Gelinlik Modelleri Gelinliğinizi nişanlınız görsün mü?

Nişanlınız gelinliğinizi düğün gününden önce görsün mü / gördü mü?

• Ankete Katılan
    149

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Merhaba kızlar,
Benim ailemde genel olarak görüş düğün gününden önce nişanlımın gelinliğimi görmemesi yönünde. Uğursuzluk meselesi değil ama büyüsünün kaçacağına inanıyorlar. Ama nişanlıma da sormak istediğim şeyler var. Bizim toplumun bir nabzını ölçeyim dedim

Nişanlınız gelinliğinizi düğün gününden önce görsün mü / gördü mü? haydi buyrun ankete. görüşlerinizi de merak ediyorum...

Bence görmeli.Ben kendi adıma söyleyim ben ona danışmadan onun onayını almadın karar veremem açıkçası.O günün büyüsü zaten farklı oluyor merak etmeyin

Süper bi anket olmuş ya, tam da buna karar verme aşamasındaydık canım Çok kararsızım
Aslında nişanlımın fikri benim için çok önemli, görüp fikir versin istiyorum.
Amaaaa bi de düğün günü beni ilk defa gelinlikle gördüğü anda ki mutluluğunu ve şaşkınlığını da yaşamak istiyorum

hayir göstermedim.
ilk kez beni kuaförden almaya geldiginde görmüstü

ya o gün tabi saç makyaj, gelin çiçeği filan farklı olacaktır tabi ki de, ben de ne yapsam bilemiyorum yaaafff

Üzerimizdeyken fotoğrafını göstermek nasıl bir çözüm olur ki? orta yolu bulmak gibi aslında...

bence gelinliğin modelini görmeli fakat üzerinizde görmemeli

ben görmesin isterdim aslında
ama kayınvalidem gelmedi gelinlik alırken
erkek tarafından biri görsün bari dedik bir tek eşim istanbula geldi dügün zamanı öncesi boylece gormek zorunda kaldi

ben görmesin isterdim aslında
ama kayınvalidem gelmedi gelinlik alırken
erkek tarafından biri görsün bari dedik bir tek eşim istanbula geldi dügün zamanı öncesi boylece gormek zorunda kaldi

aynen canım, ben de eşimle almak zorunda kaldım, bu nedenle gördü,
ama zaten görmese de eşimin belli sınırları vardır, bana demişti baştan göğüs çatalın görünmesin, ince de olsa askılar olsun askısız(straplez) hoşuma gitmiyor demişti, ben de zaten bu tarz bişey beğendim, o gördü beraber beğendik aldık. ama zaten düğüne kadar o kara çok şey eklendi ve çıkarıldı ki gelinlikten, düğün günü gördüğünde aşkım biz bunu mu almıştık demişti görürse de tadını çıkarın, biz gelinlik alırken çok eğlenmiştik

aaa görmeden olmaz ben nasıl karar vericem onsuz :78:

üzerimde görmedi..
üzerimdeyken foto gördü sadece..
kuaförden almaya gelince görür artık..
ama görsün diye fotoları gönderdim isterim yani..
hoşuna gitmeyen bir yer olursa düğün günümüz sıkıntılı geçmesin diye..

onsuz gelinlik mi olur ben onun geliniyim

ay ben çok istedim görmesini de senin geinliğin gibi kol falan takılamadığı için daha yarım olduğu için göremedi...
bir de sıkılır benimkisi aşkım bi gidince 2 saat gelemiyorsun napcam ben sıkılırım diye:)))
zaten şehir dışında benim nişanlım geldiği zamanlarda gezip birlikte vakit geçirelim istiyor

kısacasııı...
ben görmesini çok istemiştim ama bu geldiğinde gelinlik anlaşılamayacak kadar yarımdı....
bundan sonra da artık nişanlım teee kına gününe kadar gelemeyecek:26:

Nişanlı değilim ama gidip beraber seçmek isterim bir de belki bir bayan olarak kuzenimi götürürüm yanımda fikir vermesi açısından..

sonucta beraber sececegız görecek mecburen,manevı anlamda yanımda kımsecıkler olmayacagı ıcın,ben nısanlımla secerım.
kızkardesım modacı oldugu halde yanımda olmayacak,çok anlar gelınlıkten dıkıyor aynı zamanda.
aynı evın ıcınde ıkı yabancı gıbıyız,moralım bozuldu sımdı.

bencede görmeli hem beraber karar verirsiniz hemde nişanlının hoşuna gitmeyen bi yeri olur gelinliğin düğün gününde sorun yaşamayın
üzerinizde görmesini istemiyosanız askıda gösterin gelinliği :)

Son düzenleme:
Görmemesini isterim ama huyum kurusun göstermezsem çatlarım Neyse daha çok var ben o güne kadar bir düşüneyim

bende görmesin istemiştim ama malesef gördü :)) o gün ikimiz içinde özel olacağı için bu zevki ortak yaşamak istedim.bencillik olmasın istedim onunda fikirleri benim için çok önemli çünkü..

gelinlik askıda durduğu gibi durmuyor ki üzerinde! görsün elbette ortak karar verin bencede en iyisi bu.. daha sonra pahalı bu.. şurası neden böle burası neden şöyle demesin..

benimde hiç gormedi suana kadar kuaforden almaya geldiğinde nasip olursa fikrim değişmez dayanabilirsem ilk kez gorcek...ama sanirim bu gidişle gostericem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…