- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi depresif34
-
Hem ekstra masraflar bellerini bukuyomus hem de disardan yiyorlar ya ben bu mantigi anlamiyorum.
Bi evin tasarrufunu kadin dusunur, har vurup harman savurursak vay halimize.
İki kap yemek ya, valla sasirdim.
Kesinlikle ya, kendi keselerini kendileri dusunecekler. Evlenmek kolay mi? Hayatin zorlugunu gorsunler, her bisey istediklerinde annneee sunu al bunu al mi diyecek bu erkekler?Hala yetistiremiyor diye karisiyorsunuz, ya birakin, zorlugu kendileri cekecekler, birakin maddi anlamda coksunler belki böyle anlayacaklar.
Bu arada Allah aşkına şu başlığı GELINIMIZ diye degistirin, gözlerimi rahatsız ediyor çünkü. .
Kardesi anlatiyorsa bu kadin ne yapabilir? Sizin kardesiniz de size gelininizi sikayet ettikten sonra istediginiz kadar bana gelinimi sikayet etme deyin. Duymussunuzdur bir kere. Size dusen gelini buradan vurmamak olur.
Kocaniz sizi gorumcenize sikayet ediyorsa bu gorumcenin degil kocanizin sucudur.
Durumlari yokmus kayinvalide parayi vermis, gelin kendi secmis yatagi. Bunlar tesekkuru hak eden davranislar degil mi? Tesekkurden kasit, "tesekkur ederim." degil. Iyilige iyilikle karsilik verme. Guler yuzle karsilik verme. Siz kotuluk gordugunuz kayinvalidenizden yardim kabul eder misiniz? Ben benimkinden asla etmem. Allah muhtac etmesin. Dolayisiyla bu gelin gayet de kotu. Kimse kusura bakmasin. Hem parasini yiyeceksin hem yemegini yiyeceksin hem de minnetin olmayacak. Yok boyle bir dunya.
gelin hiç birseyı düşünmez ne fatura ne mutfak masrafı ne gezme hiçbirsyi düşünmez o anca ufaklığa hep alışveriş yapsın tek derdi o
Yoo degil. Nerden cikti simdi bu?Sizin evliliğinizdeki salt amacınız kocacığınıza yemrk yapmak mı?
ve gelip kafamı dınlemek ıstıyorum onlar evimde bizim gelmemızle raharsız olmuyorlarkıEger benim kocam gorumceme anlatmissa demekki gorumcemden böyle bir talep görmüş ki anlatmis.
Bunlar hoş seyler degil. Durumu olmayan insanlar da her gece disardan yemek yemez, bence gelin de bu durumdan memnun degil ben gelini dinlemek istiyorum çünkü burada bir terslik var. Konu sahibi kendisine göre anlatiyor.
biraksin da batsinlar, paralari olmasin, belki öyle hayati ogrenecekler.
Ayrica bence vardiyali olduklari icin yalniz kalmak istemiyorlar ve her gece onlar cagiriyor. Bana böyle geldi..
Kesinlikle ya, kendi keselerini kendileri dusunecekler. Evlenmek kolay mi? Hayatin zorlugunu gorsunler, her bisey istediklerinde annneee sunu al bunu al mi diyecek bu erkekler?
Ben kardeşin çalıştığından bile şüpheliyim. Bastırın hanımlar az kaldı
Siz neden dışardan yemelerine karışıyorsunuz? Bırakın isterse bütün paralarını yemege yatırsınlar,parasız kalsınlar o zaman kardeşin söyler zaten bu böyle olmaz yemek yap diye karısına kendileri aralarında çözerler..Kusura bakmayın ama sizde istiyorsunuz içli dışlı olmayı belli..Almayın evinize hergün hergün kocam rahatsız oluyor bukadar herkes evinde otursun yesin,içsin deyin..Valla başka adam olsa kocanızın yerinde sizi boşardı bukdar net yani..Benim eşim hergün eve insan toplucak o kdar ben çalışcam bütün gün yorulcam evime gelcem o kdar insan dolmuş, eşimi tüm akrabalarıyla birlikte koyarım kapının önüne..Haftada 1 olur 2 olur ama herşeyin bir sınırı var..alamıyor işte sorun bu ekstra masraflarda zorlnıyor sonra gelip annemde yardım istıyor o da aldı suç mu yanı
o ediyor tabiki ama yınede diğer taraftanda bekleniyor sonuçta 2 sine yapılıyor öyle değilmi
ben e
ve gelip kafamı dınlemek ıstıyorum onlar evimde bizim gelmemızle raharsız olmuyorlarkı
anlattım kaç kere annem de babam da bende konustum çocuklarımız için de sorun oluyor bu anlaşamıyorlar bıraz evde yemek yapsın dedım sende yardımcı ol dedim değişik yemekler yaparsak bızde tadımlık verırız deik daha ne diyelım annem ablan bızı evden kovacak diye şakayla karısık demiş .istemıyormu diye surat yaptı diyor annemBenim abim de akşam sabah gelip rahmetli anneme karısının hep aynı çeşit yemek yaptığını bazen de hiç yemek yapmadığını söyler karısını çekiştirirdi, annem de gelin bizde yiyin oğlum derdi bir süre böyle yaşadık ve ben hiç memnun değildim bu durumdan, annem vefat ettikten sonra abim ben ve ablama karısını çekiştiriyordu, ben susturuyordum, yengeme bahsetmedim tabii ablam yengeme bahsetmiş olacak ki yengem ; market alışverişine kendisi gitmiyor parayı bırakıp çıkıyor, iki küçük çocuğumla evin aylık, haftalık alışverişini yapamıyorum' demişti, sizin kardeşinizin sorumluluğun tümünü karısına atmadığından emin olamazsınız, tüm sorumluluk kardeşinizde olsa bile gelip karısından şikayet etmesi hoş değil. Bu konuda kardeşinizi frenleyin herkesin evinde kendi düzeninde yaşaması gerektiğini varsa bir sorun bunu da karısıyla hoş bir dille çözebileceğini belirtin bu, sizin evde yemek yemelerinden daha yararlı olacaktır kardeşiniz için de karısı için de
Bu sorularin cevabini ben de merak ediyorum.Peki neden sizin evinize geliyorlar? Kim cagirdi? Neden kaynananin degil de sizin evinize? Kardesiniz ne iş yapiyor?
Peki neden sizin evinize geliyorlar? Kim cagirdi? Neden kaynananin degil de sizin evinize? Kardesiniz ne iş yapiyor?
Peki neden sizin evinize geliyorlar? Kim cagirdi? Neden kaynananin degil de sizin evinize? Kardesiniz ne iş yapiyor?
kapıdan mı kovayım yanı başına gelmeyınce konuşması kolay gelır tabiSiz neden dışardan yemelerine karışıyorsunuz? Bırakın isterse bütün paralarını yemege yatırsınlar,parasız kalsınlar o zaman kardeşin söyler zaten bu böyle olmaz yemek yap diye karısına kendileri aralarında çözerler..Kusura bakmayın ama sizde istiyorsunuz içli dışlı olmayı belli..Almayın evinize hergün hergün kocam rahatsız oluyor bukadar herkes evinde otursun yesin,içsin deyin..Valla başka adam olsa kocanızın yerinde sizi boşardı bukdar net yani..Benim eşim hergün eve insan toplucak o kdar ben çalışcam bütün gün yorulcam evime gelcem o kdar insan dolmuş, eşimi tüm akrabalarıyla birlikte koyarım kapının önüne..Haftada 1 olur 2 olur ama herşeyin bir sınırı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?