Gelinlik param çalındı!

Bizim adetimizde de takıları dünürler alır. Mesela ben evlenecek olsam babamlar damada pahalı bir saat alır, karşı taraf da bana takı alır. Gelinlik damatlık mevzusunda da galiba bazı yerlerde böyle alınıyor.

Merhaba, ben iki ay sonra evleniyorum. Gelinlik için ikinci provaya bu hafta gidecektim. İkinci provada da ücretin kalanını ödemem gerekiyordu. Kaynanam kayınbiraderime parayı vermiş. Fakat kayınbiraderim “çok sıkıştığı” (kendisinin lüks bir arabası var ve çocuğu özel okulda okuyor) gerekçesiyle parayı yemiş. Benden şu anda kendi altınımı bozup kullanmam bekleniyor. Kafayı yemek uzereyim. Ne yapmam lazım?

Ve bu aileye gelin gidiyorsun🤷

Nişanlın ne diyor

Ne dediğinizi anlamiyorum. Isminizin altinda "yeni üye" yaziyor, benimkinde de "nirvana" yaziyor mesela. Isminizin ustune tiklayinca profilinize girmeden ne zaman üye oldugunuz yazıyor.
Belliki siz eski konularda yara almış, yeni uyelikle gelen birisiniz. Ben kimsenin merhemi değilim, baska kapıya.

Bu cesareti anlamiyorum utanıp sıkilacaklarina nişanlı dahil altin bozmak istiyor??
Ya altın bozdurulup gelinlik mi alınır?
İlla evleneyim diyorsa da provaya falan gitmeden gidip internetten 300 liraya düz beyaz elbise alıp öyle çıksın davetlilerin karşısına. :KK53: Altın bozdurmaktan iyidir.

Ya altın bozdurulup gelinlik mi alınır?
İlla evleneyim diyorsa da provaya falan gitmeden gidip internetten 300 liraya düz beyaz elbise alıp öyle çıksın davetlilerin karşısına. :KK53: Altın bozdurmaktan iyidir.

Aman banane ya o ikna olmaya gelmiş adama lafi boğazına tikmasi lazım hala düşünüyor

Ailevi durumu hiç karıştırmayın. Orası karışık. Herkesin sizin gibi destek olacak bir annesi olmuyor.
İyi de aileyi vs. geçin hiç mi fikir danışacağınız şu süreçte yanınızda olan başkası yok?
Hiç kimse demedi mi Lilith altın bozdurup gelinlik almamalısın diye?

Back
X