valla bende gostermeden catlarim heralde biraz tezcanliyimdir ama gostermem bende heralde (dayanabilirsem)
ilk dugunumuzde gorsun beni isterim tabi oda inat yapar damatligida bana gostermez bende ozm tam catlarim yaniiii
bence gostermeyın hem merak etsın hemde sızı ılkk gelınlıkle gormesı muhtesem bısey olur.. bazıları onsuz karar veremem dıyor ama sız sadece nasıl bısey ıstıor hanı bazıları dıyebılır dekolte olmasın fılan dıyee sız sorun esınızee sınırları varmı ozellıkle ıstedıgı bıse varmı dıe.. ona gore bısey secın ama kesınlıkle gormesın eger mecbur kalırsanız cok ısrar ederse sadece gleınlıgı gosterın ama uzerınızdeyken deıll :)))
Bence kesinlikle görmeli Biz ikimiz birlikte gidip gelinlik seçtik, annelerimiz bile gelmedi, çok ama çok keyif aldım :)) Benim beğendiğim modeli ben söylemeden onun da "bu sana çok yakıştı canım" demesi yeterince güzel zaten ama ondan önce denediğim bir kaç modelin üzerimde çektiğim fotoğraflarını ne ben göstermek istemiştim ne de o bakmak istemişti, fotoğraf yanıltıcı olabiliyor. "Uğursuzluk" derseniz, böyle gibi bir şey ne inancımız ne kültürümüzde var zaten :))