gelinler neden görümceler tarafından sevilmezler ???

nasıl erkekler maço yetiştiriliyorsa, kızlar da öyle yetişiyor işte, neden şaşırıyorsunuz.
elin kızı gelmiş, abisine eşiti gibi davranıyor, e tabi bunu kaldırmak kolay mı.

zaten hep kv lerde görümcelerde sorun var bu erkek ailelerinde, erkekler nasılsa süper yetiştirilmişler.

5 yıllık olunca yorum yapılamıyor mu

Konu burda 5 yıllık olsa nolacak bu kötü görümcemler 50 yıl da geçse değişmezler

atar yapmanıza gerek yok.
yorum yapmanızın bir anlamı yok 5 yıllık konuya.
konu sahibesi en son 22 Mart 2011'de giriş yapmış.
kendiniz çalıp, kendiniz oynamak istiyorsanız siz bilirsiniz.

ben görümceyim gelinimizle aynı yaşıtız..
ne ilerine karışırım ne güçlerine herzaman severim sayarım elimden gelen herşeyi yaparım abimle olmayan samimiyetim var annemle yaşadığım sorunları bile onunla paylaşabilirim..

hep sırdaşım can yoldaşım olmuştur 8 yıl oldu..

hatta annemede arada telkinler veririm 'aman annecim şöyle davran huzurları kaçmasın:' diye..

ben boşandım ama gelinimize dedimki kendiminkini kaldırdım ama sizinkine asla dayanamam çözemediğiniz sıkıntınız olursa abimle anlat herşeyin bir çözümü vardır dedim

her telefonu allah aşkınızı muhabbetinizi artırsın iyi olun mutlu olun diye kapattım..

kim kayınvalidesiyle görümcesiyle komşu olmak ister çokk nadirdir.. ama kaç sene ısrar ettiler onların komşusu olduk çok uzak oturuyorduk.

haaaa diyeceksinkiii sen ne iyi görümceymişsin.. hayııııırrrrrr kuş tek kanatlı uçmaz herşey karşılıklı dengeyle olur ne kadar seversen o kadar sevilirsin tabiki sorunlu insanlar var onlar istisna ama bu hayatın kuralı bu..

taş taşa değerse ses çıkar tatlım herşey karşılıklı önce sen sev.. sevdikçe kusur görmeyeceksin..

mutlu kal:)

Çok adım attım hep iyilikle yaklaştım ama olmayınca olmuyormuş ben de görümceyim yıllardır gelinimizle aram da çok iyidir abla kardeş gibiyiz hiç anlam veremiyorum görümcelik yapmak ne ya çok çirkin ve basitce buluyorum

Görümcem zaten sorunlu bir insan hiç kendinde kusur aramaz çok zaman annesine babasına da saygısız davranışları oluyor

Ben yengemi (yenge demem adıyla hitap ederim bu arada) severim . Kız kardeşim yok olmayan kardeşim gibi benim .Abimden bile çok onla konuşur dertleşirim .

bence gelinle kaynana arasında ki problemden kaynaklıdır sırf.gelin kaynanayla iyi değilse görümcede otomatik kendi annesini haklı görür onun tarafından olur.Böylece görümce gelin anlaşamaz olur.

bende bi görümceyim..ve hiç yengemle iyi bi diyaloğumuz olamadı.aynı yaşlardayız ama hiç dost olmadık

Görümceler gelinlere üzerine kuma gelmiş hissi ile bakıyor.içlerinde ki bircok olumsuz duygu karmasası gelın sozkonusu oldugunda acıga cıkıyor.o yuzdende etkıye tepkı olarakdan sevgı soz konusu olamıyor malesef.yalnız ben objektıf olan kaynana ve gorumceye hayranım..bırbırıne destek verenlerın ıcıne dustunmu de kı ben dustum vay halıne.

bende bi görümceyim..ve hiç yengemle iyi bi diyaloğumuz olamadı.aynı yaşlardayız ama hiç dost olmadık
Elimden geleni yapıyorum gelir davet ederim yer içer elini hiç bişeye sürmez çocuğuna yedirdiği mamanın tabağını bile bırakır o kadar basit davranışları var ki anlatamam size

Elimden geleni yapıyorum gelir davet ederim yer içer elini hiç bişeye sürmez çocuğuna yedirdiği mamanın tabağını bile bırakır o kadar basit davranışları var ki anlatamam size

temizlik tabak çanak toplama kaldırma bizdede sorun oldu hep...sanırım her gelin ve görümce bu konuda birbiriyle yarış içinde.ben mi toplucam o toplasın görüşü..anlaşmak isterdim ben sıkı fıkı dost olabilmek isterdim yani

Mesela geliyolar bize kayınvaldem kızına diyorki kızım bi çay koysana banane
Ben de dost olmak için çok çabaladım tabağı çanağı toplamak mesele değil ki ben yaparım ama özellikle yapıyo o kötü bi durum. Mesela arkadaşlarını getirmişti bize yatılı kadın yatağını topluyor görümceme diyorki sen neden toplamıyorsun yatağını yazık elinde bebek de var geldik bi de yük olduk kaç kişi kaldık diyo. Görümcem demez mi aman boşver sen de toplama toplasın o. Yani bu yaptığı nasıl bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…