Merhaba Kizlar
Ben yaklasik bir ay once gelinligimi sectim, siparisini verdim, yurtdisinda yasiyorum ve burada gelinligin dizaynirdan elinize varmasi aylar aliyor, 2 Agustos'ta varacak elime, aslinda duvagi secmek icin gelinligin gelmesini beklemek istedim ama aldigim yer duvagin eline ulasmasinin 6 hafta alacagini soyledi ki buda dugune ya da bizim Turkiye'ye ucacagimiz vakte yetismemesi anlamina geliyor. Uzun lafin kisasi duvaga gelinlik gelmeden karar verip siparis vermem lazim. Aslinda dune kadar kararimi vermistim sayilir ama nereden cikti ise dunden beri daha uzun bir duvakmi alsam diye dusunmeye baslasim, benim ilk olarak begendigim 115 cm, tam dizlerinin arkasina denk gelecek sekilde, uzerinde gelinligimde oldugu gibi Swarovski Kristalleri var, size resmini ekleyecegim, gelinligim kabarik degil ama kuyruklu, bu ilk begendigimi de alsam yoksa sonradan gordugum yere kadar uzanan yaklasik 2 metre olan, biraz gelinligin kuyrugunun uzerine denk gelecek sekilde uzun olani mi alsam kararsizim, siz ne dersiniz, resimde belli olmuyor ama gelinligimin uzerinde cok fazla tas ve is var, onu da kapatmak istemiyorum, ama bir yandan da bir kez olacak uzun duvak olsun diy aklimdan da geciyor. Ne dersiniz, size kisa ve uzun duvagin resimlerini de ekliyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?