Gelinlik giyemeyenler var mı :(

Benimde üzerimde özel bir kıyafet yoktu, ilk zamanlar bu kadar özlem duymuyordum, hep içimde vardı ama şuan çok ağır geliyor artık. İsteyipte söyleyememek ayrıca zor. Peki size hiç soran olmuyormu evliliğinizle ilgili sorular, bana soruyorlar

Bilmiyorum kafam karıştı şimdi ( unutmak daha mı iyi diyorsunuz

Vermezsin canım! Zadece cok büyük beklentide olma çünkü hiç guzel sayılmaz, ama bir el değerse hiç fena olmaz:)
ben Hollanda yaşıyorum. Sizlerde Sagolun:) ben gelinlik, düğün konusundaki hasasligi anliya biliyorum, ben gelinlik giydim, ama düğünümde hiç mutlu değildim! Eşime şakasından bir kac kez, baş başa seninle bir sahil kenarında tekrar evlenmek istiyorum demiştim, belkide şaka degildi, bilinçsiz tekrar yaşamak istiyorumdur..

neyse tatlım, herkez sevdigiyle mutlu olsun! Zaten o gelinlikte hiç işime yaramaz, annemde şuan, bir kac hafta önce, artik götür şu gelinliğini diyordu. İki genliğinde kadının başına bırakdım.:)

eyer istiyorsan yollarım:) ama ancak 1,2 hafta icinde. 6 gün çalıştığım için biraz zor kaçmam, hemen yolamak için :)

istiyorsan, özelden bana adresini yolla:)

Bu tür anlatımlarınız beni umutlandırıyor, desteğinden dolayı teşekkür ederim

ben de senin gibi vitrinlere bakıyorum hala. gelinliğim hoşuma gitmiyorduda ama yine de içinde olmak güzeldi, doyamadım giymeye. tekrara beyaz tüllü bi elbise giyip eşime bi süpriz yapma hevesim var eşim hiç anlamaz butarz şeylerden, zaten aramızda yok haketmiyo o süpriz falan

Bu tür anlatımlarınız beni umutlandırıyor, desteğinden dolayı teşekkür ederim

canım ya bence de umudunu kaybetme eşin de aslında seni öyle görmek isteyecektir ama neden bu konuda laf ettirmio anlamadım. bi de geçen şey duymuştum ben tanımıyorumda bi çift evlilik yıl dönümlerinde gelinlik damatlık giyip yemeğe gitmişler :) şirin bişey olmuş

Özelden mesaj göndermiyorum mesaj sayım 100'ü geçmediği için izin vermediler

Çok katı bu konuyu açtırmıyor, kırılıyorum, reddedilmiş gibi hissediyorum

Özelden mesaj göndermiyorum mesaj sayım 100'ü geçmediği için izin vermediler
Benim kutumu dolu acaba:44:
neyse bir kısmını boşaltayım, 5,10 dak sonra tekrar deneyin, telefondan giriş yaptıgım için, biraz takılıyor ve bazen Internetden düşüyorum.

Mesaj sayısını sen gecmişsin, yani sen biraz mesajların bir kısmını sil. Bence ozaman yolaya bilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam tekrar denicem, bu arada ben dün üye oldum

Eşimin, benim arkadaş çevrem durumu biliyor zaten. Eşim memleketinden 17 yaşındayken ayrılmış 33 yaşına kadar büyükşehirde kalmış. Kimse pek sormadı nasıl evlendiniz ne oldu diyen pek çıkmadı. Muhtemelen benden önce kayınvalidemden bilgi almışlardır. Benim ailem ise durumu biliyorlar onların yüzlerini eşe dosta karşı yere düşürdüm. Ablam, kuzenler dışında pek arayan yok. Siz neden kaçtınız aileniz eşinizi niye istemedi.

Tanımıyorlardı bile, tanımakda istemezlerdi çünkü eşim çevreden değildi ailesini Türkiye'deydi yanında kimsesi yoktu vs vs uzun aslında kısaltarak bu kadar anlatabiliyorum

Tamam tekrar denicem, bu arada ben dün üye oldum

Dun üye olduysan mümkün değil, bende eski sayılmam, bu yüzden yavaş yavaş keşfediyorum.
Belki bilen birisi yardım ede bilir. :26:
Bir kere ben size msj deneyeyim, eyer cevapverirseniz sorun yok, öbür türlü inanın bilemeyeceğim

umarım esınız bı kez olsun anlayıslı olmayı becerebılır ve sızı kırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…