Aa aaa bak doğru hatırlıyormuşum, cevao vermıyor cunku ta kendısıBu tür soruların hiç birine cevap vermemiş.
Linkini bırakmıştım konusunun
Neden sadece gelin ama? Tonla kadın var, tek kadın gelin mi?Hasta.
Çünkü o görümceNeden sadece gelin ama? Tonla kadın var, tek kadın gelin mi?
Bilemiyorum. Vardır bir davası gelinle. Bazı insanlar öyle birine taktı mı takar.Neden sadece gelin ama? Tonla kadın var, tek kadın gelin mi?
Selma işte kız.Hangi üye Allah aşkına, ciddi misiniz?
gelin fetişisti demek kiNeden sadece gelin ama? Tonla kadın var, tek kadın gelin mi?
SemraSelma işte kız.
Üyeyi hatırlamıyorum otreracıgım ama o üye eşiyle düğüne gitmişti hatta adam geline bakmaktan dansa kalkamamıştı konu sahibiyle
Evet o konusunu ve dizde elbise giymiş gelin esi bakmış bakışında kıskanmış gibi hissettim diyede konusu vardiÜyeyi hatırlamıyorum otreracıgım ama o üye eşiyle düğüne gitmişti hatta adam geline bakmaktan dansa kalkamamıştı konu sahibiyle
Tızıkıyorlar konu açınca, sonuc yokaaaa ben de hatırladım o konuyu
bazen bu konulardaki üyelere ne oldu diye çok merak ediyorum
her üye bence sonucu da yazmalı
mesela 40 gr altın takan üye ne güzel bizi bilgilendirmişti oysa ki.
Bır uye de ustte konuyu lınklemıs zaten, burda da degıstırıp degıstırıp ayn seyı yazıyorEvet o konusunu ve dizde elbise giymiş gelin esi bakmış bakışında kıskanmış gibi hissettim diyede konusu vardi
Yazılanların hepsini okumadan sizi alıntıladim afedersinizBır uye de ustte konuyu lınklemıs zaten, burda da degıstırıp degıstırıp ayn seyı yazıyor
Evet öyle. kendisi görümce gelin kardesinin hanimiokuduysam arap olayım.
geliniz erkek kardeşinin hanimi mi ?
ben okurken oğlunun eşi diye okumuşum ama 2. evliliği saniyordum öle degilmiş aklım karıştı sonra sayfalari çevirdim öğrendim neyseEvet öyle. kendisi görümce gelin kardesinin hanimiay tutamiyorum kendimi ya kusura bakmayin kizlar
Ne demek, onu kastetmedım, konu sahıbı farklı uyelık alıp aynı seyı temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sürüyor bdv yeYazılanların hepsini okumadan sizi alıntıladim afedersiniz
Valla hanimefendinin anlatma yetisi zayif, anlamamak bizim sucumuz degilben okurken oğlunun eşi diye okumuşum ama 2. evliliği saniyordum öle degilmiş aklım karıştı sonra sayfalari çevirdim öğrendim neyse
konu sahibinin hayal gücü bu yöndeerkek kardeşinle siz aldatılıyorsunuz. haberiniz yok.
Bir harfle kaçırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?