BuyrunKonu sahibi ortada yokmu hala
Ben gorumceyim gelin kardeşimin hanimiBen anlamadım yagelin kim şimdi elti mi?
Benim zoruma gidende o, o ne derse esimin uygulamasıGelin yönetmiyor,kocanızın niyeti bozuk.Gelinin de hoşuna gidiyor bu durum.
Mideniz alıyorsa devam edin zira benim midem bulandı
Ben gorumceyim gelin kardeşimin hanimi bir de oyle okuyunBu da büyük bir çaba gerektirir gerçekten,konuyu olabildiğince anlaşılmaz yazmak. Takdir ettim..
Duygusallik seziyorumBencede bi tuhaflık var. 13 yıllık eşiniz sonuçta bilirsiniz, anlarsınız elbette.
Bu durumda her şey çok net değil mi?Benim zoruma gidende o, o ne derse esimin uygulaması
Erkek erkege pek sevmezler birbirlerini, ama kardesim evlenince benimki sever oldu, bir bakiyorum almis cocuklari bensiz onlara gitmis, kardesim zaten hoslanmazdi benimkinin karısına alttan alta abi gibi yaklasimlarini galiba sezdi ve pek gorusmuyoruz ama sadece bu kadar nasil ortaya duseyim ispat yok tam anlamiylaPeki kardeşin karısıyla eşinin bu bahsettiğin samimiyetinin farkında mı? Farkında değilse nasıl farkında değil? Farkındaysa neden tepki vermiyor
Bosanma konusunda zaten bir iki kez o yola girdik farkli sebeplerden ailesi beni kabullenemedi, ama bosanmadik, esimde istemedi, 2 cocuk var, su durumda esim gelinimize his besleyip bir yandan evliliginimi sürdüruyor?Bu durumda her şey çok net değil mi?
Buyuk halamiz anneanne gibiBüyük hala deyince ben annenin ya da babanın halası olarak anlıyorum. Yani dedelerden birinin kız kardeşi. Babanın kız kardeşi olsa halam der büyük halam demez sanki.
Ayni durumdayiz birsey var ne sevgili me arkadaşlarEvet oyle gorunuyo aralari baya bi iyi sizi bile reddedmis esiniz bu ne ya bizdede gelin var hic konusmazlar esimle zorunda kalmaynca yakindan takip edin bnce bu konuyu kardesinizde takip etsin karisini ne bu bole yaa arada bisey var ama ne analamdm
Evet haklısıniz ilgilenemedim, annem bakiyor buyuk halaya ama geline gondermek istemis galiba, o konuda gelin hakli tabiki, ama beni aramayip esime sikayet etmesi ve esimin herhalde onu hakli bulması.. Evet hakli bulabilir ama ters birseyler varBu arada geline boşuna 9 ay küsmüşsün kocanda şerefsizlik kayınbiraderinin eşine sarkıyor
Iyice esra erol a döndü konu
Ayrıca sizin büyük halanıza gelin neden bakıyor yaw insanlar neden kendi bakmak istemediği bakamadığı anne baba ve akrabalarını elin kızına baktırmak isteyebilirler ne kadar akıllılık sizinki de senin halana daha arayıp sormamışsın bile ne cüret geline bak diyor annen gelinin nesi oluyormuş ki
His besleyip beslemediğini bilemem de anlattığınıza göre adam size değil ona önem veriyor.Bosanma konusunda zaten bir iki kez o yola girdik farkli sebeplerden ailesi beni kabullenemedi, ama bosanmadik, esimde istemedi, 2 cocuk var, su durumda esim gelinimize his besleyip bir yandan evliliginimi sürdüruyor?
Evet ilgilenemedim, hakli bu konuda, annem bakiyor buyuk halaya, ama geline birazda siz bakin gibisine konusmus,suanda aramiz iyi gelinle bana soyleyebilir, ayrica benim zoruma giden diger konu ilk konuda gelinin 9 ay kustu benle ne alaka demesine esimin simdi onun bu belgeyle ne ilgisi var ne sacmaliyorsun dememesi, surekli canim benim canim benim deyip durmus, soyle soyleyim duygusallik sezdimSizinle görüşememiş tepkinizden korkup, eşinize demiş yatalak olan kişi sizin öz halanız bakılacaksa bu gelinden çok size düşer, bu konuda haklı bence. (2. Konu hakkında)
1. Konu için yorumlarım da benzer nitelikte, iletişime kapalısınız, 9 ay küs kalmışsınız mesela. Öyle olunca onunla sizin aranızdaki tek bağlantı eşiniz, ona anlatıyor.
Güven sorunu varsa bu eşinize karşı, gelininizin bir kusuru yok... Eşinize deyin bizim aile meselelerini biz aramızda konuşalım, sen aracı olma yanlış anlaşılma oluyor, sonra da kendiniz sağlıklı bir iletişim kurun kavga gürültü etmeden.
O kadar zor bir durumdayim ki allah kimsenin başına vermesinHis besleyip beslemediğini bilemem de anlattığınıza göre adam size değil ona önem veriyor.
Yani neyi görmek istiyorsunuz anlamadım da biz kadınlar bile bile mi göz yumuyoruz acaba?
Amin inşallah.O kadar zor bir durumdayim ki allah kimsenin başına vermesin
Ben gorumceyim gelin kardeşimin hanimi bir de oyle okuyunHiçbirşey anlamadım konuyu takip edeceğim
Esinizin gelininize canim venim canim benim dedigini kim soyledi esiniz mi gelininiz miEvet ilgilenemedim, hakli bu konuda, annem bakiyor buyuk halaya, ama geline birazda siz bakin gibisine konusmus,suanda aramiz iyi gelinle bana soyleyebilir, ayrica benim zoruma giden diger konu ilk konuda gelinin 9 ay kustu benle ne alaka demesine esimin simdi onun bu belgeyle ne ilgisi var ne sacmaliyorsun dememesi, surekli canim benim canim benim deyip durmus, soyle soyleyim duygusallik sezdim
Onun herseye verecek bir cvbi vardir, akrabayiz bahanesineEşiniz gelin hanımdan belgeyi ısrarla kendine göndermesini istediğinde sormadınız mı "Höst sana ne oluyor?" diye?
İlk olarak bu mesajların ekran görüntülerini alıp saklayın. Sonra eşinize bu samimiyetin nereden geldiğini sorun. Arkadaşça olduğunu falan iddia ederse bir de kardeşinize ve aile büyüklerine soralım onlar arkadaşça bulacaklar mı diye verin korkuyu. Sonra seyreyleyin kocayı.surekli canim benim canim benim deyip durmus, soyle soyleyim duygusallik sezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?