siz(annen baban sen) hep çok yüz vermişsiniz hayatınızdaki insanlaraev 80 bine alindiysa 60 bini biz ödedik.tapusu falan abimin üzerine ama.
bakın ben kaynanamla beraber oturmamak için nisan attim bunu söyleyim siz anlayın benim de her zaman bir mesafe olması gerektiğini düşündüğümü ama görünen kaynanam haftada bir saatliğine gelse ben bunu sorun etmem bu da görüş farklılığı olsun aramızda.
Sabah dan gidip akşama kadar kalmıyorum ki ariyorum müsait misun diye 1 saat yada 2 saat en fazla durup dönüyorumher hafta bi saat diyosunuz. hangi gün? ya o gün planları varsa. siz gün ortasında giderseniz o günü yiyosunuz. sabah gidiyosanız erken kalkamk zorundalar belki geç gidiyosanız akşam oturmasına gidemiyolar ya da rahatça dinlenemiyolar. ısrarla haftada bir gitmenin normal olduğunu ispatlamaya çalışıyosunuz.
oldu bi gün görümce gelsin bi gün kaynana gelsin, ne ala memleket.
ayrıca hafta sonu hiç gidelim demiyoruz zaten büyük çocuk bizd2 oluyor hafta içi de çocuk okula gittiği için evde olacağı belli olduğu için çat kapı gitmiyoruz dediğim gibi haber veripher hafta bi saat diyosunuz. hangi gün? ya o gün planları varsa. siz gün ortasında giderseniz o günü yiyosunuz. sabah gidiyosanız erken kalkamk zorundalar belki geç gidiyosanız akşam oturmasına gidemiyolar ya da rahatça dinlenemiyolar. ısrarla haftada bir gitmenin normal olduğunu ispatlamaya çalışıyosunuz.
oldu bi gün görümce gelsin bi gün kaynana gelsin, ne ala memleket.
Ve kendisi bu hafta işimiz varmı yokmu demeden çocuğu bize 2 günlük yolluyirsa benim.de 1 saatliğine gitme hakkı kendimde bulurum. Yeri geliyor biz planımızı bozuyiruz çocuk bizde oluyor diye
evet bu konuda haklısınız zırt pırt size yolluyormuş çocuğunu ve eşiniVe kendisi bu hafta işimiz varmı yokmu demeden çocuğu bize 2 günlük yolluyirsa benim.de 1 saatliğine gitme hakkı kendimde bulurum. Yeri geliyor biz planımızı bozuyiruz çocuk bizde oluyor diye
Neden bilmiyorum ama anneniz için üzüldüm. Benim kayınvalidem de beni bunaltır gelinip gidilsin ister. Sürekli arar değişik bişey yaptığında hemen yemeğe çağırır. Eğer olurda gidemezsek üzülür hakkımızı ya saklar ya gönderir ya da başka bi zaman gidince yapar. Belki müsade etsem çocuklarımın bile tapusunu üzerine almak ister (benimkiler ilk ve tek torunları başka torunu yok). Evine bişey alsa muhakkak fikrimi sorar. Alacağı şeyi benimle beğenip almak ister. biliyorum çoğu zaman bunları iyi niyetinden yapıyor. Ama insan sıkılıyor. Belki gelininizde böyle sıkılmıştır. Ama ben kullanmam kayınvalidemin iyi niyetini. Bazen arayıp çok ısrar eder oğlumu onlara göndermem için. O zaman bi iki saatliğine gönderirim. Bu da senede bi iki kez olmuştur. Gelininiz abartmış insan kullanmaya başlamış.
Bence o size değil siz ona mesafe koyun. Özel yemeklerinize çağırmayın. Uzunca bi süre gitmeyin. Aramayın. Çocuğu gönderince bizimde işimiz var onu halleceğiz deyip geri gönderin.
Sabah dan gidip akşama kadar kalmıyorum ki ariyorum müsait misun diye 1 saat yada 2 saat en fazla durup dönüyorum
ayrıca hafta sonu hiç gidelim demiyoruz zaten büyük çocuk bizd2 oluyor hafta içi de çocuk okula gittiği için evde olacağı belli olduğu için çat kapı gitmiyoruz dediğim gibi haber verip
sizin beni anlamadığınız gibi b3nde sizi anlamıyorum.kendisi bize işiniz varmı demeden her istediğinde çocuğu yollarsa bende giderim diyorum. Açık ve nettamam ben de diyorum ki bir saatliğine de gitsen onların planlarını ve düzenlerini bozuyosun. anlatamıyorum galib.a beki hazırlık yapıyo vs. anlamıyorum hala her hafta bi saatliğine de olsa gitmek nedir? belki planları var söyleyemiyo ya da dışarı çıkacak çıkamıyor. allah allah.
ben mi anlatamıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?