Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

Semra ben arkadaşlar kadar hakim değilim sana ve konularına. Bir baktım eski yazdıklarına da, semra senin durumun hiç iyi değil Semra. Ben yarına ne yemek yapsam diye düşünürken stres oluyorum, sen kendine ne yapıyorsun böyle Semra.

Mali durum ile bir dedektif mi tutsan acaba diyorum.

Semraaaaaaaaaa.

Sizin bir üyeliğiniz daha vardı evet arkadaşlar söyleyince hatırladım. Semra ve Ahmet isimleri tanıdıktır sanırım. Bir üye de Facebook ta yazdıklarınızı atmış eski üyeliğiniz de. Orda yazdıklarınız açık açık aldatma ama burda şüpheleniyoruma çevirirmişsiniz. Böyle yaşanır mı yıllarca . Abiniz de boşansın siz de.

Ne okudum ben ya

Kafayı yicem bu adam bu kadar bu geline ölüp bitiyorsa 1.5 yildir neden aramadi diyorum eminim aramadi, ama sonra oyle olaylar yaşıyorum ki ilgisinden emin oluyorum
Esiniz flortoz biri demek ki. Esas sorun esinizde. Karakteri bozuk. Duzelmez bu arada.
Bu arada 1.5 yil aramadi diyorsunuz da nereden eminsiniz ikinci hatti falan olmadigindan?

Ya nasıl karaktersiz bir eşiniz var.. Gelinle konuşuyor gelin de sizden "karın" diye bahsediyor eşinize "konuştuklarımızı karına söyleme, karına sor" falan..

Sizin sorununuz hala gelinin eşinizi yönetiyor olması mı?? Konuşmalara da bakılınca Eşiniz geline sarkarken sizi de çok fazla küçük düşürmüş..

Bu arada bu gelinin eşi saksı olarak mı yaşıyor evde?? Eşiniz onun karısına dümdüz yürürken nerdeydi??

Uzun uzun yazdım ama ben gelini falan bilmem aynı şeyi yaşamış olsam böyle bir durumda şerefsizlik yapan benim kocam olurdu.. Sonu da hiç iyi olmazdı..

Artemissisipi bu sefer bilememişsin sis

Ancak gerçekten merak ettiğim şey şu, acaba konu sahibi kendi oluşturduğu gerçekliğe inanıp onu yaşıyor olabilir mi? 8 senedir bu düşünceyle yaşayıp kanıt toplamak... çok ilginç.

bunu dalga geçmek için söylemiyorum, gerçekten psikozda olabilirsiniz konu sahibi. Takıntı + psikoz, sorunlarınızın kaynağı olabilir

Eklentiler

• 393A0DAC-C82B-4E62-8214-FB40255881D7.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 172

Ben de yazdım hiç cevap vermedi bana. Ben hatırlayamadım önceki adını. Mesajı alıntılarsanız sevinirim
Bu tür soruların hiç birine cevap vermemiş.
Linkini bırakmıştım konusunun

valla benım tek diyeceğim var

kardeşinle birlikte törpü alın , çok lazım olacak size

canım benım canım benım

Aslinda küslük cikarmam islerine mi gelmiz
Ben böyle yorumlamıyorum, baştan şartlanmışsınız ve sanki aralarında bir gönül ilişkisi var gibi imalarınız var. O yüzden bu yönüyle algılıyorsunuz olayları.
Eşiniz niye yönetilsin mesela kendisini yönetmekten aciz mi ?
Değildir elbet, siz sanki eşinizin geline özel bir ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz gibi geldi. Öyle bir durum varsa eşinizi yine en iyi siz tanırsınız. En güzeli eşinize aracılık etmemesini, hem kardeşiniz tarafından hem kendinizin hem de belki başka akrabaların bu durumu farklı/yanlış algılayabileceğini aralarındaki samimiyetin yanlış yorumlanabileceğini eşinize anlatmaya çalışın.
Daha sonra da kendiniz gelininizle veya kardeşinizle iletişimde olup aranızdaki meseleleri yine kendi aranızda konuşun aracıya gerek yok.

Hangi sefer bildim ki zaten. Ya kadının yapacak işi yok, canı sıkılıyor, kocamın parası var biri kapar mı derdine düşmüş. Gelini de kıskanıyor olması muhtemel, güzel buluyor belli ki kızı. Çevreden birini kurban seçmiş sonuçta. Belli ki aile de farkında durumun, kimse tepki vermiyor.

İnsan da bula bula kardeşinin karısını mı bulur kurban seçecek, onu da anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…