GELİNLERE SORUM VAR

Canim benimde yakinda dugunum var nisanda bana takilan parayi nisanlim bana vermisti yani gelin odasinda teyzemin cantasina koymustuk gelinin koyabilecegi bi yeri yok sonucta. Dugunde takilanlarla da borçlarımizi ödeyip kalanini da yatırım amacli saclayacagiz. Bizde dugunde takilan takiyi gelin odasinda almaya erkek tarafından biri gelir muhtemelen esimin ablasinin cantasina koyariz. Annemlere vermek aklimin ucundan gecmez bizim oralarda aileler karismaz paraya gelin ve damada verilir. Kendi ailemle salonda vedalasacagim belki teyzem falan gelir bizi gelin evine goturmeye ama anne baba gelmez bizde o yuzden esimin ailesinde durmasi daha mantikli olur herkes gidip ev dagilinca takilaru alır sonra da bankaya koyariz.

düğünü borçla yapan tüm kayıngillerde o altınlar benimmmmm psikolojisi oluyor galiba

Takilanlardan paralari kayinvalidemlere verdim bilezik ceyrekleri ben aldim..bir sorunda yapmadim

ya ben anlamadım sen adamı mı alacan altın sermayesi için düğün mü yapacan mantık dışı bence relaks ol eşinle görüştüp ortak karar alırsınız gerisine laf düşmez ben öyle yaptım eşimle kimsede karışamadı hepsi bizim çünkü ister ona takılsın ister bana ayrı gayrı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…