Gelinler ne ister

gereğinden fazla yapışmışsınız gibi geldi. ya fazla daraldığından ya da şımardığından yapıyor olabilir ama her ne sebep olursa olsun sizin bu yaptıklarınız beni bile bunalttı. siz iyilik olarak görüyor olabilirsiniz ama kadın istemiyor olabilir. bu kadar yıllık gelininiz artık anlamanız lazım.

inşallah istediğin gibi olur canım senin elinde bide eşinde önemli

Aynen mesafe , siz iyi niyetle evinin işini yapıyo olabilirsiniz ama belki gelininizde her işime karışıyolar diye düşünebilir. O sizden yardım talep etmediği sürece karışmayın.

kırıcı bişeyiniz olmuş olabilir mi bi de gelini dinlemek lazım boşverin siz iyilik yapmışsınız biz görüşmüyoruz abimin eşiyle ama eşim istemediği için arada sorunlar var eğer görüşseydik de bende hep adım atmazdım karşı taraftan beklerdim kendi haline bırakın bence gitmeyin de iyilik de yapmayın

biz aldık derken siz de para mı kattınız ev için?
neden kendileri almadılar evlerini ve söz atan kaynına sevinip bunu dile getirip bir de araba isteyebileceği kadar yüzü bu kadına kim verdi?

e kadın mesafe istiyor. niye her hafta gidiyosunuz niye sürekli yemek vs yolluyosunuz? ben anlamadım yani. çocuğu yollamasını istemiyosanız söyleyin ama diğer türlü resmen her hafta gitmek vs tepesine binmişsiniz.

Tamam mesafe koymak istiyorsa koysun da yaşayan biziz sonuçta ilk.cocukda 3 yaşından sonra çocuğa bakmadı hep bizdeydi çocuk babaannesine anne derdi o derece neymiş çalışmak istiyor bunalmış iş çıkışı direk.evine giderdi çocuğunun yanına gelmezdi baba annesi şehir dışına çıktığında ben hafta sinu çalışmıyorum duye cumartesi sabah kapı çalardı bir bakarim abim çocuğu getirmiş.

bebek olduğu için Annem.torununu sevmek ben yeğenimi sevmek için buna da hakkımız yoksa her evlenen ogullari nüfustan tamamen cikartalim o evlendi bitti işimiz onunla diue

baştan sona siz hatalısınız neden toruna kendi çocuğuymuş gibi baktı ki annenler?
çalışacaksa çalışsın kendi başının çaresine baksın madem
neden sürekli size güvenerek iş yapıyor neden bu kadar sessiz kaldınız yaptığı hatalara
çocuğunu bakabilecek durumdayken babaanneye veya başka akrabaya emanet etmek bence büyük bir hatadır

her hafta gitmek tepesine binmek haftada bir saatliğine bebeği görmek istememiz suç olduğunu bilmiyorduk kusura bakmayın siz kaynananiza göstermezsiniz torununu

Ayıp etmiş şımarmış gibi fazla ilginizin farkında
Bende bunu anlamam bırakın ya ne yaparsa yapsın
Bir adım geliyorsa bir adım gidin ondan sonrası hep suistimale girer
MesaFE EN İYİSİ,BİZİM de bir gelinimiz var inan 1,5 yıllık evliliğinde belki 2 defa 2 şer saatliğine gitmişimdir
Herks ev,inde huzurlu mutlu olsun uzak olsun yeter .....

haklısınız bakmak istemedi Annem sonra krese verdi ve size soruyorum akşam 6 da sizi arıyor benim isim uzadı çocuğu alın kresden derse ne yaparsınız kalsın orda o zaman denmiyor ışte.

haklısınız bakmak istemedi Annem sonra krese verdi ve size soruyorum akşam 6 da sizi arıyor benim isim uzadı çocuğu alın kresden derse ne yaparsınız kalsın orda o zaman denmiyor ışte.

Siz çok iyi niyetli ve ince düşünceli olabilirsiniz ama biraz mesafe istiyor sanırım gelininiz.

Ben de aydan aya kayınvalideme giderim. Yemeğimden, içeceğime, hatta bize ek yaptığı ev mutfak alışverişi, torununa aldığı oyuncak, kıyafet vs ile bizi uğurluyor evinden. Belki o da arkamdan "dombili gelinin her şeyini alıp bir de eli kolu dolu yolluyorum ama aydan aya lütfediyor premses" diyordur

Çok muhabbet tez ayrılık getirir, ben böyle mesafeli ama mutluyum.

"işini çocuğuna göre ayarlayacaksın bundan sonra, senin önceliğin çocuğun. bugün aldık ama bundan sonra kendini ayarla" derdim hele bir itiraz etsin de göreyim. sen benim "yeğenimi sevmiyor musun"dan girer "ne biçim annesinden" çıkardım.
bu konuda bu kadar hassas olmamın nedeni bizim kuzenlere de babaanne ve dedesi baktı şuan görüyoruz hallerini ailecek..

bebek olduğu için Annem.torununu sevmek ben yeğenimi sevmek için buna da hakkımız yoksa her evlenen ogullari nüfustan tamamen cikartalim o evlendi bitti işimiz onunla diue

her hafta gitmek tepesine binmek haftada bir saatliğine bebeği görmek istememiz suç olduğunu bilmiyorduk kusura bakmayın siz kaynananiza göstermezsiniz torununu

haftada bir saat de olsa sizin için belki planlarını bozuyolardır? olamaz mı? hr hafta görmek gitmek zorunda değilsiniz. ayrıca sen kendin dedin ben her hafta giderim vs diye. gitme. ben ablamın evine gitmiyorum o kadar, annem de babam da gitmiyor. her hafta her hafta. biz özlemiyor muyuz? özlüyoruz ama herkesin kendine göre işi gücü var, bu ne rahatlık.

şu üslupla sana hak vereceğim varsa da veremem bu ne ya bizler gelininiz değiliz sakin azıcık

kendi söylediğimi inkar etmiyorum zaten haftada bir gün gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…