Canim topigine baktimda.. kafam gercekten allak bullak oldu.. kat kat olan gelinlikler hosuma gitti ama benim gelinligimin malinda guzel dururmu onu bilemem oyle yaptirsam.. bi katini gelinligin malindan bi kati dantelli tulden..kafa dumannnnnnnnnnn anlayacagin :44:
bilmiyorum arkadaslar, gelinligmin alti dantelli oldugu icin o tarzda degistirilebilinir diye dusundum.. yoksa komple etek kisminimi degistireyim bilmiyorum ki.. kizlar bana bi kac ornek verin gercekten alt kismini nasil yaptiracagima dair kafam cok karisik
anket açmışsın ve ankette gelinliğin resmini eklemişsin fakat üst kısmının uzun kollu olacağını belirtmemişsin keşke uzun kollu olacağını belirtseydinde ona göre oylama yapılsaydı
Canim haklisin, seninkine biraz benzer bir model yaptirmalisin ki, yapilmasi cok ugrastirmasin...
Gonderdigin modellerden en cok 2.yi begendim ben...
Icinden dantelli bir parca cikmasi guzel durur, 2. modeldeki gibi... senin orijinal gelinliginde hem dantel hem tul cikmis.. her ikisi birden olunca basitlestirmis... icine 2. modeldeki gibi daha duzgun bir dantelli kat yaptirsan? en kolay cozum olur bu sanki...:97::97:
hem eteklerini de 2. modeldeki gibi ara ara toplatirsan, oldukca guzellestirmis olursun bence gelinliginin etek kismini...
(diger topigini de gormustum, sevindim etek kismini degistirmeye karar verdigine..)
Nasil yani anlamadim canim ne demek istedigini, gelinligimi komple degistirmiyorum ki ama?
tamam komple değiştirmiyorsun ama arkadaşların gelinliğin altı için uygun gördüğü modeli oylarken üstünün straplez olacağını düşünerek oyluyor oysaki üstünün uzun kollu olacak olması altı için daha farklı bir seçim yapmayı gerektirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?