Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

Anadoluda kullananlar var bu şekilde,
Annemden için annem için, benden için benim için demek gibi bir şey
Sizin yazdığınız gibi ‘benim için şunu demiş’ ‘annem için bunu söylemiş’ şeklinde yazsalar daha anlaşılır olacak.
Benden için nedir arkadaş?
Eyvah Eyvah’daki Ata Demirer geliyor gözümün önüne;
Senden ötürü, senden ötürü…

Tabiki de konuşabilirler ama kimse gelip de benim kocama canım benim diyemez,bu konuştuklarımiz aramızda kalsın diyemez,karının agzini ara diyemez .Dese bile kocam gelip bir kadının lafıyla benim ağzımı arayamaz.Bunlar size normal mi geliyor ya ??Çok merak ediyorum.Neresi normal .Adamın besbelli kadına ilgisi var ,kadın da bunu kullanıyor ..İkisi de art niyetli .Numarası olamaz demedik..Gorumcemin kocasının bende numarasının olmasına gerek yok .Ayak üstü hal hatır sorma,Allah in selamını vermekten başka muhabbetim olmaz elin adamıyla .Sizin anlattihiniz kadar masumane,toz pembe değil bu durum malesef

Ben de ilk başta oğlunun eşiyle ilgileniyor sandım ,tövbe tövbe . Konuyu şimdi anladım.

Son düzenleme:
Yılmaz'ı msn den sileceksin

Allah başa vermesin

Biraz enteresan geldiniz bana. Kıskanıyor gibisiniz gelinimiz dediğin her kimse. Eşinizi suçlu bulun bu durumda. Neden sadece kadını suçlar gibi konuşuyorsunuz?

Daha önce bu tarz konularınız vardı,farklı üyeliklerle.Yanılıyor olabilirim ama üyelik adı değişip değişip konu açınca gerçekler değişmiyor maalesef:/

konu sahibi kimseye cevap verdimi ?...

Çok yaşlıyım sanırım bahsedilen konu için.
Tevellüt 48.
Ya da popüler kültürden uzağım.
Her halükarda konuyu hiç anlamadım o kesin.
Tahmini 2010a yakın yıllarda kız kavgası varsı meşhur repliği de "yılmazı msn'den sileceksin"di

Çok tuhaf yazmışsın hicbisey anlaşılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…