• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim üzerine nasıl bir saç modeli önerirsiniz??

pisagor1453

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
32
0
296
Bursa
$Fotoğraf1553E001.webpkızlar daha önce gelinliğimi paylaşmıştım şimdide üzerine nasıl bir saç ve duvak modeli gider yorumlarınızı bekliyorum.Ben fışkıran duvak dedikleri tepeden duvakları çok beğeniyorum sade bir saçla ama çokta tepeden değil siz ne dersiniz önerebileceğiniz saç modellerini paylaşırsanız çok sevinirim:-)

Eklentiler

• $Fotoğraf1553E002E001.webp
    $Fotoğraf1553E002E001.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 948
Son düzenleme:
Canım ben de aynı düşünüyorum düğün nikah koşuşturma derken terleriz sıkılırız falan sıkı bir topuz en güzeli bunaltmaz. hem de olmadı - kötü oldu derdi de yok duvaktan görünmicek zaten...ben abartılı saçları, saç aksesuarlarını falan sevmiyorum gelinliğin önüne geçiyor.

Her şey istediğin gibi olur umarım, mutluluklar şimdiden:)

madem tepeden bir duvak iştiyorsun şık sade bir sıkı topuz gider bence gelinliğine şimdiden mutluluklar dilerim..:16:

kır düğünü gelinliği gibi gelinliğin çok cici :)
bence sacların acık olsun. maşa yaptır dalga dalga ucussun..
ama topuz da rahatlık acısından iyi. ben sacımın bozulup bozulmayacagını hıc dert etmedıgım ıcın dalga dalga yaptırdım. minik oynamalar yaptık. bazı yerlerden kucuk kucuk topladık. güzeldi bence :)

kır düğünü gelinliği gibi gelinliğin çok cici :)
bence sacların acık olsun. maşa yaptır dalga dalga ucussun..
ama topuz da rahatlık acısından iyi. ben sacımın bozulup bozulmayacagını hıc dert etmedıgım ıcın dalga dalga yaptırdım. minik oynamalar yaptık. bazı yerlerden kucuk kucuk topladık. güzeldi bence :)

teşekkürler canım kır düğünü olacak düğünüm deniz kenarında o yüzden böyle bir gelinlik tercih ettim birde denediklerim arasında üzerime en güzel oturan bu oldu:-))bende salık düşündüm ama bozulma riski yüksek saçlarım çok ince telli hiç salık modeller tutmuyor o yüzden topuz istiyorum ama nasıl bir topuz olacağı konusunda kararsızım.

Merhaba forum da gezinirken gelinliğin gözüme çarptı. Bursa Ahu alnıpak ta mı diktirdin acaba. Eğer öyleyse bu gelinliği bana sıfır gelinlik diyerek sattılar. sen kiralamışmıydın. bu olay nasıl oldu anlamıyorum

ahu alnıpakta 7 bin tl ye gelinlik yaptırdım ve bn denettikleri gelinlikle yaptıkları gelinlik arasında dağlar kadar fark var. bin pişmanım inandığım için. ahu hn ın annesi zamanında gelinlikçiymiş kendisi ne cizim yapabiliyor ne dikebiliyor bursada kumaşcıdan aldıkları kumasları ordan burdan getirttik diye yalanlar söylüyorlar. kendisi provalara gelme zahmetine bile girmez. modellere aldanıp sakın diktirmeye kalkmayın isin icine girip ödemeler yapıldıktan sonra öğrendim ki benim gibi kaç gelin bin pişman olmuş

Back
X