Gelinler mağdur kaynanalar cadı pehh.

Herkes kendi yaşadığını bilir. Sizin yaşanmışlıklara inanmamanız da onların varolduğu düşüncesini değiştirmez. Herkesin karakteri farklıdır. Sizin kayınvalidenizle aranız iyidir. Ama bir başkasının kötü... Sizin yanınızda abinize hakaret etmesi gelininizin karakterini gösterir ki abiniz ses etmediyse onun için kabul edilebilir bir davranış demekki. Anne babanıza olan tavrına öfkelenmekte haklısınız lakin bunu öz abinizin ayıbını ortaya dökerek değil de tepkinizi gelininizin davranışlarının kırıcı olduğunu yanlış olduğunu anlatarak gösterseydiniz daha iyi olurdu. Sonuçta ne olursa olsun abiniz çok büyük bir hata etmişsiniz. İnsan yaptığı her davranışla kendi karakterini gösterir. Hatalı olan abinizle gelinken siz olmuşsunuz. Üstelik anne babanızın da gönlünü incitmişsiniz bu davranışla. Madem rahatsızsınız uzak durursunuz olur biter önemli olan onların yuvasının huzuru bozulmasın derdim ben şahsen kardeşim için

Burcunuz ne hanımefendi yengeç, balık, akrep???

Dün gene kavga ettik.
Alaycı bir tavırla demek ki saçma bir şey söylüyceksin dedi.
Küstüm odadan gittim sinirden ağladım hiç oralı olmadı.
Benim gözümde problemli bir evlilik
Olmuyor olmuyor olmuyor

Kendi evliliğinde mutsuz olduğu için abisinin karısını kıskanan görümce

Abin yengen ile evlenmese bile, seninle evlenemezdi zaten

Yani gelini kıskanacak pozisyonda değilsin

Enerjini fesatlık yapmaya harcayana kadar kendi evliliğini düzeltmeye harca, boşa gitmesin

Son düzenleme:
Bunlar hep lohusa döneminde yaşandı şimdi Allah şahit çok mutluyuz tüm sorunlarımız bitti ordan vuramazsın yani

Bunlar hep lohusa döneminde yaşandı şimdi Allah şahit çok mutluyuz tüm sorunlarımız bitti ordan vuramazsın yani
Hikaya bu yazdığınız....

Kendisi mutlu olan insan başkalarıyla uğraşmaz, psikoloji biliminin kuralıdır bu

Çocuğumun üzerine yemin edeyim hadi aylardır en ufak küslük kırgınlık bile yok o kadar iyi aramız
İnanma canım ya hiç problem değil sem inan diye yalan yere yemin mi edicem aramızdaki bağ hiç olmadığı kadar güçlü eşimle belki hiç olmadığı kad
Allah dağına göre kar verir demişler ya, öyle bir geline de böyle bi görümce vermiş Çok güldüm.
Bak bu doğru

Mutlu ve huzurlu olsaydınız buraya yazmazdınız inkar psikolojisine girmeyin. İçinizi dökme, üzerinizdekiyükü atma,kendinizi hakkı çıkamaya çalışma ve buna inandırma çabası gördüm yazınızda.
Gelinin size tavrı hoş değil ama sizinki de bana pek hoş gelmedi.

İnanma canım ya hiç problem değil sem inan diye yalan yere yemin mi edicem aramızdaki bağ hiç olmadığı kadar güçlü eşimle belki hiç olmadığı kad
O kadar bilim adamı yıllarca çalışmış ve sebep sonuç ilişkisi içinde durumları yorumlamış....

Hepsi yanlış bilgiye ulaşmış

Siz doğru söylüyorsunuz....

İşinize bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…