Gelinler ne ister

Bunlar hep fazla değer verdiğiniz için..

Me
Mesafe koy ne diye bu kadar ilgi alaka kendi yapsın siz ne şınartıyosunuz.

Ya aynı benim kayınvalidemler gibi.kusura bakmayın da fazla ilgi de insanı bunaltiyor.kendi bas etmek istiyordur belki,ne bilim belki her hafta sizi görmek istemiyordur.ki bu çok normal,sık boğaz etmeyin insanları.

Görümcemle yer degistirsene olmaz mı?

Gorusmeyin bise olmaz cocuklar siz gormeyince gelisimini durdurmayacak gitmeyin gelmeyin cocugunu kabul etmeyin yoresel yemek yapip dolma sarip abiyle yollamayin ozel gun haric aramayin o ararsada mesafeli olun 15 de bir abinizden cocuklari parka getirmesini orada gorup seveceginizi belirtin cocuklarla oynar sever evlere dagilirsiniz
İsteyken cocugu kresten almayin bir zahmet doguran hesabinida yapsin mesai saatlerinin tum bunlara harcadiginiz vakti arkadaslariniza ayirin ,kursa gidin ,yuruyus yapin gidin bir parka oturun geleni geceni izleyin muzik dinleyin kitap okuyun
Siz rahat o rahat ! Ha birkac gune bi sekilde dusecektir nazikce musait degiliz diyin mesafe istiyorsa mesafe ilgiden simarmissada sondurme baska yapabileceginiz bise yok

Yemeğinden içeceğine,mutfak alışverişinden vs.ye eli kolu dolu dönüp mesafeli olmak, mesafeden anladığınız ne acaba,gittiğiniz günler arasındaki mesafe mi, buradan tam da öyle görünüyor...
Kendi ailem ve akrabalarımla da öyleyimdir aydan aya, bayramdan bayrama. Bugün bende yarın sizde mıçmıç ilişkiyi sevmiyorum, soğuk ve mesafeliyim.

Kv olaylarım karışık benim, namusuma bile iftira atmış, aileme hakaretler yağdırmış, kınamı, düğünümü burnumdan getirmiş bu insanları aydan aya görüyorsam bu sadece kızımın bana ne yapılmış olursa olsun babaanne, hala, dede kavramını bilip , onlarla vakit geçirmesi içindir yoksa kızım doğana kadar 5 yıl kapılarının önünden dahi geçmedim, asla görüşmedim. Şimdi 2 market alışveriş torbası, 1 oyuncak alındı diye zamanında yapılan çirkinlikler malesef unutulmuyor ve evet mesafeliyim hem de çok.

Tam olarak karakter meselesi ... çıkarın bitince işin de biter mantığı ..böylesine, açık açık yüzsüz olduğu soylenemiyorsa, kapılar kapatılmalı ..bir süre dışarda kalınca kimseyi kullanıp atamayacagini anlar . Hatta bu zat-ı muhteremler hiç içeri alınmasın ,dışarda kalsın yiyecek birşey kalmadı mı insanın kanını içer böyle gelinler :)

Gelinim. İsteğim mesafe. Laf sokmasinlar. İyilik yaptiklari zaman söylenmesinler. Birgün lafını edeceklerse evime bir sey almasınlar getirip götürmesinler. Canım istediği zaman arayayim niye aramiyor demesinler. Evime gelince günlerce kalmasinlar. Hele aynı şehirde isek hiç kalmasinlar.

Kotu niyetli olmayabilirsiniz ama cok darlamissinjz insanlari. Acik acik soylemjs kiz canin sıkkınsa el isi yap diye. Daha ne desin. Hayatiniz neden onlara endeksli kendinize bir mesgale bulun. Eski konulariniza da bi baktim da hep gelin elti kaynana eski nisanli temali konular. Hayatta evlilik muessesesinden gelin ve kaynanadan onemli seylee var. Lutfe kendinizi egitin.

Yeğen ve abiniz sık sık zaten geliyorsa neden bir de siz her hafta gitme ihtiyacı duyuyorsunuz?

Tamam işte,size bunları yapan insanları ailenizle bir tutuyor,aynı zaman aralıklarıyla görüşüyorsunuz?Mesafe nerede?Namusunuza iftira atan,ailenize hakaretler yağdıran insanlarla aileniz aynı kefede.Yan gelip yatanla kendini yırtan bir tutuluyor.Mesafe hala görünmüyor.Belki çocuk için görüşmek istediniz.Ama isteseniz öyle buzdan duvar örerdiniz ki,göremez ama varlığını her an hissederlerdi.Kaldı ki bu tip insanlardan poşetler getireceğim bir de eve?

Mesafe koyun sizde. Yemek gönderilmesinden bende hoşlanmıyorum ben evimde hanım olarak her şeyi yapıyorum zaten. Yardım etmeniz çok güzel bana kimse yardım etmedi gelip gitmedi çok zorlandım. O da kendi kendine kalmak istiyor evinin hanımı olmak istiyor ailesiyle başbaşa kalmak istiyor. Çocuk belki sizde kalmayı kendisi istiyor olabilir

Bir gelin olarak hiç gelini haklı bulamadım valla.
Çünkü eğer kv ve gorumcenle mesafeli olmak istiyorsan zırt pırt çocuğunu da yollamayacaksin insanlara bakıcı muamelesi yapmayacaksin.
Ayrıca bakamayacagin cocugu da yapmayacaksin .
Tutmus bi de 2.cocuk yapmış valla hayret ediyorum bu tip kadınlara.
Bu tipler çocuğu genelde yük bi yerlere postalanacak ürün gibi görüyorlar.

Böyle gelinler kıymetli oluyor, sinir durum.
Fazla yüz bulmuş, şımartmışsınız.
Biriniz de laf söyleyemiyor demekki her haftasonu kendi rahatını düşünerek çocuğu size gönderiyor.

Valla helal olsun geline iyi kullanıyor sizi. Siz de ses çıkarmadan sinir ola ola katlanıyorsunuz.

Sana gore boyledir belki onun bakış açısından olaylar farklıdır. Yoresel yemek sevmiyordur mesela

E siz bunca sene elinizden geleni yapmışsınız.
Bırakın artık bundan sonra o yapsın size kıymet veriyorsa.
Abinize yegenlerinize yapacağınız iyiliğini yapın elbette ama gelin hanıma azcık tavir koyun .
Yemek gönderme ışini bırakın mesela yemek isteyen gelsin yesin.
Hiç bir yere cagirmayin aramayın zaten aklı başında bi insansa durur düşünür neden benden uzaklaştılar diye belki hatasını anlar.

yapmaniz gereken basit muhatap olmayin bundan sonra.gö....cok kaldirmissiniz ayrica yegeninizide almayin oyle ay isim var musait degilim annem de evde yok bakamayiz deyin o ne simariklik oyle.haddini bildirsen bak birdahs yuz buluyomu.ne ara sor nede evine git yok say mak lazim boylelerini.sizi resmen kullaniyor gelin olacak kisi.meseleye gelin gorumce olarak bakmamak gerek.gelininiz insan olarakda cok simarik vurdumduymaz ve rahat biri ve cok sivri bir kadin.sizde ustune dustukce iyice simarikliga dokmus isi.bir kendinizi geri cekin koyun mesafeyi bak nasil yola geliyor gelmesede olur siz kendi hayatiniza keyfinize bakin.
abiniz ve yegenlerinize ilgi gosterin onunla mesafeli olun her isine kosmayin sizi kullanmasina izin vermeyin bitti gitti.
biz gelinimizle cok mesafeliyiz gelirler ilgilenir yer iciririz ama hersey dozunda.ayni zamanda brnde bir gelinim kv deyle ayda bir gider gelirim mesafe herzamsn iyidir.kimseye ederinden cok deger vermeyin sonra tepenize cikar!!!

Kimi mesafisizligi bahane edip dert yaratir kimide mesafeyi bahane edip dert yaratir yani kisacasi bazi insanlara ne yapsan yaranamazsin arkadasim bu yuzden en iyisi kimseyi haddinden fazla takmamak ve hayatini bu tur insanlardan soyutlayip kendi isine bakmak

Çocuğa baktırırken hiç gelmeyin dememiş ama bence çıkarcı birine benziyor anlattığınız kadarıyla mesafe isteyen doğumdan sonra da isterdi kendi hallederdi zor zamanlar geçince hemen şut!! Bence haftasonu yeğeniniz sizde kalmasın evt geldin ama akşam dönsün ve gelin hanım yardımlarınızın ne kadar önemli olduğunu anlasın!! Abinize de yollamayın yemek istiyorsa gelsin yesin gitsin ama yollamayın

Bazılarına iyilik yaramaz ,ağzınızla kuş tutsanız beğenmez ,sizinki de bizimki gibi o model olmuş ..erkek kardeşinizle muhatap olun derim ben bundan sonra ..yeğenlerinizi de getirdiğinde görürsünüz,diğer türlü değer verip düşündükçe siz kendi değerinizi yitiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…