- Konu Sahibi Beyaz_Heves
-
Ay canım benim ya, ben sana gelinliğimi verirdim valla hiç düşünmeden izmirde olsaydın. (Kızım olursa o giyer diye saklıyorum,inşallah)
Oğlun var mı ?
Ben oğlumun sünnetin de gelinlik giymeyi düşünüyorum tarlatan olmayacak sadece.
Olmasın oğlun . Arnavutlar da gelin bir başka eve yemeğe giderken giyer onu geçtim başka bir düğüne giderken bile özellikle gelinliği giydirilir.
Siz mi giymeyeceksiniz ?
Merhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???
Benim çok sevdiğim bir arkadaşımda evlendi geçen sene 2. evliliği ve 3 tane çocugu vardı gelinliğini giydi dış mekan çekimi bile yaptırdı
Kına kıyafetinide giydi.Erkekler bizim kadar hassas değiller malesef.
Biraz emirvaki olmalısın ve mutlaka o gelinliği giymelisin.
Ben giydim nikah yaptım ben çok kısa bir süre üzerimde kaldı yemeğe gidemedik ve kuaför kurbanı olmuştum istediğim gelinliktede
Problem oldu benimde içime kaldı.
5 yıllık evliyim hala düğün fotolarını almıyorum çok iğrençti çünki.
Eşime bende diyorum giyim gezelim resim çekilelim.
Ben çok çirkinleştim artık giymem damatlık diyor
Ama yapıcam
Tam 7 yıl sonra gelinlikli düğün merasimi bence saçma. Madem hevesiniz var eşinizle konuşun. Gelinliğinizi giyip güzel fotoğraflar çekinip güzel bi mekanda yemekle süsleyebilirsiniz böylece havesinizi azda olsa gidermiş olursunuz.
Eşinizin bu konuda anlayışsız olması ne acıher bayan gibi bunu istemeniz çok normal. Neden içinde kalsın ki arkadasım eşin istemiyorsa istemesin... Git gelinlikçilere dene giy çıkar modelleri felan :) hiç olmadı arkdasların varsa onlardanal giy resim çekin
Bu konuları dert etmeyen ne güzel eşleriniz var sizlerin imreniyorum, keşke bizim içinde bu konu bu kadar kolay olsa ben zaten razıyım eşimde ne vardı öyle olsaydı, başta olmadı ya sonradan yapmak mantıksız geliyor ki istemiyor... Ne bilim inşallah kimse kırılmadan sonuçlanır bu iş, çok istiyorum çünkü
Evet bu konuda malesef anlamak istemiyor beni, bi bilseniz ceza gibi geliyor artık
Canım benim inşallah giyeceksin hele ki içinde bir heves olarak kalmışsa yapmalısın.
Eşinin tepkisini çok abartı buldum. İleride çocuklarınıza gösterecek güzel bir anınız olur üstelik eşine böyle söyle istersen.
gelınlık almasan bile olur...
kirala bir gecelık...
madem rezıl olmaktan cekınıyor esın..
cagır bıeını eve bol bol fotografınızı ceksın...
yada cagırma.. zaman ayarlı fotograflardan cekebılırsin...
bende yıldonumumde yapıcam ıns..
gelınlıgımı tekrardan gıyıcem...
oyle yemek yıycem esımle..
dans edıcem... cok guzel bır hedıye bulucam bızım ıcın..
şarabımızda acarsakkkk........
cok guzel olucak...
sende yapabılırsın...
heycanını kaybetme....
baktın umursamaz davrandı...
ne vardı ıcımde bırakmasan der gıdersın..
o laf ıcıne oturur ztn...
''kadın isterse .... ''herseyı yazabılırısn o uc noktaya.. :)
giydimde noldu
keşke gelinlik giymeyipt kocamla mutlu olsaydımtek derdim bu olsaydı...
söyledikleerimi anlayamazsınız biliyorum ama huzur mutluluk daha önemli
keşke herkesin giydiği demeyip o gün o gelinliği giyseydinyokmu hiç yakın bi kız arkadasın felan gidin birlikte gelinlikçilere giyin:)
Seni çok iyi anlıyorum. Çok özel ve önemli bir durum kızlar için.
Gerçek şu ki o ankinin tadını vermez ama yine de yapabilirsiniz. Eşin bu zihniyete açık biriyle bence kesinlikle yapmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?