- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
kendi söylediğimi inkar etmiyorum zaten haftada bir gün gidiyorum.
"işini çocuğuna göre ayarlayacaksın bundan sonra, senin önceliğin çocuğun. bugün aldık ama bundan sonra kendini ayarla" derdim hele bir itiraz etsin de göreyim. sen benim "yeğenimi sevmiyor musun"dan girer "ne biçim annesinden" çıkardım.
bu konuda bu kadar hassas olmamın nedeni bizim kuzenlere de babaanne ve dedesi baktı şuan görüyoruz hallerini haklısınız bizde aynı durumdayız diyorum da zaten ne isim var neden ona göre ayarlamadin kendini. Sonra ben suçlu oluyorum ama yeğenini istemeyen hala oluyorum.
veya niçin hep yemeğe çağırırsın bir insanı bir sal bir rahat ver yahuniye? her hafta gitmek zorunda mısınız ya ben bunu anlamıyorum.
burdaki gelinler bıktı zaten her gün aynı konular açılıyor her hafta eşimin ailesi geliyor ya da biz gidiyoruz diye. insanların hayatına az saygınız olsun. bi insan her hafta neden bi eve gider benim aklım almıyor. yeğenini özlüyosan aç fotoğrafına bak.
Gelin ayıp etmiş bayağı bir ayıp etmiş hemde. O nasıl söz "iyi ki öğrendiniz"Merhaba ben bir gorumceyim. Gelirimiz 2.cocuguna doğum yaptı 6 ay önce hep yardımcısı olduk yemeklerini yaptık evini topladık temizliğini yaptık büyük oğlu okuldan gelesiye ben giderdim ödevlerine yardımcı olurdum 4.sinifa gidiyor. 2 aydan sonra seyrettik gitmeyi çünkü ilk cocuk dan biliyoruz çok gidilsin gelinsin istemiyor. Ben artık bizi beğenmediğini de düşünüyorum açıkçası çünkü her yere gidiyor biz bir yöresel yemek yapıp çağırsak çocuk durmuyor diye gelmiyor büyük çocuğu her hafta sonu bize yollar bizde kalır. Evler de yakın zaten 3 4 sokak var. En son olayı anlatmak istiyorum o günden sonra Annem.de bende gitmiyoruz.ben haftada bir giderdim yanına telefon ediip musaitmisin diye o hafta ikinci kez gittim yine arayıp gittim telefonda bir durakladı zaten ama 10 dk lina diye söyledim çok canım sikilmisti eve gittigimde bana canin sıkılıyorssıkılıyorsa el işi yap temizlik yap dedi istemiyor diye ben artık gitmiyorum. Ve biz herzaman dolmasını sarıp yollarız kendi gelmiyor diye ağır yemek olarak ne yapsak yollarız ona abim.is çıkışı alıp üyle gider eve. Daha sonra Annem hali bakacağım beraber bakalım.mi.diye aradi tamam dediler akşam gideriz avm de bu halici Annem arayım ben onları onlar gelene kadar da biz dolaşırım biraz dedi.yengemde tamam bizde çıkıyoruz dükkan adı verdi oraya bakacağız orda sgörüşürüz dedi
Biz annemle dolaştık sonra onların dediği dükkana gittik bizi gorur görmez yüksek sesle iyi ki bir nerede olduğumuzu soyledik dedi . Annemle benim de çok zoruma gitti. O günden sonra Annem şehir dışına çıktı hiç aramadı annemi Annem de alındığı için aramıyor. Biz o iki çocuğa her gitmemiz de elimiz kolumuz dolu gideriz.oraya gittiğimizde önümüze bir çay gelsin diye beklemeyiz. Hep kaynanalar görümceler suçlu ya bizde var mi sizce suç.
haklısınız bakmak istemedi Annem sonra krese verdi ve size soruyorum akşam 6 da sizi arıyor benim isim uzadı çocuğu alın kresden derse ne yaparsınız kalsın orda o zaman denmiyor ışte.
bakın ben kaynanamla beraber oturmamak için nisan attim bunu söyleyim siz anlayın benim de her zaman bir mesafe olması gerektiğini düşündüğümü ama görünen kaynanam haftada bir saatliğine gelse ben bunu sorun etmem bu da görüş farklılığı olsun aramızda.niye? her hafta gitmek zorunda mısınız ya ben bunu anlamıyorum.
burdaki gelinler bıktı zaten her gün aynı konular açılıyor her hafta eşimin ailesi geliyor ya da biz gidiyoruz diye. insanların hayatına az saygınız olsun. bi insan her hafta neden bi eve gider benim aklım almıyor. yeğenini özlüyosan aç fotoğrafına bak.
her zaman yemeğe çağırıyoruz ki ay da bir yöresel yemek yaptığımızda davet ediyoruz abim zaten şunu yapsaniza bunu yapsaniza diye bizde devamlı.siparis veren biri bizde yapacağımız zaman davet ediyoruz çoğunlukla da sadece abim ve büyük yeğenim geliyor Annem de onlar giderken bir kaba koyup yolluyorveya niçin hep yemeğe çağırırsın bir insanı bir sal bir rahat ver yahu
Herkes aynı değil canım siz iyisiniz ne güzel ama kıymet bilen yok simartmissiniz gelininizi bırakın kendi haline yalnız kaldı da akıllansin büyük oglunuda hafta sonu getirirse istemeyinMerhaba ben bir gorumceyim. Gelirimiz 2.cocuguna doğum yaptı 6 ay önce hep yardımcısı olduk yemeklerini yaptık evini topladık temizliğini yaptık büyük oğlu okuldan gelesiye ben giderdim ödevlerine yardımcı olurdum 4.sinifa gidiyor. 2 aydan sonra seyrettik gitmeyi çünkü ilk cocuk dan biliyoruz çok gidilsin gelinsin istemiyor. Ben artık bizi beğenmediğini de düşünüyorum açıkçası çünkü her yere gidiyor biz bir yöresel yemek yapıp çağırsak çocuk durmuyor diye gelmiyor büyük çocuğu her hafta sonu bize yollar bizde kalır. Evler de yakın zaten 3 4 sokak var. En son olayı anlatmak istiyorum o günden sonra Annem.de bende gitmiyoruz.ben haftada bir giderdim yanına telefon ediip musaitmisin diye o hafta ikinci kez gittim yine arayıp gittim telefonda bir durakladı zaten ama 10 dk lina diye söyledim çok canım sikilmisti eve gittigimde bana canin sıkılıyorssıkılıyorsa el işi yap temizlik yap dedi istemiyor diye ben artık gitmiyorum. Ve biz herzaman dolmasını sarıp yollarız kendi gelmiyor diye ağır yemek olarak ne yapsak yollarız ona abim.is çıkışı alıp üyle gider eve. Daha sonra Annem hali bakacağım beraber bakalım.mi.diye aradi tamam dediler akşam gideriz avm de bu halici Annem arayım ben onları onlar gelene kadar da biz dolaşırım biraz dedi.yengemde tamam bizde çıkıyoruz dükkan adı verdi oraya bakacağız orda sgörüşürüz dedi
Biz annemle dolaştık sonra onların dediği dükkana gittik bizi gorur görmez yüksek sesle iyi ki bir nerede olduğumuzu soyledik dedi . Annemle benim de çok zoruma gitti. O günden sonra Annem şehir dışına çıktı hiç aramadı annemi Annem de alındığı için aramıyor. Biz o iki çocuğa her gitmemiz de elimiz kolumuz dolu gideriz.oraya gittiğimizde önümüze bir çay gelsin diye beklemeyiz. Hep kaynanalar görümceler suçlu ya bizde var mi sizce suç.
Bencede şımarmış.Şımarmış ...
gelininiz, oğlu ve torunları tabi bakacaklar diyerek tüm yükünü size yüklemiş, bir de bunların üzerine size saygısızlıklar yaparak mutlu mutlu yaşıyorher zaman yemeğe çağırıyoruz ki ay da bir yöresel yemek yaptığımızda davet ediyoruz abim zaten şunu yapsaniza bunu yapsaniza diye bizde devamlı.siparis veren biri bizde yapacağımız zaman davet ediyoruz çoğunlukla da sadece abim ve büyük yeğenim geliyor Annem de onlar giderken bir kaba koyup yolluyor
çok denedim ben inanın hani nasıl annesin sen bile dedim Annem babam bana kizdi ilk torun olduğu icin bizimkiler de aşırı düşkün ama mevzu çocuk değil zaten kullanılmak işine geldiğinde suratına bakmamak.Denmez tabi ama çocuğu almaya geldiği zaman, bizimde kendimize göre programımız var bir daha olmasın denebilir, koşsun gelsin iş yerinden anlar mesafeyi ve yaptığı saygısızlığı
her zaman yemeğe çağırıyoruz ki ay da bir yöresel yemek yaptığımızda davet ediyoruz abim zaten şunu yapsaniza bunu yapsaniza diye bizde devamlı.siparis veren biri bizde yapacağımız zaman davet ediyoruz çoğunlukla da sadece abim ve büyük yeğenim geliyor Annem de onlar giderken bir kaba koyup yolluyor
çok denedim ben inanın hani nasıl annesin sen bile dedim Annem babam bana kizdi ilk torun olduğu icin bizimkiler de aşırı düşkün ama mevzu çocuk değil zaten kullanılmak işine geldiğinde suratına bakmamak.
ben öyle olsun istemiyorum.da Annem ayrilamiyor git diyemiyor birakmayin çocuğu diyemiyor zaten çocuğu çok sıkıyor büyük olanı yapma dokunma oynama diye abim diğer abime demis öğretmeni psikoloğa götürün demis büyük yeğen için. Evde aşırı sıkıyor çocuğu koltuğa ayağı ile bastirtmiyor mesela Annem de çocuk burda rahat ediyor enerjisini atıyo diye.zatrn çocuğu gönderin bizde kalsın demiyor kimse kapı çalıyor bir bakımsız yeğen kim getirdi seni babam bıraktı camdan bakıyoruz yok kimse bina kapısından yollayıp gidiyor ee git evine diyemiyorztorun sevgisiyle çok yardımcı olmuşsunuz eyvallah ama bu kadar yardımcı olmamanız gerekiyormuş demekki bundan sonra yardım etmeyin
her hafta sonu almayın büyük olanı alışmasın size gelin de rahata alışmasın kendi çocuklarına kendi baksın sonuçta size güvenerek doğurmadı değil mi?
kendi evine tek başına yetişsin belki o zaman anlar yaptığınız yardımların kıymetini
ev 80 bine alindiysa 60 bini biz ödedik.tapusu falan abimin üzerine ama.biz aldık derken siz de para mı kattınız ev için?
neden kendileri almadılar evlerini ve söz atan kaynına sevinip bunu dile getirip bir de araba isteyebileceği kadar yüzü bu kadına kim verdi?
tövbee o ne biçim bir çocuk emanet etme şekliben öyle olsun istemiyorum.da Annem ayrilamiyor git diyemiyor birakmayin çocuğu diyemiyor zaten çocuğu çok sıkıyor büyük olanı yapma dokunma oynama diye abim diğer abime demis öğretmeni psikoloğa götürün demis büyük yeğen için. Evde aşırı sıkıyor çocuğu koltuğa ayağı ile bastirtmiyor mesela Annem de çocuk burda rahat ediyor enerjisini atıyo diye.zatrn çocuğu gönderin bizde kalsın demiyor kimse kapı çalıyor bir bakımsız yeğen kim getirdi seni babam bıraktı camdan bakıyoruz yok kimse bina kapısından yollayıp gidiyor ee git evine diyemiyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?