Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

Evet osunuz büyük ihtimalle. O uye de benden icin diye yazip durmus. cok yaygın bir kullanim degil. Konular ayni, yazim tarzi ayni.
Vallahi pes bunca yildir bir adim ilerlememissiniz.
Bir umut gelinin saçını başını yolarak ekarte edip, biricik paralı kocişi kimselere kaptırmama tüyoları arıyor bulamayınca üzülüp gidiyor. İlk vukuat değilse, bu kadının kardeşi uyuyor mu napıyor anlamadım.

Ben bildirdim yonetime, ayni uye olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam insallah onlar ispatlar.

7 mesajınızın biri konunun kendisi diğer 6 mesaj da bu. ok siz görümcesiniz onu anladım.

1. mali durumun ilgisi nedir
2. kardeşiniz karısına küsme sebebinizi biliyor mu? biliyorsa karısına kocamla aranda ne var? diye küsmenize tepkisi nedir?
3. geline küstünüz kocanıza ne tepki verdiniz?
4. kardeşinizin eşine asılan koca neden hala koca?
5. bu meselelerin yanında sorduğunuz şey harbiden gelinin kocanızı yönetmesi mi?

teşkürler

Gorumceyim ben

Tamam da burda konu anlasiliyo, ayni kisi yazmis olamaz

Gelinimiz derken kardeşinizin eşi mi? Bu gelinin eşi yok mu? O ne diyor bu durumlara? Onunla ilgili bir ayrıntı vermemişsiniz. Aralarında birşeyler var gibi geldi bana.
Kardeşim aşırı kiskanc, gelinimiz herkesle konusmaz agirdir, ama esimle aralarinda garip bir diyalog var, abi diyor, kardesime birsey belli etsem tam ispatlayamam ama aralarinda dediginiz gibi ne var cozemiyorum

Eşiniz de kadın da tuhaf.

size bu konuşmaları eşiniz mi anlatıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…