Gelinler ne ister

kendi söylediğimi inkar etmiyorum zaten haftada bir gün gidiyorum.

niye? her hafta gitmek zorunda mısınız ya ben bunu anlamıyorum.

burdaki gelinler bıktı zaten her gün aynı konular açılıyor her hafta eşimin ailesi geliyor ya da biz gidiyoruz diye. insanların hayatına az saygınız olsun. bi insan her hafta neden bi eve gider benim aklım almıyor. yeğenini özlüyosan aç fotoğrafına bak.

veya niçin hep yemeğe çağırırsın bir insanı bir sal bir rahat ver yahu

Gelin ayıp etmiş bayağı bir ayıp etmiş hemde. O nasıl söz "iyi ki öğrendiniz"

Bakın şimdi açık konuşacağım sizinle. Bende bir gelin olarak söylüyorum. Görümcem melek olsun, yemeğinden getirsin çocuğuma yardım etsin çol yardımını göreyim, evet bu beni mutlu eder. O görümcemin yeri bende hep ayrı olur. Onu sevdiğimide belli ederim ona. Ama her haftada 2 kere gelirse beni sıkar bu durum. Tamam yardım ediyor olabilirsin ama özellikle senden bir yardım talep etmiyorsa sık gitme. Gelinle iyi olmak mı istiyorsun, gelini uzaktan sev. Bak bende bir gelin ve bir görümce adayı olarak söylüyorum. Siz iyi niyetlisiniz ne güzel.. Ama anlamıyorsa sizde yapmazsınız. Bu kadat basit.

haklısınız bakmak istemedi Annem sonra krese verdi ve size soruyorum akşam 6 da sizi arıyor benim isim uzadı çocuğu alın kresden derse ne yaparsınız kalsın orda o zaman denmiyor ışte.

Denmez tabi ama çocuğu almaya geldiği zaman, bizimde kendimize göre programımız var bir daha olmasın denebilir, koşsun gelsin iş yerinden anlar mesafeyi ve yaptığı saygısızlığı

Keske benim.gorumcem ve kaynanam olsaydiniz anlattiginiza gore.
Hamile halimle kayinvalidem evimden bi bardak kaldrip yardim etmez.gorumce desen nefret duygusunu onunla tattim..
Yani degeriniz bilinmiyor

bakın ben kaynanamla beraber oturmamak için nisan attim bunu söyleyim siz anlayın benim de her zaman bir mesafe olması gerektiğini düşündüğümü ama görünen kaynanam haftada bir saatliğine gelse ben bunu sorun etmem bu da görüş farklılığı olsun aramızda.

veya niçin hep yemeğe çağırırsın bir insanı bir sal bir rahat ver yahu
her zaman yemeğe çağırıyoruz ki ay da bir yöresel yemek yaptığımızda davet ediyoruz abim zaten şunu yapsaniza bunu yapsaniza diye bizde devamlı.siparis veren biri bizde yapacağımız zaman davet ediyoruz çoğunlukla da sadece abim ve büyük yeğenim geliyor Annem de onlar giderken bir kaba koyup yolluyor

Herkes aynı değil canım siz iyisiniz ne güzel ama kıymet bilen yok simartmissiniz gelininizi bırakın kendi haline yalnız kaldı da akıllansin büyük oglunuda hafta sonu getirirse istemeyin

gelininiz, oğlu ve torunları tabi bakacaklar diyerek tüm yükünü size yüklemiş, bir de bunların üzerine size saygısızlıklar yaparak mutlu mutlu yaşıyor
sizler böyle yaşar gidersiniz

Bence yapmayin kesin ilginizi. Benim kvm hicbirsey yapmadi dogum yaptigimda. Annem 5 gun kaldi yanimda. Annem yanimdayken hem anneme hem bana laf sokusturup durdu. Sizin gibi gorumcem kaynanam olsa Allah razi olsun der memnun olurdum.

Denmez tabi ama çocuğu almaya geldiği zaman, bizimde kendimize göre programımız var bir daha olmasın denebilir, koşsun gelsin iş yerinden anlar mesafeyi ve yaptığı saygısızlığı
çok denedim ben inanın hani nasıl annesin sen bile dedim Annem babam bana kizdi ilk torun olduğu icin bizimkiler de aşırı düşkün ama mevzu çocuk değil zaten kullanılmak işine geldiğinde suratına bakmamak.

Bence siz tamamen ailecek iyi niyetlisiniz ve burada okuduğum kadarı ile tebrik ederim sizi ve ailenizi ....

Ben anladım sizi
Şimdiki gelinlerin düsturu bu
Bize lazım olduğunda gelsinler sonra bir daha ortada görünmesinler
Maalesef ki aile olmak öyle bir şey değil
Tabi ki kimse kimsenin kişisel alanını daraltmasın ama gelmek, gitmek, arada bir bir araya gelmek, hatır saymak görevdir
Hem kadının hem erkeğin ailesi için geçerlidir bu dediğim
Ama gereken saygıyı görmüyorsanız, sizde saygı göstermeyin, herkes seviyesini bilsin, çok mesafe istiyorsa iş de istemeyecek

ben öyle olsun istemiyorum.da Annem ayrilamiyor git diyemiyor birakmayin çocuğu diyemiyor zaten çocuğu çok sıkıyor büyük olanı yapma dokunma oynama diye abim diğer abime demis öğretmeni psikoloğa götürün demis büyük yeğen için. Evde aşırı sıkıyor çocuğu koltuğa ayağı ile bastirtmiyor mesela Annem de çocuk burda rahat ediyor enerjisini atıyo diye.zatrn çocuğu gönderin bizde kalsın demiyor kimse kapı çalıyor bir bakımsız yeğen kim getirdi seni babam bıraktı camdan bakıyoruz yok kimse bina kapısından yollayıp gidiyor ee git evine diyemiyorz

biz aldık derken siz de para mı kattınız ev için?
neden kendileri almadılar evlerini ve söz atan kaynına sevinip bunu dile getirip bir de araba isteyebileceği kadar yüzü bu kadına kim verdi?
ev 80 bine alindiysa 60 bini biz ödedik.tapusu falan abimin üzerine ama.

tövbee o ne biçim bir çocuk emanet etme şekli
bence abin ve yengen ayrı ayrı psikolojik tedavi görsünler sonra da çift terapisi ile aile olmanın gerekliliklerini öğrensinler bu nedir böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…