- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ya kimse kiz tarafinin maddi olarak aldiklarini hesaba katmiyo ben de bunu anlamiyorum. Benim kv de de tutturdu o da olcak bu da olcak bana soran yok simdi kendi ödüyo arada bi laf sokuyo borc öduyz diye e odemeseydin ben dedim nikahtan gidelim masrafa gerek yok diye. Ayrica masraflari paylastik yari yariya benim annem babamin sesi cikmiyo onlar da ödüyolar evlatlari icin yapılmış bisey.. Vay efendim erkek ailesinin cebinden cikan baska oluyo galiba.Erkek aileleri ne mağduriyet yaşıyor ki? 120.000 masraftan bahsediyorsanız yapmasalarmış, imkanları varmış ki oğullarına harcamışlar, sizi hala ilgilendirmiyor. Para harcadıktan sonra da kimse kimsenin sahibi olmuyor. Siz ne yaparsanız yapın, niyetiniz iyi de olsa sizi ilgilendirmeyen olaylara burnunuzu sokuyorsunuz, abiniz bayramda gelmemisse o abiniz ve annesi, babasi arasinda. Koskoca insanlar kendileri çözmeli çözemiyorsa da kendi sorunları, siz belki en olmadı iyi niyetle arabulucu roluyle ortami yatistirmaliydiniz annenizi babanizi birazcık düşünüyorsanız tabi. Ama siz kötü niyetle sadece rezillik çıkarmışsınız.
Puhahahhaa120 bin tl az bi para da değil hani, neyse korkma gelin dayanışması aramızda toplamaya çalışırız
Ya sabah sabah iyi güldüm size Allah iyiliginizi versin
Genellemek istemem ama ben nikahtan gitmek istedim benim kv kendi dugunuya malum kendi gelin oldugu icin asla olmaz dugun yapcaz dedi. Ben mutevazi takilcaktim herseyde inatlasti nasilsa oglum ödüyo diye... sanki evlenince ben ödemicem
Sen misin onu yapan ben de annecim erkek tarafi yapar dedim simdi kendisi ödüyo. Böyle ayranim yok icmeye atla giderim ... yapan da cok. Nedense öyle biseyler sezdim.
Yapmasaydiniz borc yapcak bisey yok diyesim geldiha belki gelin zorlamistir ic yuzunu bilmiyorum ama yine yapcak bsiey yok gelenekci bi aile olduklarindan bunlari normal karsilamali gorumce.
[/QUOTE
Algıda seçicilik mı yoksa kıtlık mı var. Mesele şu düğüne kadar yapacaklar tabi diyip iliğini kurulduğunuz insanlara düğün bitince işim bitti bir daha hiv görüşmeyelim demek. Bu iki yüzlülük. Madem aileler hiç olmasın o zaman düğünden önce de olmasın
Asıl sorun erkeklerde. Bak ben bir kız olarak aileme saygısızlık edecek erkeği boğarım. Ama asla ailemin de eşimi ezmesine müsade etmem.
Bu durumda da abim olacak insan bizi edirdi ve 4 yılın sonunda ben de onları hurda yaptım.
Etme bulma dünyası kendine yapılmasını istemediğin birşeyi kimseye yapma diyecem de sen aşmışsın maşallah beni lokantaya götür demiş lafı başlı başına cİnnetlik sanane kardeşim sanane bırak kv arasındaki sorunu kendi çözsün sen sevmiyorsan uzak durursun bu kadar basitYıl olmuş 2020. Ben artık öyle mağdur gelin hikayelerine falan pek inanmıyorum. Vardır ama erkek aileleri kadar mağduriyet de yaşanmıyordur. Ben de evliyim kayınvalideme gidince hizmet etmiyor hizmet görüyorum. Birbirimize çok derin bir sevgi beslemeyiz ama saygımız muhabbetimiz vardır. Eşimi asla kıskanmam gelirler giderler hiç sıkıntı olmaz. Torunlarını severler. Onlar mutlu ben mutlu bu kadar basit. Sıkıntım olursa o an yüzlerine söyer hallederim eşime asla olayları taşımam. Görümcem de var onunla da ilişkim aynı.
Bizim de gelinimiz var. Evlenene kadar da ilk zamanlar da abartılı bir şekilde mutlu etmek için çaba gösterdik hürmet ettik. Bizim yanımıza abime hakaretler ederdi içimize atardık. Evlendiği gün abinizi artık zor görürsünüz dedi güldü. Geliyorlar annem 5 çeşit yemek yapıyor tabağa tiksinerek bakıyor. Annemin yemekleri yağlıymış da bilmem ne gitmiş abime beni lokantaya götür diyor. Abim bana sarılmamalıymiş falan. Öyle de oldu. Abim zaten vefasızdır. Ne derse dinliyor. Şimdi torunları oldu bayramda bile getirmediler. Ne yaptım açtım ağzımı yumdum gözümü. Abimin kirli çamaşırlarına kadar döktüm alın uğraşın hadi. Sildim attım ikisini de. He şimdi yuva bozmaya çalışan görümce damgası mı yerim ne yersem yerim. Insanların damarına basar ailelerinden koparırsanız erkekler de vefasızlık ederse olmaz olsun öyle yuva. Annem bana kızdı babam bana kızdı ama öyle mutluyum ki. Vefasızlık da can yakmak da böyle olur. Böyle erkek evlat da olmaz olsun böyle eş de. Kan bağına da soyuna da sopuna da...
Ya kimse kiz tarafinin maddi olarak aldiklarini hesaba katmiyo ben de bunu anlamiyorum. Benim kv de de tutturdu o da olcak bu da olcak bana soran yok simdi kendi ödüyo arada bi laf sokuyo borc öduyz diye e odemeseydin ben dedim nikahtan gidelim masrafa gerek yok diye. Ayrica masraflari paylastik yari yariya benim annem babamin sesi cikmiyo onlar da ödüyolar evlatlari icin yapılmış bisey.. Vay efendim erkek ailesinin cebinden cikan baska oluyo galiba.
Puhahahhaatam destek
Maske hijyen mesafe
Ne gelin ne gelin amaTebrikler yılın gelini seçildiniz. Altın madalyanızı alabilirsiniz
Eki Görüntüle 2674246
Şimdi şöyle. Eş abisinin, aile abisinin. Abi, karısı ile kendi ailesi arasındaki köprü. Yarın abiyle karısı boşansalar hep el olacaklar birbirlerine. Gelin ve ailesi için de söylediklerim geçerli. Gelin de kocası ve kendi ailesi arasında olanlardan mesuldür.Bizler cocukmuyuz yada bizleri birilerinin surekli uyarması bize surekli mudahelemi etmesi gerekiyor sucu erkeklere atmissiniz ama ona o dengeyi niye kurdutmaya çalışıyoruz biz kendimiz neden kurmuyoruz o dengeyi
Sıkıntım olursa o an yüzlerine söyer hallederim eşime asla olayları taşımam.
Bu nasıl bir egodur böyle...Annemin yemekleri yağlıymış da bilmem ne gitmiş abime beni lokantaya götür diyor. Abim bana sarılmamalıymiş falan
Eyvallahh120 bin tl az bi para da değil hani, neyse korkma gelin dayanışması aramızda toplamaya çalışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?