- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
Malesef öyle umarım zaman geçtikçe daha güzel şeyler sizin olur. Eşiniz barışmak için neler yaptı çabası var mı. Aileniz sizi hiç geri döndürmek istedi mi son bir kez dene falan. Benim ailem de ilk başlarda bana çok evlenme dediler ben çok seviyordum evlendim her şey zamanla düzelir dedim.ama sonra baktım ki eşim daha iyi yalan söyler oldu. Sorunlarsa tekrar başladı başlayacak benim tek hatam aileme güvenmek oldu boşanma aşamasında iken babam arkamdan iş çevirdi. Bir şekilde kendimi geri evimde buldum çok isteyerek dönmedim eşim zaten babamdan bulduğu yüzle önünde bana bağırarak konuştu. Ama babamın yanından ayrılınca kediye döndü.Bende tek basima yeni 1 hayat kurmak isterdim. Belli 1 yastan sonra ozellikle de evlilik yaptiktan sonra aile kabul etse de ailenin evine geri donmek gercekten cok zor oluyor. Benim ailem esimi zaten hic sevememisti, anlasamayacagimizi dusunmuslerdi. Bu sekilde hakli cikmalari da benim icin aci oldu.
Esime belki 10000 kere sans vermisimdir kendini gelistirebilmesi olgunlasabilmesi adina ama sizinde cok iyi bildiginiz gibi once 1 sure sanki hersey yolunda gibi davraniyor ama cok degil 1-2 ay icinde yine eski haline donuyor. Insan degisemez ama kendini gelistirebilir. Bu da erkeklere zor geliyor.