- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi minikkedicik
-
5 yıllık olunca yorum yapılamıyor mu
Konu burda 5 yıllık olsa nolacak bu kötü görümcemler 50 yıl da geçse değişmezler
ben görümceyim gelinimizle aynı yaşıtız..
ne ilerine karışırım ne güçlerine herzaman severim sayarım elimden gelen herşeyi yaparım abimle olmayan samimiyetim var annemle yaşadığım sorunları bile onunla paylaşabilirim..
hep sırdaşım can yoldaşım olmuştur 8 yıl oldu..
hatta annemede arada telkinler veririm 'aman annecim şöyle davran huzurları kaçmasın:' diye..
ben boşandım ama gelinimize dedimki kendiminkini kaldırdım ama sizinkine asla dayanamam çözemediğiniz sıkıntınız olursa abimle anlat herşeyin bir çözümü vardır dedim
her telefonu allah aşkınızı muhabbetinizi artırsın iyi olun mutlu olun diye kapattım..
kim kayınvalidesiyle görümcesiyle komşu olmak ister çokk nadirdir.. ama kaç sene ısrar ettiler onların komşusu olduk çok uzak oturuyorduk.
haaaa diyeceksinkiii sen ne iyi görümceymişsin.. hayııııırrrrrr kuş tek kanatlı uçmaz herşey karşılıklı dengeyle olur ne kadar seversen o kadar sevilirsin tabiki sorunlu insanlar var onlar istisna ama bu hayatın kuralı bu..
taş taşa değerse ses çıkar tatlım herşey karşılıklı önce sen sev.. sevdikçe kusur görmeyeceksin..
mutlu kal:)
valla bi kere canım dese diye gözüne bakıyorum yani o kadar sivri lafları varkiBen yengemi (yenge demem adıyla hitap ederim bu arada) severim . Kız kardeşim yok olmayan kardeşim gibi benim .Abimden bile çok onla konuşur dertleşirim .
Aksine kayınvaldemle de aram çok iyi yani 10 yıl olcakbence gelinle kaynana arasında ki problemden kaynaklıdır sırf.gelin kaynanayla iyi değilse görümcede otomatik kendi annesini haklı görür onun tarafından olur.Böylece görümce gelin anlaşamaz olur.
Aksine kayınvaldemle de aram çok iyi yani 10 yıl olcak
Eşim üniversiteden arkadaşımdı evlendik ama ablasıyla tanıştığımız günden beri sıkıntılıyız sürekli tersler ne dersen bozmaya çalışır aramızda da çok yaş yok yaşıt sayılırızgörümceyle mi kötü?
Elimden geleni yapıyorum gelir davet ederim yer içer elini hiç bişeye sürmez çocuğuna yedirdiği mamanın tabağını bile bırakır o kadar basit davranışları var ki anlatamam sizebende bi görümceyim..ve hiç yengemle iyi bi diyaloğumuz olamadı.aynı yaşlardayız ama hiç dost olmadık
Elimden geleni yapıyorum gelir davet ederim yer içer elini hiç bişeye sürmez çocuğuna yedirdiği mamanın tabağını bile bırakır o kadar basit davranışları var ki anlatamam size
Mesela geliyolar bize kayınvaldem kızına diyorki kızım bi çay koysana bananeElimden geleni yapıyorum gelir davet ederim yer içer elini hiç bişeye sürmez çocuğuna yedirdiği mamanın tabağını bile bırakır o kadar basit davranışları var ki anlatamam size
Ben de dost olmak için çok çabaladım tabağı çanağı toplamak mesele değil ki ben yaparım ama özellikle yapıyo o kötü bi durum. Mesela arkadaşlarını getirmişti bize yatılı kadın yatağını topluyor görümceme diyorki sen neden toplamıyorsun yatağını yazık elinde bebek de var geldik bi de yük olduk kaç kişi kaldık diyo. Görümcem demez mi aman boşver sen de toplama toplasın o. Yani bu yaptığı nasıl bişey yatemizlik tabak çanak toplama kaldırma bizdede sorun oldu hep...sanırım her gelin ve görümce bu konuda birbiriyle yarış içinde.ben mi toplucam o toplasın görüşü..anlaşmak isterdim ben sıkı fıkı dost olabilmek isterdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?