Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

Peki kardeşin karısıyla eşinin bu bahsettiğin samimiyetinin farkında mı? Farkında değilse nasıl farkında değil? Farkındaysa neden tepki vermiyor
Erkek erkege pek sevmezler birbirlerini, ama kardesim evlenince benimki sever oldu, bir bakiyorum almis cocuklari bensiz onlara gitmis, kardesim zaten hoslanmazdi benimkinin karısına alttan alta abi gibi yaklasimlarini galiba sezdi ve pek gorusmuyoruz ama sadece bu kadar nasil ortaya duseyim ispat yok tam anlamiyla

Bu durumda her şey çok net değil mi?
Bosanma konusunda zaten bir iki kez o yola girdik farkli sebeplerden ailesi beni kabullenemedi, ama bosanmadik, esimde istemedi, 2 cocuk var, su durumda esim gelinimize his besleyip bir yandan evliliginimi sürdüruyor?

Evet oyle gorunuyo aralari baya bi iyi sizi bile reddedmis esiniz bu ne ya bizdede gelin var hic konusmazlar esimle zorunda kalmaynca yakindan takip edin bnce bu konuyu kardesinizde takip etsin karisini ne bu bole yaa arada bisey var ama ne analamdm
Ayni durumdayiz birsey var ne sevgili me arkadaşlar

Evet haklısıniz ilgilenemedim, annem bakiyor buyuk halaya ama geline gondermek istemis galiba, o konuda gelin hakli tabiki, ama beni aramayip esime sikayet etmesi ve esimin herhalde onu hakli bulması.. Evet hakli bulabilir ama ters birseyler var

Eşiniz gelin hanımdan belgeyi ısrarla kendine göndermesini istediğinde sormadınız mı "Höst sana ne oluyor?" diye?

Bosanma konusunda zaten bir iki kez o yola girdik farkli sebeplerden ailesi beni kabullenemedi, ama bosanmadik, esimde istemedi, 2 cocuk var, su durumda esim gelinimize his besleyip bir yandan evliliginimi sürdüruyor?
His besleyip beslemediğini bilemem de anlattığınıza göre adam size değil ona önem veriyor.
Yani neyi görmek istiyorsunuz anlamadım da biz kadınlar bile bile mi göz yumuyoruz acaba?

Evet ilgilenemedim, hakli bu konuda, annem bakiyor buyuk halaya, ama geline birazda siz bakin gibisine konusmus,suanda aramiz iyi gelinle bana soyleyebilir, ayrica benim zoruma giden diger konu ilk konuda gelinin 9 ay kustu benle ne alaka demesine esimin simdi onun bu belgeyle ne ilgisi var ne sacmaliyorsun dememesi, surekli canim benim canim benim deyip durmus, soyle soyleyim duygusallik sezdim

His besleyip beslemediğini bilemem de anlattığınıza göre adam size değil ona önem veriyor.
Yani neyi görmek istiyorsunuz anlamadım da biz kadınlar bile bile mi göz yumuyoruz acaba?
O kadar zor bir durumdayim ki allah kimsenin başına vermesin

Esinizin gelininize canim venim canim benim dedigini kim soyledi esiniz mi gelininiz mi

surekli canim benim canim benim deyip durmus, soyle soyleyim duygusallik sezdim
İlk olarak bu mesajların ekran görüntülerini alıp saklayın. Sonra eşinize bu samimiyetin nereden geldiğini sorun. Arkadaşça olduğunu falan iddia ederse bir de kardeşinize ve aile büyüklerine soralım onlar arkadaşça bulacaklar mı diye verin korkuyu. Sonra seyreyleyin kocayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…