- Konu Sahibi Beyaz_Heves
-
Bence şuan mutlu musun o önemli, kafanı bu tür şeylerle meşgul etme. Ben de gelinlik giymedim ama benimki kaçma gibi değildi. Ailem kesin tavrını koydu bu iş olursa bizim kızımız değilsin dediler. En son anne ben evleneceğim dedim sen bilirsin dediler. Üzerimde özel bir kıyafet bile yoktu eşim telefon açtı nikah bugün herşey hazır dedi o güne kadar kararsızdım annemin umursamazlığı canımı çok acıtmıştı gittim oda nikahıyla evlendim. Annemi aradım evlendim diye hiç tepki vermedi bundan sonra yanın eşinin yanı dedi. Bir buçuk yıl oldu hala görüşmüyoruz. Ben zerre kadar gelinlik giymedim diye üzülmedim nikah günü çekilmiş bir sürü fotoğrafım var, arkadaşlarımız vardı ama ikimizin de ailesi yoktu.
Evde kaçarak gittiğin için ve düğün yapmadığınız için uhte kalmış bence
Belkide sen tek sorun gelinlik zannediyorsun.
Gelinlik giymiş olmak olsaydı sadece bunu şimdiye kadar çoktan yapmış olurdun
Kimsenin görmediği bilmediği kimseye göstermeyeceğin bir fotoğraf tatmin edecek mi seni
Baktığında gelin olduğunu hatırmayacaksın gelinlik giydiğin gün olarak hatırlayacaksın.
Kendini kandırıyorsun sadece..
Eşinede sürekli hatırlatma bence o da böyle olmasını istemezdi sende..
Vermezsin canım! Zadece cok büyük beklentide olma çünkü hiç guzel sayılmaz, ama bir el değerse hiç fena olmaz:)Çok teşekkür ederim ya, zahmet vermiş olmayayım size,siz hangi ülkede yaşıyornusunuz? iyi niyetiniz beni çok duygulandırdı, tanımadığım halde bana yardımcı olmaya çalışan bütün yüce yürekli insanlara sizin vesilenizle burdan teşekkür etmek istiyorum, iyiki varsınız!!
cnm eşimin kuzeni de gelinlik giymeden evlenmiş, daha doğrusu kendisi seçmediği ve tesettürlü olmadığı halde tesettürlü gelinlik giydirmişler kıza, düğün yerine de dini tören olmuş...
bunlar 2-3 yıl kadar önce evlilik yıldönümlerinde gelinlilk ve damatlık giyip eğlence düzenlediler, akrabaları arkadaşları hepimiz katıldık ve inanılmaz eğlendik.
15 yıllık evliler ve 3 çocukları vardı düğünleri olduğunda
bence bunu ne kadar istediğini ifade edersen eşin de kabul eder.
ben de senin gibi vitrinlere bakıyorum hala. gelinliğim hoşuma gitmiyorduda ama yine de içinde olmak güzeldi, doyamadım giymeye. tekrara beyaz tüllü bi elbise giyip eşime bi süpriz yapma hevesim var eşim hiç anlamaz butarz şeylerden, zaten aramızda yok haketmiyo o süpriz falaniyide kaçarak evlenenlerde giyiyor gelinlik.en azından nikah falan olurken talep etmedinizmi böyle birşey.sonuçta bu birkere olan bişey tabiki kim olsa yerinizde içinizde kalırdı.ben bile gelinlik giydim ama istediğim gelinliği giyemedim hala bakarım gelinlik vitrinlerine.
Bu tür anlatımlarınız beni umutlandırıyor, desteğinden dolayı teşekkür ederim
Vermezsin canım! Zadece cok büyük beklentide olma çünkü hiç guzel sayılmaz, ama bir el değerse hiç fena olmaz:)
ben Hollanda yaşıyorum. Sizlerde Sagolun:) ben gelinlik, düğün konusundaki hasasligi anliya biliyorum, ben gelinlik giydim, ama düğünümde hiç mutlu değildim! Eşime şakasından bir kac kez, baş başa seninle bir sahil kenarında tekrar evlenmek istiyorum demiştim, belkide şaka degildi, bilinçsiz tekrar yaşamak istiyorumdur..
neyse tatlım, herkez sevdigiyle mutlu olsun! Zaten o gelinlikte hiç işime yaramaz , annemde şuan, bir kac hafta önce, artik götür şu gelinliğini diyordu. İki genliğinde kadının başına bırakdım.:)
eyer istiyorsan yollarım:) ama ancak 1,2 hafta icinde. 6 gün çalıştığım için biraz zor kaçmam, hemen yolamak için :)
istiyorsan, özelden bana adresini yolla:)
canım ya bence de umudunu kaybetme eşin de aslında seni öyle görmek isteyecektir ama neden bu konuda laf ettirmio anlamadım. bi de geçen şey duymuştum ben tanımıyorumda bi çift evlilik yıl dönümlerinde gelinlik damatlık giyip yemeğe gitmişler :) şirin bişey olmuş
Benim kutumu dolu acaba:44:Özelden mesaj göndermiyorummesaj sayım 100'ü geçmediği için izin vermediler
Benim kutumu dolu acaba:44:
neyse bir kısmını boşaltayım, 5,10 dak sonra tekrar deneyin, telefondan giriş yaptıgım için, biraz takılıyor ve bazen Internetden düşüyorum.
Mesaj sayısını sen gecmişsin, yani sen biraz mesajların bir kısmını sil. Bence ozaman yolaya bilirsin.
Benimde üzerimde özel bir kıyafet yoktu, ilk zamanlar bu kadar özlem duymuyordum, hep içimde vardı ama şuan çok ağır geliyor artık. İsteyipte söyleyememek ayrıca zor. Peki size hiç soran olmuyormu evliliğinizle ilgili sorular, bana soruyorlar
Eşimin, benim arkadaş çevrem durumu biliyor zaten. Eşim memleketinden 17 yaşındayken ayrılmış 33 yaşına kadar büyükşehirde kalmış. Kimse pek sormadı nasıl evlendiniz ne oldu diyen pek çıkmadı. Muhtemelen benden önce kayınvalidemden bilgi almışlardır. Benim ailem ise durumu biliyorlar onların yüzlerini eşe dosta karşı yere düşürdüm. Ablam, kuzenler dışında pek arayan yok. Siz neden kaçtınız aileniz eşinizi niye istemedi.
Tamam tekrar denicem, bu arada ben dün üye oldum
Dun üye olduysan mümkün değil, bende eski sayılmam, bu yüzden yavaş yavaş keşfediyorum.
Belki bilen birisi yardım ede bilir. :26:
Bir kere ben size msj deneyeyim, eyer cevapverirseniz sorun yok, öbür türlü inanın bilemeyeceğim
Aldinmi mesajimi:)Tamam bekliyorum
Aldinmi mesajimi:)
bende ömrüm boyunca giymeyeceğim, beni de bu durum çok üzüyor
İyi öyleyse bol bol yorum yaz:))bu arada bedenin kac:))Evet aldım, cvp yazdım ama sitede en az 100 yorum yapmam lazımmış benim 61 yorumum var, 100 e tamamlamaya uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?