Gelinler mağdur kaynanalar cadı pehh.

Deli deliyi görünce kaçarmış,
Rahat olun cook yakında bu davranıslarınızı gören ve iğnenizin tadına varan pek sevdiginiz yengeniz iyce kopar sizden. Siz de laf sokucak kimseyi bulamayıp kendi kendinizi yersiniz
“Abim en güzel yemekleri ilk karısında yedi”
Ay vallahi korkuncsunuz

Yani geline değil abinize yapmışsınız. Eğer anlattıklarıniz doğruysa abiniz o gelinin elinden çok çeker şimdi. Zaten normalde görüşmek ıstemiyor diyorsunuz. Şimdi kapı gibi bahane de verdiniz geline. Eee artık hiç göremezler aileniz oğlunu ve torunlarını. Kime kötülük ettiniz hiç anlamadım yani

Offf ben ne zaman görümce olcam da kardeşimin kirli çamaşırlarını dökücem ya bebe benden 10 yaş küçük. ☹

Benim kirli çamaşırlarını ortaya dökecek bir erkek kardeşim bile yok, görümce de olamicam ben ne yapayım hıı zehrimi kime akıtayım

Abi Kenyalıdan kurtulsun diye bu gelinden saklamışlar...

Bu gelin Kenyalıyı aratınca; abisini bıraksın gitsin diye saklanan gerçekler ortyaa dökülmüş...

Aile de yeterki bu gelinle iş bozulmasın diye 120 bin tl'yi gözden çıkarmış demek ki. Şimdi evlilik oldu bitti düğüne yaptıkları masrafı konuşuyorlar

İnşallah gelin bunu biliyordur da sen o çamaşırlarla başbaşa kalıp bir güzel yıkamak zorunda kalırsın. Yok eğer bilmiyorsa, ailecek zaten birbirinizi bulmuşsunuz. Hiç deme abim yengeme kul köle oluyor diye belli ne olduğu... böyle önemli bir şeyi ailecek gelinden saklayın, iki hoşuna gitmeyen boş laf duydun diye ortalığı velveleye ver. Hayır ne olacaksa şimdi kime zarar verdiysen. Allah ıslah etsin hepinizi.

film iki bolumden olusuyor arkadaslar. ilk bolumde cok 'cool' olan ve kendini bilen, seviyeli, kendi yolunda ilerleyen bir kadin var. ikinci bolumde yasanan olaylar karsisinda bu kadinin icinden bambaska bir karakter cikiyor. cool'lugunu koruyamiyor cunku zaten oyle degil. emanet.. özüne dönüyor. ve filmin konusu oldugun kisiyle olmak istedigin kisi arasindaki farklar ve bu olmak istedigin kisi rolunun surdurulebilirligi noktasindaki gercekliklik..

sizin gelin kenya'li degil miydi bacim? neden begenmek zorunda annenin yemeklerini? onun kulturunde abi kardes yakin degildir ve sizin sarilmaniz ona farkli anlamda geliyor olabilir. bu fikre alisana kadar yardimci olamaz miydiniz?

bosuna dememisler kendine dost ara, dusmani annen de dogurur diye.. vay be..

konu sahibi daha once yazdi. abisi zaten hep sogukmus. aile iliskileri hic duzgun olmamis. babasi hep kizlari yok sayip oglum oglum demis. ogul hep boyle vefasiz ve duyarsizmis ailesine karsi. konu sahibi gunah kecisi aradigi icin gelinlere yukleniyor. adamdan guc aldigi icin abinizi bir daha zor gorursunuz demis gelin muhtemelen evlendikten sonra ailemle pek gorusmeyi dusunmuyorum, ailemi saymak sevmek zorunda degilsin, kiz kardeslerimi takma diyen de damadin kendisi.. konu sahibi arada bir bu konulari döküyor böyle..

Sırf tartışma çıkarmak için yazmışsınız konuyu . Sizin gibi görümce düşman başına
bu konu sahibinin diger konulari hep onun haksiz bulunmasiyla ilerliyor. bundan zevk aliyor galiba arada gelip ayni konuyu aciyor. adam zaten hep soguk ve mesafeliymis ailesine. simdi gelinlere suc atiyor.

Bu yalancı abiniz de kendine eş bulup çoluk çocuğa karıştıysa yatın kalkın dua edin o vakit. Kadın boşamaz da başınıza salmazsa öpün de başınıza koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…