Gelinle damat dans ederken ne konuşuyorlar?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Evet hep bunu merak etmisimdir.. Ne konuşuyorlar aralarında dans boyunca:)
Sizler aranızda neler konustunuz o an ?

Caretta carettaların neslinin tükendiğinden, dünya barışından ve bilimum evrensel olaydan konuşuluyor. Bilmiyor olamazsınız bunları??

Ozaman burda işin ne? Gece gece belamisin ya

:))))
Heyecanini konuşuyorsun tatlim. Ellerim titriyor ayaklarım titriyir herkes bize bakıyor.
Iki guzel soz.
Tamam sakin ol düşünme bana odaklan kimse yok gibi dusun gibi gibi telkin sözleri
Aaaa biz evleniyoruz şaşma sözleri vb. Tatlım

Konuları doğru bölümlere açalım ve lütfen üsluplara dikkat edelim.

gun boyunca yasadıklarımızı konustuk
bız dans ederken annem aglıyordu cok duygulanmıstı onu soyledım
sonra sarkı ne uzunmus ya dans bıtmek bılmedı dedık
dış cekımde cok yorulduk dıye konustuk...

Biz dans ederken ben cok heyecanlıydım. Eşim bana bak gözlerime bak diyordu.

Biz sadece 'evlendik inanamıyorum' gibi cümleler kuruyorduk.
Ve stres topu eşim, kim gelmiş kim gitmiş herkes belirlenen masada oturuyor mu diye salonu gözüyle tarayıp bana anlatıyordu.

Bende evlenmeden.önce çok merak ederdim. Ve hiç kimseyede sormadım. Utandım.
Ama evlenince anladım.
Şimdi sorsan bana ne konuştuğumu. Bilmiyorum çünkü unutum. O anlık heyecanla insan unutuyor.

Çok heyecanlıyım, inanamıyorum evleniyoruz, ay herkes bize bakıyor . (pat) heryerim konfeti doldu. Allahım üç gün yıkansam çıkmaz yapıştı kaşındırıyor terledim vallahi terledim haa şeklinde konuştuydum hepsini tabi gülümseyerek söyledim

Ay baksana annemler dansa kalkti..! Babam hic annemi dansa kaldirmazdi. Ins bizde onlar gibi cocuklarimizin dugununde dans ederiz. Vs hayaller hayaller devam ediyor

hatırlayamadım ama o an mantıklı şeyler konuşmadığımız kesinnn

Bizim sectigimiz sarkiyi salona kuzenimiz vermeyi unutmustu.Cok sacma bi sarki cikmisti.Sasirdik tabi.Eşim dedi ki sen egleniyo gibi yap sonra montajla degistiririz.İstedigimiz sarki caliyomus gibi dans etmistik.

Caretta carettaların neslinin tükendiğinden, dünya barışından ve bilimum evrensel olaydan konuşuluyor. Bilmiyor olamazsınız bunları??
bende çok merak ederim bunu. hatta eşimle muhabbetinide yapmıştık. aklında kalmış. bütün gece ettiğimiz her dans boyunca seni seviyorum iyi ki evlendin benimle demişti. :)

sırıtarak fotoğraf çekenlere poz vermek telaşı, ay evleniyoruz, inanamıyorumlar, bak herşey güzel olacak, falan filan, eşim ağlamıştı

Ben hatırlamıyorum boş boş konuşmuşuz işte.

En yakın arkadaşım ve kocası bildiğin kavga ettiler yüzlerinde abuk bir gülümsemeyle çemkirdiler birbirlerine. Sonradan videodan izleyip çok güldük.

Biz dans ederken şöyle bi durum vardı benim annem başkasıyla babam başkasıyla evli ve düğünüme her iki taraf da gelmişti biz ortada dans ederken biri sağda biri soldaydi onu konuşmuştuk bak annemler surda babamlar surda diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…