Gelinler mağdur kaynanalar cadı pehh.

Abi Kenyalıdan kurtulsun diye bu gelinden saklamışlar...

Bu gelin Kenyalıyı aratınca; abisini bıraksın gitsin diye saklanan gerçekler ortyaa dökülmüş...
Kadın, ağzının içine bakan kocasını niye boşasın? Çoluk çocuk da var. Şu saatten sonra olacak iş değil, hele geçmişte kalan bir olay için. Konu sahibi de ettiği yanlışla kaldı bi başına.

Her şeyin başı babaymış demek. Hımmmmmmmm. Ama babaya gık diyememiş tabi. En kolayı abiye ve yengeye yüklenmek.

İste belli oldu gelinin neden agresif davranıp abinin neden sustuğu... abi zaten kusurlu muhtemelen bu saatten sonra uzmucem diye söz verdi kendine ve geline.. simdi o yüzden ne aile konusunda ne baska bi konuda geline yüklenmiyo.
Gorumce de yatip kalkip abim haltlar yedigi halde gelinle aralari iyi sukur bi yuvasi oldu demiyo da bunu da yikmaya calisiyo. Pes..
Tam tencere kapak ailesiniz. Yok ilk karisinin yemekleri guzelmis bilmem ne gelin iyi gorusmemis ben olsam tepkim cok daha agir olurdu hanımefendi cizgimden cikardim sahsen

İnşallah gelinin ağzı laf yapıyordur da, '' Madem çok iyiydi ilk karısı, ne diye ayırdınız da ben abinle evleneyim diye bunları benden saklayıp 120000 TL masraf ettiniz? O zaman niye çıkmadı sesin? '' demiştir veya der.

Hakkaten yani varya olaylara bak sacma sapan.
Az bile aldirmis gelin az bile yapiyo bunca olaya. Resmen kandirmislar el birligiyle.
Su durumda abinin gelini ezdirmemesi o kadar normal ki.. ki normalde de ezdirmemesi lazim da neyse

Aynen ataerkil toplumun sonucu bu kadınlar arasi çekişmeler yani erkek egemen toplumlarda erkeğin ailesi hep daha üstündür ve ön plandadır gelin bu aileye hizmet etmek ve bakmak zorundadır böyle olunca da ister istemez gelinler ve erkek anneleri ablaları arasında çatışmalar oluyor. Erkek annesinin beklentisi gelinden çok fazla oluyor gelin bu beklentileri karsilamayinca çatışma çıkıyor. Hâlbuki herkes yerini ve sınırını bilse saygı çerçevesinde ilişkilerini yurutse bu sorunlar olmaz ama merkezde bir erkek ve onun etrafında üstünlük kurmak isteyen kadınlar

Nişanlılık zamanımdan beridir kaynanam laf sokar rencide eder iğneleyici konuşur yemin ediyorum gık demedim sesimi çıkarmadım dedim arada kocam var en azından bir şey olduğu zaman desin ki benim karım sana saygısızlık yapmadı. Evet kaynanam kötü beni hasta edecek seviyede canımı sıkıyor . Bu arada araya girmen hoş olmamış aradaki balansı sağlayacak kişi belli kardeşin .

Butun anlattiklarinizin dogru oldugunu sanmiyorum birde gelinin agzindan dinlemek lazim.Abiniz size taraf olmadi diye butun kirli camasirlari ortaya dokup intikam almaya calismaniz bana gore cok kotu kalpli birinin yapacagi sey.O nedenle sizde o masumiyet olmadigi icin size hic inanmadim

Size laf sokan iyneleyen bir insana sessiz kaldiginiz surece bu katmerlenerek artar.Tecrubeyle sabittir.Nasilsa sesi cikmiyor derler.Saygisizlik yapmaniza gerek yok cok saygili bir dille alindiginizi laf sokulmasinin yanlis bir davranis sekli oldugunu belirtip mesafe koyabilirsiniz.Asla kocanizin sizi korumasini beklemeyin.Kendiniz koruyun sizi.Emin olun sessiz kalinca hiç kimse madalya takmaz koca bile

Sessizliğimi kadın kapıma dayanınca bozdum gecenin 12sin de kapıma geliyor eşim nasıl olsa işte . O suratı aklımdan gitmiyor kin dolu nefret dolu çok haklısınız

Sessizliğimi kadın kapıma dayanınca bozdum gecenin 12sin de kapıma geliyor eşim nasıl olsa işte . O suratı aklımdan gitmiyor kin dolu nefret dolu çok haklısınız
Siz sessiz kaldikca icinizden konusmaya baslar kendinizi hasta edersiniz.Kimse sizden kiymetli degil.Cvp verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…