- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi depresif34
-
Yoo hayir kesinlikle suc degil. Ama kardesin de bu ihtiyaclarini annene yansitarak hata yapiyor bana gore...alamıyor işte sorun bu ekstra masraflarda zorlnıyor sonra gelip annemde yardım istıyor o da aldı suç mu yanı
maddi olarak zararı yoksa kımseyi ilgilendirmez de durum öyle değil yetiştıremiyor maalesefBakin ben de gorumceyim ama asla ve asla disardan yemelerine karismam ki abim de bana gelip karisinin dedikodusunu yapmaz, eger yaparsa ben sustururum, benim eşim gidip de gorumceme benim dedikodumu yaparsa hic de hoş seyler olmaz.
Kendinizi bi gelinin yerine koyun lutfen? Esiniz gidip gorumcenize diyor ki benim karim hep disardan istiyor basedemiyorum artik diye, hosunuza gider miydi?
Keske gelin gelse de burda anlatsa, gerçekten olaylari bir de onun agzindan duymayi cok isterim..
sizler gelin olarak haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz farkındayım ama biraz da mantıklı düşünün .ihtyacınız olan bişey var ve alamıyorsunuz bunu temın eden biri var ve ondan el ayak öpmesi degil sadece nezaketen bir teşekkue beklenıyor o kadar .(bir patlama var çunku hafta başından beri bir çok sey gönderilmiş hiçbiri için telefon açılmadı.tabi karakteri değişik insandan beklemek hataymış o da ayrı bır konu )
istese yapar bence ama ona vakıt harcamıyor bellıkıBi de kocasina bi yemek bile yapamiyorsa niye evlenmis, acsin interneti baka baka yapsin.
Evlendik sonra devamlı sizde, sizde bundan şikayetçisiniz ilginç! Karşı tarafı da bi de dinlemek gerekir ama mümkinatı yok:) o günlerin acısını çıkarıyodur, hasretliği gideriyodur ne diyelim:)gelinuzaktan geldi bir nişanda gördğm bı de düğnde benimle ilgili değil aslında annesi görümcesi ile görüşmüyormuş kızınında benimle görüşmesını ıstemedi.hiç te bişey demedim banane ister gelsin ister gelmesin dedim kendisi çıktı geldi
Hem ekstra masraflar bellerini bukuyomus hem de disardan yiyorlar ya ben bu mantigi anlamiyorum.Kadın hep dışarıdan yemek yiyorsa yemek yapmayı bilmiyorsa kocası baş edemez tabi,
ama her gece ablasına götürmekte çözüm değil
yemek tarifleri kitabı alsın bir tane yada bir yemek kursuna yollasın
maddi olarak zararı yoksa kımseyi ilgilendirmez de durum öyle değil yetiştıremiyor maalesef
o ediyor tabiki ama yınede diğer taraftanda bekleniyor sonuçta 2 sine yapılıyor öyle değilmiBen gelin falan degilim bekarim ne kaynanam var ne gorumcem. Kardesiniz hic tesekkur ediyor mu? Ben hic kardesinizin bir nezaket gosterdigini yazdiginizi okumadim. Her turlu kibarlik neden gelinden bekleniyor? Ilk muhattabiniz kardesiniz, gelininiz degil.
Merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
Butun gun napiyo ki evde?istese yapar bence ama ona vakıt harcamıyor bellıkı
Kardesi anlatiyorsa bu kadin ne yapabilir? Sizin kardesiniz de size gelininizi sikayet ettikten sonra istediginiz kadar bana gelinimi sikayet etme deyin. Duymussunuzdur bir kere. Size dusen gelini buradan vurmamak olur.Bakin ben de gorumceyim ama asla ve asla disardan yemelerine karismam ki abim de bana gelip karisinin dedikodusunu yapmaz, eger yaparsa ben sustururum, benim eşim gidip de gorumceme benim dedikodumu yaparsa hic de hoş seyler olmaz.
Kendinizi bi gelinin yerine koyun lutfen? Esiniz gidip gorumcenize diyor ki benim karim hep disardan istiyor basedemiyorum artik diye, hosunuza gider miydi?
Keske gelin gelse de burda anlatsa, gerçekten olaylari bir de onun agzindan duymayi cok isterim..
Hem ekstra masraflar bellerini bukuyomus hem de disardan yiyorlar ya ben bu mantigi anlamiyorum.
Bi evin tasarrufunu kadin dusunur, har vurup harman savurursak vay halimize.
İki kap yemek ya, valla sasirdim.
gelin hiç birseyı düşünmez ne fatura ne mutfak masrafı ne gezme hiçbirsyi düşünmez o anca ufaklığa hep alışveriş yapsın tek derdi oHem ekstra masraflar bellerini bukuyomus hem de disardan yiyorlar ya ben bu mantigi anlamiyorum.
Bi evin tasarrufunu kadin dusunur, har vurup harman savurursak vay halimize.
İki kap yemek ya, valla sasirdim.
alamıyor işte sorun bu ekstra masraflarda zorlnıyor sonra gelip annemde yardım istıyor o da aldı suç mu yanı
Sizin evliliğinizdeki salt amacınız kocacığınıza yemrk yapmak mı?Bi de kocasina bi yemek bile yapamiyorsa niye evlenmis, acsin interneti baka baka yapsin.
Kardesi anlatiyorsa bu kadin ne yapabilir? Sizin kardesiniz de size gelininizi sikayet ettikten sonra istediginiz kadar bana gelinimi sikayet etme deyin. Duymussunuzdur bir kere. Size dusen gelini buradan vurmamak olur.
Kocaniz sizi gorumcenize sikayet ediyorsa bu gorumcenin degil kocanizin sucudur.
Durumlari yokmus kayinvalide parayi vermis, gelin kendi secmis yatagi. Bunlar tesekkuru hak eden davranislar degil mi? Tesekkurden kasit, "tesekkur ederim." degil. Iyilige iyilikle karsilik verme. Guler yuzle karsilik verme. Siz kotuluk gordugunuz kayinvalidenizden yardim kabul eder misiniz? Ben benimkinden asla etmem. Allah muhtac etmesin. Dolayisiyla bu gelin gayet de kotu. Kimse kusura bakmasin. Hem parasini yiyeceksin hem yemegini yiyeceksin hem de minnetin olmayacak. Yok boyle bir dunya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?