- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Sizin bir üyeliğiniz daha vardı evet arkadaşlar söyleyince hatırladım. Semra ve Ahmet isimleri tanıdıktır sanırım. Bir üye de Facebook ta yazdıklarınızı atmış eski üyeliğiniz de. Orda yazdıklarınız açık açık aldatma ama burda şüpheleniyoruma çevirirmişsiniz. Böyle yaşanır mı yıllarca . Abiniz de boşansın siz de.Beni aramadı, abla hala konusunda dusuncen ne, erzurumda herkes yorgun demedi, kendi bakmiyor annem bakiyor, annem ona gondercek diye korkuyor, gondermez zaten, esime anlatiyor bunu, ve ben telde konustunuz diye 9 ay küslük cikardim ona ragmen,, birinci konuda esim küslük cikarmama ragmen gelini aramis 2.konuda da gelin esimi aramis
Ne okudum ben yaGelinimiz kocami mi yönetiyor?
Kizlar 13 yıllık evliyim gelinimiz 11 yıllık evli, malı durumumuz iyi gezmedigim yer kalmadı, ama kocamin gelinimize farkli bir ilgisi var,onun dedigini unutmamalar, cocuklarimizi samimilestirmeler, cocuklar sana benzememis demeler, geline uzun uzun bakislari, aralarinda tuhaf bir diyalog var, eskiden tanisma yok, onlari sıkıştırdım ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak deyip geline 9 ay küstüm,konusmalar ne arkadasca ne sevgilice, kocama mesafeliyim, kocam ben cana yakınim diyor, gelin o benim abim diyor, 1.5 senedir arama yoktu, bizim bir mahkememiz vardi gelin sahitti geline bir kagit geldi bana atacakti zaten, kocamda hemenn gelini aramis kağıdı bana at diye, gelin karina atacam bana 9 ay kustu ne alaka yaaa demis bağırmış benimkide bosver onu diyor, at bana demis ama gelin bana atti, gelin kocami arayip bu konuşmalarimizi kimseye soyleme diyor kocam canim benim canim benim diyor..
2.konu bizim büyük halamiz yatalak, bende acikcasi ilgilenemedim uzaktayim, gelin kocama buyuk halamizin yatalak oldugunu anlatiyor annemden icin kayinvalidem elinden gelse bana baktiracak diyor, ben bakamam diyor, benden icin ordan emir vermesin gelsin ilgilensin diyor, benim soyledigimi söylemeden karina sor bakalim ne dusunuyor bu konuda diyor, vee kizlar esim bana halami sordu ariyormusun Erzurumu dedi, napmislar dedi, simdi size sorum gelin kocami ki yönetiyor?
Esiniz flortoz biri demek ki. Esas sorun esinizde. Karakteri bozuk. Duzelmez bu arada.Kafayı yicem bu adam bu kadar bu geline ölüp bitiyorsa 1.5 yildir neden aramadi diyorum eminim aramadi, ama sonra oyle olaylar yaşıyorum ki ilgisinden emin oluyorum
Kapıda görmüştü dimi? Hatta böyle inmeseydin yukarı çık demişti.
Hangi üye Allah aşkına, ciddi misiniz?Valla ben sizin o konuları açan üye oldugunuza emin gibiyim artık.
Sana nasil hitap eder, canim benim canim benim der mi? Adamin konisma tarzi boyle belki?Ben duydum, ayrica normal günlük yasamdada ona canim der
Buldum teo:) bencede oBu üye önceden de vardı. Sürekli bu tarz bir konu açıyordu. Hatırlayanlar bulabilir bence
Konu sahibi sizin ikinci uyeliginiz bu degil mi? Daha once de yazdim ama gormezden geldiniz. Bir ara yine senelerdir kocanizla gelininizden suphelendiginizi yazip duruyordunuz. Isterseniz eski mesajlarinizi da alintilarim.
Siz durup durup bu konuya takiyorsunuz, gercekten iyi degilsiniz.
Bu tür soruların hiç birine cevap vermemiş.Ben de yazdım hiç cevap vermedi bana. Ben hatırlayamadım önceki adını. Mesajı alıntılarsanız sevinirim
Anlaşılan ne? Üye farklı isimlerle üye olup konuları biraz değiştirip tekrar sunuypr işte.Tamam da burda konu anlasiliyo, ayni kisi yazmis olamaz
He ya bizi hiçe saydıBu tür soruların hiç birine cevap vermemiş.
Linkini bırakmıştım konusunun
Ben böyle yorumlamıyorum, baştan şartlanmışsınız ve sanki aralarında bir gönül ilişkisi var gibi imalarınız var. O yüzden bu yönüyle algılıyorsunuz olayları.Aslinda küslük cikarmam islerine mi gelmiz
Hangi sefer bildim ki zaten.Artemissisipi bu sefer bilememişsin sis
Ancak gerçekten merak ettiğim şey şu, acaba konu sahibi kendi oluşturduğu gerçekliğe inanıp onu yaşıyor olabilir mi? 8 senedir bu düşünceyle yaşayıp kanıt toplamak... çok ilginç.
bunu dalga geçmek için söylemiyorum, gerçekten psikozda olabilirsiniz konu sahibi. Takıntı + psikoz, sorunlarınızın kaynağı olabilir
İnsan da bula bula kardeşinin karısını mı bulur kurban seçecek, onu da anlamadım.Hangi sefer bildim ki zaten.Ya kadının yapacak işi yok, canı sıkılıyor, kocamın parası var biri kapar mı derdine düşmüş. Gelini de kıskanıyor olması muhtemel, güzel buluyor belli ki kızı. Çevreden birini kurban seçmiş sonuçta. Belli ki aile de farkında durumun, kimse tepki vermiyor.
Hasta.İnsan da bula bula kardeşinin karısını mı bulur kurban seçecek, onu da anlamadım.
Üyeyi hatırlamıyorum otreracıgım ama o üye eşiyle düğüne gitmişti hatta adam geline bakmaktan dansa kalkamamıştı konu sahibiyleHangi üye Allah aşkına, ciddi misiniz?
Boynuz cilası iş görürvalla benım tek diyeceğim var
kardeşinle birlikte törpü alın , çok lazım olacak size
canım benım canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?