Gelinlik Modelleri Gelinliğinizi nişanlınız görsün mü?

Nişanlınız gelinliğinizi düğün gününden önce görsün mü / gördü mü?

• Ankete Katılan
    149
ben gösrmemesinden yanayım sonuçta sizi o gün ilk defa gelinlikle görecek ,o şaşkınlığı mutluluğu yüzünde görmek hoşunuza gitmez mi?

Ben aşağı yukarı ne tarzdan hoşlandığını anladım.
O yüzden onun görmesine gerek yok, düğün günü saç makyaj ve duvakla görmesini istiyorum.

ben batıl inançtan filan değilde, sadece süpriz olmasını istediğim için görmesini istemedim. ilk seçerken zaten kayınvalidemde vardı,bayıldı seçimime...
birde nişanlım benim kıyafet seçimimi çok sever o yüzden sıkıntı olmadı onun için:)
ama kına kıyafetimi ona göstericem.

düğünden önce görmesini istemem çünkü gördüğünde şaşırmasını isterim. ama saklamakta zor olur heralde.

fotoğraflarını gster gerekirse ama üstünde grmesin bni kuaförden çıkarken gördü provalarda kesinlikle gstermemiştim kuafrde tam kabinden çıktım oda papyonunu düzeltiyo eli papyonda ağzı açık ölece kalakaldı :))))))) bde provalarda salaş oluysoun tam halinle hazırlanmışken ilk kez o gün grsün derim ben:)) mutluluklar cnm

ben söledim nişanlıma nişanlığımı o görmştü zaten alırken ama gelinlik süpriz olcak dedim ona o da tamam dedi alırken faln görmicek hiç ta ki düğün gününe kadar kararlıyım umarım öylede olur .D

Evet katılıyorum :) gelinlik alışverişinde gelmesni istemem görümcelerim var kayınvalidem var kız kıza bakarız biz, dügün günü görsün üzerimde yadaaa hiç görmesin

bence gelinlik bakılmalı almaya karar verdiğimiz zaman nişanlımızı mağazaya götürüp gelinlikiği göstermeli daha sonra sorun olmaması açısından

Ayy ben ölürüm çatlarım heralde göstermezsem
Ona sürpriz olsun da isterim bi yandan ama yine de gelinliğimi almaya onunla gitmek isterim o heyecanı paylaşmak açısından

biz gelecek ay içinde gideceğiz gelinlik için kızlar. kardesi annesi annem ve o gelecek. ama o dısarıda bekleyecek.:)))

berababer seçtik beraber beğendik üzerimde sadece o gördü ailelerimize sadece resimlerini gösterdik

Ben dügün günü görmesinden yanayım , onla beraber bende çatlıcam ama olsun artık görümcelerimede tembihlicem söylemesinler

Ben görmesi taraftarıydım fakat iş sebebi ile şehir dışına gittiği için göremedi üzerimde , hoş düğünden bir gün önce geleceği için istese de göremeyecek fotoğrafta çektirmedim gelinlikçide benimkine tam süpriz olacak yani

ben nasıl onun damatlığını görmek beraber karar vermek istiyorsam o da benim gelinliğimi görecek tabi. Büyüsü falan kaçmaz. Yok ilk defa görsün şaşkınlık yaşasın falan. O zaten o gün şaşkın olacak. Kasmayın yani. Görüp yorum yapmak en doğal hakkı.

benim esim gormemisti ama oyle gerekmisti yoksa oyle takintilarim yok aslinda...bende onun damatligini gormemistim

benmde nişanlım çok merak ediyor gelinliğimi ama göstermicem her ne kadar can atsam da görmesi için, düğün günü görmesini istiyorum beni ilk kez

gelinliğimi göstermeyi düşünmüyorum.zaten nasıl bir model istediğimi biliyor o büyük gün gelene kadar üzerimde duruşunu hayal ettiğiyle kalsın o yüzden;D

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…