Eşim tek erkek o yüzden eltim yok ama çok merak ediyorum eltimin olması nasıl birşey diye acaba nasıl olurdu.
Eşim tek erkek o yüzden eltim yok ama çok merak ediyorum eltimin olması nasıl birşey diye acaba nasıl olurdu.
bende kayınvalidemin ilk gelinim ama diğer eltimle aramdaki fark nedir hiç bilmem.o da farklı şehirde bende farklı şehirdeyim ikimizide sever.ben ordayken prensesim napiyorsun der telefonu açarken ,ben de kendini aradığımda o eltimler varsa banada nasılsın prensesim bugün der.yani tamamen kayınvalidelerinizin yapısıyla alakalı.hep bir sözü var siz iyi olun benden uzak olun .birbirinize hep iyi davranın .benim kayınvalidem gibi yok sanırım .çok da severim kendisini .2 kaynım daha var onların da karılarına eminim aynı mesafede davranır.ikimizde yanında olsak belki durum değişir mi onu hiç bilmiyorum yaşamak lazım aslında .
bende dün bu topiği okurken aynen senn gibi düşündüm hep ikinci gelinler eltilerinden dert yanıyor . ilk gelinlere pek rastlamadım .ben de ilk gelinim eltimide seviyorum ama şunu anladım ki ilkler deneme tahtası oluyorlar kaynanamın bize hayır olmaz dedikleri şeyler zamanla ikincilerde aslında olabilir oluyor mesela dün yaşadığım bir olay eltimin çocuğu oldu ismini hastanede kendisi koymuş .kaynanam kendi istemiş koymuş diyo. bende ise bütün aile meclisi toplandı benim istemediğim bir ismi koydular oğluma aylarca ağlamıştım bu en basiti .bende neler var neler
bende dün bu topiği okurken aynen senn gibi düşündüm hep ikinci gelinler eltilerinden dert yanıyor . ilk gelinlere pek rastlamadım .ben de ilk gelinim eltimide seviyorum ama şunu anladım ki ilkler deneme tahtası oluyorlar kaynanamın bize hayır olmaz dedikleri şeyler zamanla ikincilerde aslında olabilir oluyor mesela dün yaşadığım bir olay eltimin çocuğu oldu ismini hastanede kendisi koymuş .kaynanam kendi istemiş koymuş diyo. bende ise bütün aile meclisi toplandı benim istemediğim bir ismi koydular oğluma aylarca ağlamıştım bu en basiti .bende neler var neler
ben de küçük gelinim.. eltimle aramda 10 yaş var evliliklerimizin arasında da 14 yıl...
biz arkadaş gibiyiz. abla yenge demem. adıyla hitap ederim. evlenirlken ve sonrasında bir sürü sıkıntı yaşatmışlar eltime. o k adar olmasa da ban yaptılar birçok şey..
benim kyanana benimle ii olduğu zaman eltimi dışlar, kötüler... eltimle ii olduğu zaman da beni.. hiç istememz bizim bir arada olmamızı
eltimin çocukları 16 lı yaşlarda benim çocuklarım 1-5 yaşşlarında. bana sürekli süt meyve vs gönderirler getiriler. zamanında eltime de çok yapmışlar. yaşları itibariyle benimkileri o yaşlara kadar göremeyecklerini düşünüp, diğerlerine ne yaptılarsa benim çocuklarıma da yapmaya çalışıyorlar. eltim kızıyor. snaa meyve vs geitriyorlar her seferinde bana hep eli boş geliyorlar diye.. bişey diyemiyorum..
evet kaynanalar ilk geline yaptıklarını ikinci geline yapamıyorlar ilk gelini verdiği tepkiyi vereceğini anlıyorllar.evet bu durumda ilk gelinler deneme tahtası oluyorlar.neler var başka anlatsana. seninde kaynananda eltinle seni bir tutmuyormu.ona davranışı nasıl[/Q mesela bizim anahtarlar kapının üzerinde durur herkes rahatlıkla girer kapı vumakta yoktur ilk zamanlar alışamamıştım ben içeri alıyorum kaynanam gelir niye bu içerde der hemen dışarı alır yani evimde rahat oturamıyorum eltim evlendi anahtarıda içeri aldı doğal olanıda bu kaynanam hiç sesini çıkaramıyor onlar yeni evli diyor bizneydikyeni evlendiğim zaman beraber yiyip içtik iki görümce kaynım kayınpeder kaynana yedi kişi nasıl çekiniyorum yarı aç kalkıyorum ben evimizde yiyelim dedikçe ne gerek var iki tencere kaynıyacak diyordu eltim şimdi kendi evinde yiyor onlar yeni evli başbaşa yesinler diyor biz neydik.ama eltimi seviyorum kız benim yapamadıklarımı yapıyor
evet kaynanalar ilk geline yaptıklarını ikinci geline yapamıyorlar ilk gelini verdiği tepkiyi vereceğini anlıyorllar.evet bu durumda ilk gelinler deneme tahtası oluyorlar.neler var başka anlatsana. seninde kaynananda eltinle seni bir tutmuyormu.ona davranışı nasıl[/Q mesela bizim anahtarlar kapının üzerinde durur herkes rahatlıkla girer kapı vumakta yoktur ilk zamanlar alışamamıştım ben içeri alıyorum kaynanam gelir niye bu içerde der hemen dışarı alır yani evimde rahat oturamıyorum eltim evlendi anahtarıda içeri aldı doğal olanıda bu kaynanam hiç sesini çıkaramıyor onlar yeni evli diyor bizneydikyeni evlendiğim zaman beraber yiyip içtik iki görümce kaynım kayınpeder kaynana yedi kişi nasıl çekiniyorum yarı aç kalkıyorum ben evimizde yiyelim dedikçe ne gerek var iki tencere kaynıyacak diyordu eltim şimdi kendi evinde yiyor onlar yeni evli başbaşa yesinler diyor biz neydik.ama eltimi seviyorum kız benim yapamadıklarımı yapıyor
iyikide eltini sana karşı doldurmamaış
sen bunları hiç kaynana anlattınmı. sen bana böyle böyle yapıyordun .ona yapamıyorsun.gercekten çok can sıkıcı istesler demek bizede iyi olabilirlermiş.
kaynanama anlatmadım sonra kıskanıyo falan diyecek sanki dolduruyormuş gibi olucam.eltim hakkında ona bişey demekte istemiyorum kız doğrusunu yapıyor
evet kaynanaların hep yaptığı birşey.eltin onlara kızıyordur.onada getirsinler her yaşta süt meyve suyu içilir.zamanında almış olabilirler ama şimdi seninkilerine alırken onun çocuklarınada almaları lazim.ayrım yapmadan eşit almaları gerekir.kaynanam benim çocuğuma 1 süveder ördü onunkine 10 tane.eltim benim yerinde olsaydı oda aynı şeyi düşünürdü.
hala anahtar dışarda bikaç kere içeri aldım sendemi onun gibi yapıyorsun diyor. kaynanamın bazı yönlerini yeni fark ettim kaynımı dolduruyor annesine sık gidiyor yeni gelin sık gitmez çok kalmaz falan diyo. gerçi kaynım he deyip geçiyor .ilk evlendiğim zamanlar eşim anneme sık göndermezdi tek başıma göndermezdi yeni gelin sık gitmez derdi şimdi anlıyorum bunlar hep kaynanamın lafları benim saf kocam nerden bilcek bu lafları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?