Gelinler ne ister

Bu durumda ilk yapmanız gereken şey,hafta sonu çocuğu almamak ..sizi kullanmasına izin vermeyin ,oh ne güzel valla

Ben olsam yemek de yollamam boylesine. Acik acik istemiyo gibi sizde yapmayin bence. Cunku bazilari boyle. Sen verici olsan da istemiyor

belki sen sadece kendi pencerenden bakıyorsun. öncelikle yapmayın yemek felan. o cocuklara aldıgınız yaptıgınız seylerde abiniz için .

dediğniz hgibi yöresel yemekte gelmez diye belki sevmiyor

bide ben kv tarafını her hafta moda mod görmek istemem yani

bebek var halayim yeğeni mi.gormek.icin gidiyorum. Sevmek için çok mu bu anlamıyorum ben çocuğumu halası görmesin diye istememezlik yapmam bebek olmasa tabi gitmem.zaten gitmiyor dumda
Hala olabilirsiniz ama bu sürekli o kadını darlamaniz gerektigi anlamina gelmiyor. Kadin mesafe istiyor iste. Daha ne kadar belli edebilirki. O zaman herkes "ben halasıyım, ben teyzesiyim, ben amcasıyım, ben dayısıyım, ben ananesiyim, ben babanesiyim" diye çıksın çıksın gitsin kadinin evine. Her akraba böyle düşünüp haftada 1 gün gitmeye kalksa kadincagiz yalniz bi gün bile geciremez. Yanlis yapiyosunuz.

valla siz birde gelin bizdeki azgn gorumceleri gorun bnm su gun olmus gorumcem daha bir cop bile almamstr

Sahsen siz kendinizce haklisinuz ama bu srecte onun annesi ailesi neredeydi demisisniz ya biz yaptik hep diye. Blki o onun ailesinede firsat verilsin istedi. Belki sizin onun uzerinde hep bizzz baskisi bunaltiyor . Ayni seyleri kendimden biliyorum cunku. :)

Bnm kayinvalideme iyidir simdi sorsan sarmalar yapar yollar siz gibi her gittigimde sarmalar seyler. Ama her lafin basi neredeyse siz gelin yeterki kalin bn yapatrim bir mahalle altimizda ouruyor. Maksadi tamamen bizle ve bizim hayatmiza mudahil olmak. Ve bnm sadece ona ait olmamiz bnm ailem yok yani hep onlarda olalim kalaim birlik olalim ailem misafir olsun . Bn kabul edeyim kaynanam hergun yapar o sarmalari . Bunaltiyor cok ve iyiligi gozu gormuyor insanin kimbilir cocuk olumca nasl olacak Allah bilir ama eminim torunum o bnm deyip deyip gelecek .

Bana da bunaltmissiniz gibi geldi kendi haline birakin unutmayin siz yemek yapip verdiginizde abinize de vermis oluyorsunuz yegenlerinize baktiginizda sadece onun degil abinizin cocuklarina da bakmis oluyorsunuz.yani biz onun cocuklarina baktik biz ona yemek yolladik gibi bir yaklasimi ona da gosterdiyseniz o da uzak durmak istiyor olabilir.cunku siz sanki ona lutfetmissiniz gibi hissettirip onun da size minnet duymasini beklemissiniz gibi geldi.herkes evinde yerinde sag olsun diyip ustelememenizi tavsiye ediyorum.

Anlattığınız kadarı ile siz yakın olmak istiyorsunuz. Tabi bu durumu gelin tarafından da dinlemek gerekiyor. Bu tabi ki sizin ve Annenizin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Arada ki kültür farklı ve kişilik bu tarz durumlara neden olabiliyor. Şahsım adına bende gelinim. Benim kayınvalidem ve akrabalarıda birbirine gidip gelme durumunu severler. Bana karşı kayınbabam ve kayınvalidem çok anlayışlı ve sıcak davranırlar. Görümcemde aynı keza sık sık arar. Ama ben fazla yakınlık kurmayı sevmem. Evime gelen kişilerin Kendi Annemde dahil kendi evi gibi davranmasından hoşlanmam, aramadan gelinmesinden rahatsız olurum. Mesela siz düşünüp yemek gönderiyormuşsunuz belkide bundan rahatsız oluyordur. Kendi yemeğini kendisi yapmak istiyordur belki damak zevki sizden farklıdır o yüzden gelmek istemiyordur. Belki siz ve Anneniz çok fazla herşeyin içinde bulunduğunuz için istemiyor eşiyle ailece vakit geçirmek istiyordur.Bunlar son derece normal Ailesinden öyle görmüş öyle yetişmiştir ve ona farklı geliyorsunuzdur zamanla birbirinizi daha iyi anlarsınız.

Sanırım en ıyısı benım gelınımızden befret edıyorum ewlendıgı gun onunla asla gorusmek ıstemedıgımı acıkca yuzune söyledım ve tam 8 yıl oldu hıc gormedım bıde yıgenım olmus onuda gmrnedım kafa cookk rahat

ben bir gelin olarak sunu soylim bende gorusmek istemeyenlerdenim.oyleki bazen dua ediyorum allahim aylar ayi gormeyeyim.yuzlerini sana yakin bana uzak olsunlar diyorum.sizin gelinde sizi pek sevmiyor anlican ..

Mesafeli olmak istiyor demek. O bir gelin değil aynı zamanda insan. Gelin olarak değil bir birey olarak bakın bir de. Sizinle iç içe olmak zorunda değil. Sevmediği anlamına da gelmez bu.
Allah her eve şu zihniyete sahip insan nasip etsin inşallah.. keşke çoğalarak artsa sayısınız..

Mesafe iyidir tek sizin gelin mi 2 çocuk bakıyor allah aşkına yardım etmeyin gerek yok kadının kendi evi özeli son yaptığı hoş olmamış ama sizde biz gideriz ormana hey ormana mantığında baltayı alıp çıkmışsınız yola...

işiniz mi yok kuzum 10dk lığına die gelmeni istemeyen birinin evine gidiyorsunuz. İyi niyetle meşgale bile önermiş size.. bende gelin adayıyım şahsen bu kadar sabır göstermezdim

Cok sasirdim sebebi ne peki görüşmek istememenizin? Yani daha evlenmeden kiz aile icine girmeden söylemişsiniz ne yasadiniz da böyle oldu? Erkek kardesinizle görüşüyor musunuz?

Siz de yapmayacaksınız
Diğer abini evlendirmiyorsaniz da ona araba almayacaksiniz
Koskoca evlenmiş barklanmis insanların arabasını almak size mi düştü

Ayrica madem gelin hanim gidip gelmek istemiyor siz dr oyle yapın siz her yemek yaptığıniz da çağırmayin dolma sarma yaptığınizda da göndermeyin
Mesafe isteyen iş ve para da isteyemez k

+100

Bir gun çocuğu kresten sizin almanizi istediğinde işimiz var bizim dışaridayiz alamayız deyiverin
Yada sorgusuz sualsiz bıraktı mi çocuğunu geri gönderin abinizle birlikte söylenmekle olmuyor bu işler

Ha bu yaptıklarınızla bütün yaptığıniz iyiliklerin ustune bir bardak su icersiniz ama en azından içiniz yanmaz biz onlara onca iyilik yapıyoruz da gelin bizi eve almiyor diye
Annen de siz de dirayetli değilsiniz

Kendi yagında kavrulsun hıc oralı olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…