ailelerde maddi olarak bizi kullanıp kullanıp işleri bitince suratına dahi bakilmamayi ister anlatabiliyor muyum. O zaman hiçbirşey istemistemeyecek sadece işine geldiği zaman oğlunuz yapacaksınız tabiki diyemdiyemez. Ne kadar bencil bayanlar var ya. Gerçekten böyle düşünenlerin yaşlılığın görmek isterimGüzel soru gelinler ne ister?Evliliğine müdahele edilmesin ister.Herşeyine karışılmasın ister.Saçma sapan laflara muhatap olmamak ister.Eşinin annesi babası tarafından doldurulmamasını ister.Daha sayabilirim isterseniz:)
Anladığım kadarıyla çok dolusunuz sizi bir gelin ve aynı zamanda bir görümce olarak anlayabiliyorum.Tabi ki konu maddiyata gelince gelinlerin aileye yaklaşması ve sonrasında saygısızlıklar yapması tasvip edilemez ancak size kv kpden hiç maddi destek görmemiş kendi ayakları üzerinde duran bir gelin ve herseyi oturduğu evi bindiği arabayı hazır bulan bir yengenin görümcesi olarak yazıyorum kimsenin hayatına müdahil olmayın siz üzülürsünüz yengeniz seyrek mi görüşmek istiyor seyrek görüşün sizi evinde istemiyor mu gitmeyin beklentilerinizi minumum tutarsanız insanlar konusunda hayal kırıklığı yaşamazsınız.ailelerde maddi olarak bizi kullanıp kullanıp işleri bitince suratına dahi bakilmamayi ister anlatabiliyor muyum. O zaman hiçbirşey istemistemeyecek sadece işine geldiği zaman oğlunuz yapacaksınız tabiki diyemdiyemez. Ne kadar bencil bayanlar var ya. Gerçekten böyle düşünenlerin yaşlılığın görmek isterim
Kesinlikle!!Biraz daha mesafe istiyor demek ki ama mesafe isteyen de başkasının yardımını istemesin.
Ah o tatlı yeğenler yok mu insan asla kıyamıyor biliyorum sizi anlıyorum ama gelininiz bu durumu kullanıyor sizin yegeninize olan sevginizi ve genellikle annenizle ona karşı iyi niyetli tavrınızı suistimal ediyor o yüzden mesafeli olun diyorumAçıkçası zoruma giden şeyler tabiki oluyor bir ara işten çıktım evdeyim diye çocuğa bana baktırdı istem3dim ama yine de yolladı. O aralar da evde tadilat var mutfak banyo yıkık evde sadece tuvalette su alıyor .makarna yedik.tamirat bitene kadar.bir akşam çocuk bahçede oynuyor annesi geldi. Annem de balkondan çocuğu götür eve dedi yemek yokmu evde dedi. Annem de evde şu yok ev alt üst olmuş dedi. Sabah yine çocuğu bıraktılar.ve o akşam ne yengem ne abim ugramadilar çocuğu göndereceğiz peşlerinden diye. Sonra çocuk hastalandı aradım çocuk çok hasta doktora götür dedim işler acele dedi çocuk yattığı yerden kalkamıyor diye söylenince tamam sağlık ocağına getir ben evden kimliği alıp geliyorum dedi. Doktor ilaç verdi eczane girdik çocuk orda bile koltuğa yattı hemen hiç hali yok yenge dedim.ev karman corman götür evine bak dedim. Yaa o ilacı içinde yatar bir köşede uyur zaten işler acil gitmem gerekiyor diyor ben orda sert sert baktım çocuğa da kiyamadım aldım götürdüm ve akşamına g3lmedi bile yine bizde kaldı çocuk. Bunlari hazmedemiyorum istemiyor çocuğu. Kıyamıyorum da yegenime.
Bu işin bir de erkek kardeş boyutu var. Gelininiz çok ayıp etmiş o net. Ama erkek kardeşiniz de aynı. Bence önce kendi kanınızdan olana kızın.Açıkçası zoruma giden şeyler tabiki oluyor bir ara işten çıktım evdeyim diye çocuğa bana baktırdı istem3dim ama yine de yolladı. O aralar da evde tadilat var mutfak banyo yıkık evde sadece tuvalette su alıyor .makarna yedik.tamirat bitene kadar.bir akşam çocuk bahçede oynuyor annesi geldi. Annem de balkondan çocuğu götür eve dedi yemek yokmu evde dedi. Annem de evde şu yok ev alt üst olmuş dedi. Sabah yine çocuğu bıraktılar.ve o akşam ne yengem ne abim ugramadilar çocuğu göndereceğiz peşlerinden diye. Sonra çocuk hastalandı aradım çocuk çok hasta doktora götür dedim işler acele dedi çocuk yattığı yerden kalkamıyor diye söylenince tamam sağlık ocağına getir ben evden kimliği alıp geliyorum dedi. Doktor ilaç verdi eczane girdik çocuk orda bile koltuğa yattı hemen hiç hali yok yenge dedim.ev karman corman götür evine bak dedim. Yaa o ilacı içinde yatar bir köşede uyur zaten işler acil gitmem gerekiyor diyor ben orda sert sert baktım çocuğa da kiyamadım aldım götürdüm ve akşamına g3lmedi bile yine bizde kaldı çocuk. Bunlari hazmedemiyorum istemiyor çocuğu. Kıyamıyorum da yegenime.
sorma bizde de var aynı illet. ben de bir gelinim ama ben de bizim geline sinir oluyorum çok, artık görüşmek istemiyorum bile. yeğenimi anneme göndermek için küçükcük çocuğa kızar, çalışmıyor ayrıca çocuğuna da bakmak istemez sebebi çok yaramazmış. annem hep bakar ben de anneme; ona anne olma fırsatı vermiyorsun diyorum ama nafile. benim annem de sizin anneniz gibi ''evde çocuğa hiçbir şey yapmasına izin vermiyor ve bize göndermek istiyor" diyor çocuk enerjisini burada atıyor psikolojisi bozulmasın diyor. çok sıkıntılı bir durum ben tartıştım kaç kere ama bir sonuç yok bundan sonra onun için birşey yapmamanızı tavsiye ederim mesafeli olun biraz daha rahat edersiniz.ben öyle olsun istemiyorum.da Annem ayrilamiyor git diyemiyor birakmayin çocuğu diyemiyor zaten çocuğu çok sıkıyor büyük olanı yapma dokunma oynama diye abim diğer abime demis öğretmeni psikoloğa götürün demis büyük yeğen için. Evde aşırı sıkıyor çocuğu koltuğa ayağı ile bastirtmiyor mesela Annem de çocuk burda rahat ediyor enerjisini atıyo diye.zatrn çocuğu gönderin bizde kalsın demiyor kimse kapı çalıyor bir bakımsız yeğen kim getirdi seni babam bıraktı camdan bakıyoruz yok kimse bina kapısından yollayıp gidiyor ee git evine diyemiyorz
böyle anne olmaz olsun neden doğurdu o çocuğu inşallah Allah kat kat çıkartır ondan herşeyi, böylelerine Allah çocuk veriyor işte. Siz yeğeninizi sevin o sizi annesinden bile çok sevecektir takmayın onu hiç görüşmeyin abiniz çocukları getirir orada görürsünüz zaten en iyisi ondan hiçbir şey beklemeyin çok sinir oldum kadına.Açıkçası zoruma giden şeyler tabiki oluyor bir ara işten çıktım evdeyim diye çocuğa bana baktırdı istem3dim ama yine de yolladı. O aralar da evde tadilat var mutfak banyo yıkık evde sadece tuvalette su alıyor .makarna yedik.tamirat bitene kadar.bir akşam çocuk bahçede oynuyor annesi geldi. Annem de balkondan çocuğu götür eve dedi yemek yokmu evde dedi. Annem de evde şu yok ev alt üst olmuş dedi. Sabah yine çocuğu bıraktılar.ve o akşam ne yengem ne abim ugramadilar çocuğu göndereceğiz peşlerinden diye. Sonra çocuk hastalandı aradım çocuk çok hasta doktora götür dedim işler acele dedi çocuk yattığı yerden kalkamıyor diye söylenince tamam sağlık ocağına getir ben evden kimliği alıp geliyorum dedi. Doktor ilaç verdi eczane girdik çocuk orda bile koltuğa yattı hemen hiç hali yok yenge dedim.ev karman corman götür evine bak dedim. Yaa o ilacı içinde yatar bir köşede uyur zaten işler acil gitmem gerekiyor diyor ben orda sert sert baktım çocuğa da kiyamadım aldım götürdüm ve akşamına g3lmedi bile yine bizde kaldı çocuk. Bunlari hazmedemiyorum istemiyor çocuğu. Kıyamıyorum da yegenime.
Erkek kardesımle hergun konusurum ya o kadar uzun mevzularkı ewlenmeden once söyledıgı tek bır cumle vardı onyuzden gorusmuyorumCok sasirdim sebebi ne peki görüşmek istememenizin? Yani daha evlenmeden kiz aile icine girmeden söylemişsiniz ne yasadiniz da böyle oldu? Erkek kardesinizle görüşüyor musunuz?
Cok merak ettim o cümleyiErkek kardesımle hergun konusurum ya o kadar uzun mevzularkı ewlenmeden once söyledıgı tek bır cumle vardı onyuzden gorusmuyorum
cahil birisi olduğumu düşünmüyorum bunun vermek de size düşmez. Kaldi ki burada herkes kendi hayatından birşeyler anlatıyor ve eski konularına takilmissiniz. Yaşadıklarımı anlattım. Herkes gibi bende içimi dökecek yer aradım. O kadar saçma o kadar gereksiz bir yorum yapmışsınız ki kendinizi eğitin gülüyorum sadece size. Eğer ki insanların.icini dökmek için kullandığı yer rahatsız bence okuma gereği duymayin.Kotu niyetli olmayabilirsiniz ama cok darlamissinjz insanlari. Acik acik soylemjs kiz canin sıkkınsa el isi yap diye. Daha ne desin. Hayatiniz neden onlara endeksli kendinize bir mesgale bulun. Eski konulariniza da bi baktim da hep gelin elti kaynana eski nisanli temali konular. Hayatta evlilik muessesesinden gelin ve kaynanadan onemli seylee var. Lutfe kendinizi egitin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?