Gelinlik param çalındı!

Merhaba, ben iki ay sonra evleniyorum. Gelinlik için provaya bu hafta gidecektim. Bu prova da ücretin kalanını ödemem gerekiyordu. Kaynanam kayınbiraderime parayı vermiş. Fakat kayınbiraderim “çok sıkıştığı” (kendisinin lüks bir arabası ve evi var ve çocuğu özel okulda okuyor) gerekçesiyle parayı yemiş. Kafayı yemek uzereyim. Ne yapmam lazım?

Edit: Konu çözüldü

Konu çözüldü kızlar. Kaynanam parayı vereceğini ve üzülmememi söyledi.
Bu nasıl çözüm ??
Şimdiden soğuk su hazırla sen bence..

Merhaba, ben iki ay sonra evleniyorum. Gelinlik için provaya bu hafta gidecektim. Bu prova da ücretin kalanını ödemem gerekiyordu. Kaynanam kayınbiraderime parayı vermiş. Fakat kayınbiraderim “çok sıkıştığı” (kendisinin lüks bir arabası ve evi var ve çocuğu özel okulda okuyor) gerekçesiyle parayı yemiş. Kafayı yemek uzereyim. Ne yapmam lazım?

Esiniz neden almıyor gelinligi ya da birlikte almıyorsunuz veyahut o bu konunun neresinde ?

Kaynanada ne tuhaf madem vercek parayı ortalıgı niye karıstırdı bu kadar
Yav anlamadın mı çete bunlar çete.Ortada kaybolan para mara yok. Tezgah. Gelinin nabzını ölçmek için ya yerse? o zaman para vermemize gerek kalmaz kendi altınlarını bozdurup alır dedi.
Kaynço yemedi yani parayı.Bizimkine zarf attılar.
Konu çözüldü yazmış.
1. Seçenek damat ailesi gelinin altın bozdurmayacağını anlayınca biz öderiz cınım dedi
Veya
2. Seçenek bizim gelin bacımız okey altınları bozarım yeterki o düğün olsun diye onay verdi
Bize kv verecek dedi. Neyze.

Nasil cozuldu

Back
X