuhaf gelir. Siz bu konuyu dillendirmek için geç bile kalmışsınız. Ama size tavsiyem öncesinde eşinizle konuşun. Empati kurmasını sağlayın. Mesela “ben senin kızkardeşinin eşiyle böyle samimi olsam, enişten bana canım benim diye mesaj atsa ne düşünürdün?”deyin.
Bence kadınin değil eşinizin kadına ilgisi var, kadında bunu fırsata çevirmiş.
Bence kendinize bu haksızlığı yapmayın. Bu duruma katlanmak zorunda değilsiniz. Şüphe içinde bir ilişkiyi yürütmeye çalışmayı Allah kimsenin başına vermesin.Esimin ilgisi var duygusallik seziyorum ondan bosanirsam biter hersey bosanmazsam esimin bunu cesurca aciklayacak yurege sahip olmayacağını biliyorum icinde gelinimize karsi hisleri olan ama benimle evli olan bir adam olacak o yuzden elimde kalan sifir
Ben gorumceyim gelin kardeşimin hanimiÇok zorlandım okurken. Gelin dediğiniz kişi elti mi oluyor? Yoksa siz onun görümcesi misiniz?
Mali durumunuz iyiymiş boşver gezmene bak sen.Esimin ilgisi var duygusallik seziyorum ondan bosanirsam biter hersey bosanmazsam esimin bunu cesurca aciklayacak yurege sahip olmayacağını biliyorum icinde gelinimize karsi hisleri olan ama benimle evli olan bir adam olacak o yuzden elimde kalan sifir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?