Gelinlik giyemeyenler var mı :(

Ay canım benim ya, ben sana gelinliğimi verirdim valla hiç düşünmeden izmirde olsaydın. (Kızım olursa o giyer diye saklıyorum,inşallah)

Çok teşekkür ediyorum, söylemeniz bile ne kadar mutlu etti beni, inşallah kızınız giyer ve yüzü hep güler, kimsenin bu duygudan mahrum kalmasının istemiyorum. Allah iyi düşünceleriniz için razı olsun sizden, sizi ve ailenizi hep korusun.

Olmasın oğlun . Arnavutlar da gelin bir başka eve yemeğe giderken giyer onu geçtim başka bir düğüne giderken bile özellikle gelinliği giydirilir.
Siz mi giymeyeceksiniz ?

Son düzenleme:
Olmasın oğlun . Arnavutlar da gelin bir başka eve yemeğe giderken giyer onu geçtim başka bir düğüne giderken bile özellikle gelinliği giydirilir.
Siz mi giymeyeceksiniz ?

Ne güzel gelenek, keşke bende giyebilsem dua edin giyeyim,en azından aklım hep geçmişimde kalmaz, her an aklımda ya doluk doluk oluyorum iyice bi ağlıyorum, abartı gelebilir ama gercekten içimden atamıyorum,geçmişime yanmaktan geleceğime bakamıyorum

Benim çok sevdiğim bir arkadaşımda evlendi geçen sene 2. evliliği ve 3 tane çocugu vardı gelinliğini giydi dış mekan çekimi bile yaptırdı
Kına kıyafetinide giydi.Erkekler bizim kadar hassas değiller malesef.
Biraz emirvaki olmalısın ve mutlaka o gelinliği giymelisin.
Ben giydim nikah yaptım ben çok kısa bir süre üzerimde kaldı yemeğe gidemedik ve kuaför kurbanı olmuştum istediğim gelinliktede
Problem oldu benimde içime kaldı.
5 yıllık evliyim hala düğün fotolarını almıyorum çok iğrençti çünki.
Eşime bende diyorum giyim gezelim resim çekilelim.
Ben çok çirkinleştim artık giymem damatlık diyor
Ama yapıcam

Eşinizin bu konuda anlayışsız olması ne acı her bayan gibi bunu istemeniz çok normal. Neden içinde kalsın ki arkadasım eşin istemiyorsa istemesin... Git gelinlikçilere dene giy çıkar modelleri felan :) hiç olmadı arkdasların varsa onlardanal giy resim çekin

Tam 7 yıl sonra gelinlikli düğün merasimi bence saçma. Madem hevesiniz var eşinizle konuşun. Gelinliğinizi giyip güzel fotoğraflar çekinip güzel bi mekanda yemekle süsleyebilirsiniz böylece havesinizi azda olsa gidermiş olursunuz.

Teşekkür ediyorum ilginize, inşallah istediğiniz gibi olur ve giyersiniz sizde gönlünüzce, keşke derdimi buraya çok daha önce yazsaydım, nerdeyse herkes normal karşılıyor bu arzumu, en azından destek olan birbirlerini var olduğunu bilmek bile rahatlatıyor insanı, iyiki varsınız hepiniz

Teşekkür ediyorum sizede, zaten bende öyle düşündüm hiç düğün olsun diye geçirmedim aklımdan çünkü arkamdan dedikodu yapılacağını biliyordum, aklımda kaldı ya bi kere atamıyorum işte, çok şey mi istiyorum..

Evet bu konuda malesef anlamak istemiyor beni, bi bilseniz ceza gibi geliyor artık

Canım benim inşallah giyeceksin hele ki içinde bir heves olarak kalmışsa yapmalısın.
Eşinin tepkisini çok abartı buldum. İleride çocuklarınıza gösterecek güzel bir anınız olur üstelik eşine böyle söyle istersen.

gelınlık almasan bile olur...
kirala bir gecelık...
madem rezıl olmaktan cekınıyor esın..
cagır bıeını eve bol bol fotografınızı ceksın...
yada cagırma.. zaman ayarlı fotograflardan cekebılırsin...

bende yıldonumumde yapıcam ıns..
gelınlıgımı tekrardan gıyıcem...
oyle yemek yıycem esımle..
dans edıcem... cok guzel bır hedıye bulucam bızım ıcın..
şarabımızda acarsakkkk........
cok guzel olucak...
sende yapabılırsın...
heycanını kaybetme....
baktın umursamaz davrandı...
ne vardı ıcımde bırakmasan der gıdersın..
o laf ıcıne oturur ztn...

''kadın isterse .... ''herseyı yazabılırısn o uc noktaya.. :)

giydimde noldu
keşke gelinlik giymeyipt kocamla mutlu olsaydım tek derdim bu olsaydı...
söyledikleerimi anlayamazsınız biliyorum ama huzur mutluluk daha önemli

Seni çok iyi anlıyorum. Çok özel ve önemli bir durum kızlar için.
Gerçek şu ki o ankinin tadını vermez ama yine de yapabilirsiniz. Eşin bu zihniyete açık biriyle bence kesinlikle yapmalısın.

Zaten benimde tek derdim o yani, elimde gösterebileceğim resim olsun, öyle söylemeyide denedim ama konu sonra başka başka yerlere gitti, annemde kaçarak evlendi biz hiç sormadık vs vs demeye başladı, yani benim en sinir olduğum şey kendi olayımla bi başkasınınkinin kıyaslanması, napim yani o istemez ben isterim, ama anlayan yok

Teşekkür ederim, keşke etrafımda sizin kadar anlayışlı insanlar olsa

keşke herkesin giydiği demeyip o gün o gelinliği giyseydin yokmu hiç yakın bi kız arkadasın felan gidin birlikte gelinlikçilere giyin:)

Hayır çok yakın arkadaşım yok, arkadaş topluluğum var ama herşeyi yapabileceğim insanlar değiller arkamdan lafımı ederler, ayrıca oturduğum yerde Türkiye'deki gibi her adımda bir gelinlikçide yok, burda çok nadir tek tük özel yerler var

Seni çok iyi anlıyorum. Çok özel ve önemli bir durum kızlar için.
Gerçek şu ki o ankinin tadını vermez ama yine de yapabilirsiniz. Eşin bu zihniyete açık biriyle bence kesinlikle yapmalısın.

Çok istiyorum zaten, eşimden çekiniyorum işte, kırılmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…