Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

valla bence takıntı yapmış konuları doğru anlatmıyor.o mesajlar elinde olsaydı direkt erkek kardeşine gösterirdi ya da ailesine.
Bilmiyorum ki ben sadece bu konuyu okudum, diğer konu ya da yorumlarına bakmadım. Konuya bakacak olursak eşinin geline ilgisi var olduğu apaçık ama dediğiniz gibi konu sahibi eşine ya da geline takıntılı biri olup olayları yanlış aktarıyorda olabilir.

Burada anlatilanlarin hepsi dogru
O mesajları kardeşinize gösterseniz zaten inanır. Çünkü kardeşim kıskanç biri demişsiniz. Eeee kardeşinizin eşi de kocasının bu huyunu biliyordur elbette. Bu konuşma tarzı, eşinizin ve gelininizin aradan sizi çıkararak konuşmaları hepsi birer delil aalında. Tabi siz bu konuyu kardeşinize dillendirirseniz evlilikleriniz de biter büyük ihtimalle. Boşanmak gözünüzü korkutmuyorsa bence mesajları kardeşinize gösterebilirsiniz. Biz kadınların 6. hisleri kuvvetli olur. Ortada yanlış bir şeylerin döndüğünü hissediyorsanız gerçekten yanlış bir şeyler dönüyordur.

Beni aramadı, abla hala konusunda dusuncen ne, erzurumda herkes yorgun demedi, kendi bakmiyor annem bakiyor, annem ona gondercek diye korkuyor, gondermez zaten, esime anlatiyor bunu, ve ben telde konustunuz diye 9 ay küslük cikardim ona ragmen,, birinci konuda esim küslük cikarmama ragmen gelini aramis 2.konuda da gelin esimi aramis

Bunu begendim aradan bizi cikararak konusuyorlar derim kardeşime olmazsa,

Ben de yazdım hiç cevap vermedi bana. Ben hatırlayamadım önceki adını. Mesajı alıntılarsanız sevinirim

Bunu begendim aradan bizi cikararak konusuyorlar derim kardeşime olmazsa,
Yani tek akrabalıkları ve tanışıklıkları aynı aileye gelin gelmek ise bence de fazla samimi bir ilişki. Ayrıca kardeşiniz eşinizden, siz de gelininizden pek hoşlanmıyorsunuz ve anladığım kadarıyla o kadar da samimi değilsiniz. Yerinizde olsam bana da tuhaf gelir. Siz bu konuyu dillendirmek için geç bile kalmışsınız. Ama size tavsiyem öncesinde eşinizle konuşun. Empati kurmasını sağlayın. Mesela “ben senin kızkardeşinin eşiyle böyle samimi olsam, enişten bana canım benim diye mesaj atsa ne düşünürdün?”deyin.

Uzak sehirlerdeyiz samimi degiliz ona ragmen bu samimi konuşmalar telefonlasmalar,kusmeme ragmen benden cekinmeden 1.5 yil sonra tekrar belge bahanesine aramasi, gelinin sikayete tekrar baslamasi, hangi gelin gorumcenin kocasina gorumcesini sikayet eder

Esimin ilgisi var duygusallik seziyorum ondan bosanirsam biter hersey bosanmazsam esimin bunu cesurca aciklayacak yurege sahip olmayacağını biliyorum icinde gelinimize karsi hisleri olan ama benimle evli olan bir adam olacak o yuzden elimde kalan sifir

Bence kendinize bu haksızlığı yapmayın. Bu duruma katlanmak zorunda değilsiniz. Şüphe içinde bir ilişkiyi yürütmeye çalışmayı Allah kimsenin başına vermesin.

Mali durumunuz iyiymiş boşver gezmene bak sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…