Vakkodan 35 bin civarı idiKonunuz an itibariyle gerçeklikten uzaklaştı.
Erkek tarafı gelinliği alırken; kız tarafı da damatlığı alır. Bu durumda beyefendinin damatlığı da lüks bir marka olsa gerek. Damatlığı ne kadara aldınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vakkodan 35 bin civarı idiKonunuz an itibariyle gerçeklikten uzaklaştı.
Erkek tarafı gelinliği alırken; kız tarafı da damatlığı alır. Bu durumda beyefendinin damatlığı da lüks bir marka olsa gerek. Damatlığı ne kadara aldınız ?
Merhaba, ben iki ay sonra evleniyorum. Gelinlik için ikinci provaya bu hafta gidecektim. İkinci provada da ücretin kalanını ödemem gerekiyordu. Kaynanam kayınbiraderime parayı vermiş. Fakat kayınbiraderim “çok sıkıştığı” (kendisinin lüks bir arabası var ve çocuğu özel okulda okuyor) gerekçesiyle parayı yemiş. Benden şu anda kendi altınımı bozup kullanmam bekleniyor. Kafayı yemek uzereyim. Ne yapmam lazım?
Ne dediğinizi anlamiyorum. Isminizin altinda "yeni üye" yaziyor, benimkinde de "nirvana" yaziyor mesela. Isminizin ustune tiklayinca profilinize girmeden ne zaman üye oldugunuz yazıyor.
Belliki siz eski konularda yara almış, yeni uyelikle gelen birisiniz. Ben kimsenin merhemi değilim, baska kapıya.
Öğrenirim 35bin TL miymiş damatlık. Bir telefona bakarVakkodan 35 bin civarı idi
Ya altın bozdurulup gelinlik mi alınır?Bu cesareti anlamiyorum utanıp sıkilacaklarina nişanlı dahil altin bozmak istiyor??
Üyenin evli olduğunu düşündüren ne size?Kocalarınız aldatıyor sanrısı ile yaptığınız stalklar belli oluyor. Nerden anladınız?
Vakkodan 35 bin civarı idi
Ya altın bozdurulup gelinlik mi alınır?
İlla evleneyim diyorsa da provaya falan gitmeden gidip internetten 300 liraya düz beyaz elbise alıp öyle çıksın davetlilerin karşısına.Altın bozdurmaktan iyidir.
Bana da öyle geldi.Aman banane ya o ikna olmaya gelmiş adama lafi boğazına tikmasi lazım hala düşünüyor
Kurguda üstünüze yok bakıyorum. Bu dediğinizi ispatla merhemi konuşuruz sonra. (Sorry arkadaşlar seçim gündemi beni belgelerle gelmeye sevkediyor )![]()
Ailevi durumu hiç karıştırmayın. Orası karışık. Herkesin sizin gibi destek olacak bir annesi olmuyor.Bana da öyle geldi.
Kendi ailesi ne diyor acaba. Benim annem duysa kıyameti koparırdı valla.
Bana da öyle geldi.
Kendi ailesi ne diyor acaba. Benim annem duysa kıyameti koparırdı valla.
göster ablaBenim bambaşka bir kurgum var. Bekleyip, görelim.
Kendisinin benim hakkımda yaptığı yorum kadarÜyenin evli olduğunu düşündüren ne size?
İyi de aileyi vs. geçin hiç mi fikir danışacağınız şu süreçte yanınızda olan başkası yok?Ailevi durumu hiç karıştırmayın. Orası karışık. Herkesin sizin gibi destek olacak bir annesi olmuyor.
İyi araştır Sherlock yanlış tahmin. Seni bu tahminlerin daha çok üzerlerKendisinin benim hakkımda yaptığı yorum kadar![]()
Valla konu sahibine tek tavsiyem sakın altın bozdurma olacak. Gerisini kendi bilir. O altınlar sigortası olacak çünkü.Bide o var, benimkide sorun yapardı. 1 kişide uyanmıyor mu arkadaş, bu gelinlik alinmis
SakınnnnnnAltınları bozduralım diyor.