Gelinlik Modelleri Gelinligimi sectim, ama duvakta kararsizim, yardimmmmm!!!

ilaey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
117
0
96
A.B.D.
Merhaba Kizlar
Ben yaklasik bir ay once gelinligimi sectim, siparisini verdim, yurtdisinda yasiyorum ve burada gelinligin dizaynirdan elinize varmasi aylar aliyor, 2 Agustos'ta varacak elime, aslinda duvagi secmek icin gelinligin gelmesini beklemek istedim ama aldigim yer duvagin eline ulasmasinin 6 hafta alacagini soyledi ki buda dugune ya da bizim Turkiye'ye ucacagimiz vakte yetismemesi anlamina geliyor. Uzun lafin kisasi duvaga gelinlik gelmeden karar verip siparis vermem lazim. Aslinda dune kadar kararimi vermistim sayilir ama nereden cikti ise dunden beri daha uzun bir duvakmi alsam diye dusunmeye baslasim, benim ilk olarak begendigim 115 cm, tam dizlerinin arkasina denk gelecek sekilde, uzerinde gelinligimde oldugu gibi Swarovski Kristalleri var, size resmini ekleyecegim, gelinligim kabarik degil ama kuyruklu, bu ilk begendigimi de alsam yoksa sonradan gordugum yere kadar uzanan yaklasik 2 metre olan, biraz gelinligin kuyrugunun uzerine denk gelecek sekilde uzun olani mi alsam kararsizim, siz ne dersiniz, resimde belli olmuyor ama gelinligimin uzerinde cok fazla tas ve is var, onu da kapatmak istemiyorum, ama bir yandan da bir kez olacak uzun duvak olsun diy aklimdan da geciyor. Ne dersiniz, size kisa ve uzun duvagin resimlerini de ekliyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• $uzun.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 105
  • $Maggie-Sottero-A-line-Ruby-Ivory-2009-1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 103
  • $7018v.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 111
Uzun duvak göze her zaman daha hoş gelir ama düğün gübü sorun çıkartacağı zannındayım ki bence ortası iyidir hani

ben gelinlik alırken kadın gelinliğin zaten kuyruklu diye kısa duvak önerdi. ben de kısa aldım ama fotoğraf çekimi için uzun bir tane duvak aldım. eğer imkanın varsa sende öyle yapabilirsin cnm

bence uzun duvak daha güzel yakisir gelinligine

bende bugün karar verdim duvağıma gelinliğim kabarık olduğu için duvağım çok uzun olmayacak yani ortası olacak dizlerime kadar olacak öylesi bence daha hoş duruyor ama seninki kabarık olmadığı için uzun olsa daha güzel durabilir ama gelinliğin kuyrukluysa eğer bence fazla uzun olmasınada gerek yok 115 cm yeterli olur diye düşünüyorum yerimseniben

Cok sagolun kizlar fikirleriniz icin, feci karisti kafam, gelinligimi begenmenize de sevindim. Keske vaktim olsaydi da gelinlik elime varana kadar bekleyebilseydim ama mumkun degil ne yazikki

yere kadar uzananı alma beline kadar olanı al derim ben çünkü gelinliğinin kuyruğunun üzerine gelecek ve orayı kaplayacak bence gelinliğin güzelliği bozulacak
duvak için arkadan güzel olabilecek bir görüntü değilde önden güzel görünebilecek bir görüntü olmalı

Son düzenleme:
2. resim harika gelinliğin arkası uzun olan cok güzel öyle bir gelinliğe uzun duvak olmaz zatn cok begendım ya:)

Cok sagol canim, gelinligimi bende cok begenerek aldim, her zaman cok kabarik etekli birsey giyerim diye dusunmustum ama bu o kadar asil durdu ki bundan 20 sene sonra da begenerek bakacagim bir glinlik oldugunu dusunuyorum. Ben de simdilik kisa duvak diye dusunmekteyim ama belki ikisini de alip uzun olani sadece resimler sirasinda takabilirim, ama hala kararsizimsempatiksalakcinni

Ayni seyleri bende yasadim bende amerikadan aldim gelingilmi ve benim malesef cok vaktim yoktu dugune tam istedgim modeli buldum bana 5 ay verdiler mecburen baska birsey almistim.
duvak olarak cok uzun secme kalabikta takilanlar fela olucak ziyan olucak gzuleim duvak.

Sormayin bende ayni dertten muzdariptim ilk baskmaya basladigimda, ilk bastigim moda evi bana floor modelini satmaya calisti, dugune sadece(?) dort ay var, hayatta yetismez, bunu al dediler, az kaldi aliyordum, sonra ayni gelinligi baska bir yerde denedim ve bana siparis verdiklerinde 4 ayda yetisecegini soyledi, hemen oradan aldim bende. Zaten cok bir degisiklik yapmak gerekmiyor, boyu vs tam ustume gore, ayakkabilarimi da aldigim icin onlarla denedim siparis vermeden, tam denk geldi. Turkiye'de herkes iki ayda yoktan diktiriyor burada bekle anam bekle. Gelinlik varana kadar neye benzedigini unuturdum resmen resimleri olmasa:)))
:1rolleyes:

ben uzun duvakları daha çok beğeniorum kendi duvağımı kendim yapmıştım benmde gelinliğim kuyrukluydu ama uzun yaptm

canımmmm o gün byüleyici olucaksın ve bu yüzden uzun duvak çok göze çarpar ve hoş gösterir

kesinlikle uzun derimmmm upuzun peri kızı giib ol bebeğimm kaydirigubbakcemile2

Mutluluklar diiLerimm bir ömür ..

Kizlar ben hala karar vermedim, hadi yahu yazin fikirlernizi, resmen cogunluk ne derse onu yapacagim artik, malum ne demisler dusun dusun......ohaoldumsmile

Uzun duvak takanlara sorum, sorun yasadiniz mi dugun gecesi, gene olsa gene uzun secerdim diyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…