- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 18.589
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Tamamdır dikkat edeceğim çok teşekkür ederim.Ay yetişir ya merak etme. Ben temmuzda evlendim gelinlik bakmaya nisanda başladım. Zaten her yerde üç aşağı beş yukarı benzer şeyler var. 4 yere gittim baktım birinden aldım valla.
Beden konusunda da sıkma canını sadece göğüs cup’ı konusunda ve askılar konusunda dikkatli olmanı öneririm
Dogru gelinlikciyle gelinlik bulmak 1 saat, dikimi hazirlanmasi max 3 hafta, korkmayın, bir suru gelinlik fotosu bakipta kafanizi karistirmayinStres yapmamın sebebi bu aslında gelinlik yetişir mi kilo vereceğim ya sıkıntı olursa kilo verebilecek miyim niye zamanında vermedim kendime yüklenip duruyorum. Diyetisyenle vermeye çalışıyorum 1-2 aydır zaten devam da edeceğim düğüne kadar ama bakalım.
Gelinlikçi gezmeye nisan gibi başlayacağım. Çok teşekkürler
Değilim ama çok teşekkür ederimAyrica Ankara'daysaniz gelinlikci onerebilirim
Kafamda gelinlik var ne istediğimi de biliyorum sadece gidip denemeye çekiniyorum biraz. Kesinlikle haklısınız tadını çıkarmam gerekiyor teşekkür ederim.Kafanızda model varsa kolay olur bu arada kimseye kafayı takmayın bu olanlar birkere olucak tadını cikarin
Diyetisyenle verdim zaten bir süredir devam da ediyoruz bu yüzden de biraz geciktiriyorum bir yandan ama gelinlik yetişmezse korkusu da yaşıyorum. Nisan ortasında bakmaya başlarım diye planladım ama bakalım.Ya tabii ki 42 beden gelinlik çok normal ama ben de olsam zayıflama planım varken ilk ölçüye gitmezdim. 6 hafta kadar bir rejim yapıp gitseniz zaten en cok ilk haftalar gidiyor kilo. Sonrasında provalarda ufak düzeltmeler yaparlar. 1 kere evleniyorsunuz yani motivasyonunuz da varmis madem, bence yarın kilo kontrolüne başlayın. Koşturmaca derken farkına bile varmadan gider kilolar.
Diyetisyene gidiyorum zaten muhtemelen zayıflayacağım bu süreçte onu da konuşacağım zaten gidince. Durumumu anlatacağım son ana kadar dikkat etmek kilo vermek istiyorum çünkü.Bedeninize göre gelinlik bulursunuz kesinlikle o konuda şüpheniz olmasın yalnız gelinlik diktirecekseniz ve aynı zamanda zayıflamayı düşünüyorsanız birkaç kez revizeye gitmeniz gerekebilir. ben de 52 kiloyken gelinlik diktirmeye başladım düğüne 1 ay kala kendiliğinden 48 kiloya düştüm dikilen gelinliği daraltmak zorunda kaldı gelinlikçim. O koşturmada ister istemez kilo veriliyor. Size tavsiyem şimdiden hazır bir model seçin cepte dursun. İstediğiniz kiloya ulaşınca bedenlerini denersiniz uyanı rahatça giyersiniz.
Aslında bunu da düşündüm acaba daha erken bir tarih mi söylesem düğün tarihimi42 beden çok anormal bir beden değil ki gayet de olur.
Gelinlikçiye isterseniz yarın düğünüm var diye gidin yetiştirir. 3 ay sonra dersen 3 ay sonra yapar öyle bir şey o sektör o yüzden panik yapmayın :)
Ben 15 günde diktirmiştim gelinliğimi zaten gelinlik öyle bir şeyki 38 beden biri 40 bedene de girer tadilatı çok zor bir şey değil gözünde büyütme her şeyi zaten düğün gayet stresli insanlar yüzünden şimdiden stres olma hayırlı uğurlu olsun şimdidenMerhaba kızlar bu yaz evleniyorum. Haziranda düğünüm var. Benim şöyle bir sorunum var ki ben 42 beden bir gelinim. Diyet sporla zayıfladım ama hala vermem gereken 15 kilo kadar var bu kadar sürede bunu veremem ama elimden geleni yapacağım. Sorun şu ki benim artık gelinlik denemem karar vermem diktirmeye başlamam gerekiyor zaman daralıyor herkes beni geriyor hayatta yetişmez geç kalmışsın diye. Açıkçası hep biraz daha kilo vereyim diye beklettim ama artık gitmem gerek sanırım. Açıkçası çok çekiniyorum bedenime göre gelinlik bulamazsam diye sanki gelinler hep 38 beden olurmuş gibi geliyor. Bu yüzden de erteliyorum çok sıkıntı yaşar mıyım süreçte
Soracağım çünkü son güne kadar dikkat etmek istiyorumGelinlik beğendiğiniz mağazaya sorun 1 ay sonra gelip tekrar deneseniz bedeni ayarlayabilir misiniz diye.
Sen kilonu yine ver ama sağlıklı olmak için ver gelinlik için kilo vermeDiyetisyene gidiyorum zaten muhtemelen zayıflayacağım bu süreçte onu da konuşacağım zaten gidince. Durumumu anlatacağım son ana kadar dikkat etmek kilo vermek istiyorum çünkü.
Aslında bunu da düşündüm acaba daha erken bir tarih mi söylesem düğün tarihimi
Çok haklısınız o kadar haklısınız ki hatta bu ara hayatı zehir ettim kendime bırakın o 2 saati. Yani kendim için kilo vermeyi geçtim millet için vermeye stres olmaya başladım kendime yüklendikçe yükleniyorum çok üzülüyorum halime.İki saatlik bir düğün için kendinizi bu kadar üzmeyin, birkaç gün sonra kimsenin hatırlamayacağı bir merasim sonuçta. Yetişmeyeceğini düşünüyosanız yavaştan model bakmaya, diktirmeye başlayın. Kilonuzda zamanla yaşanan ufak değişimleri terzi provalarda halleder zaten
Evet nişandan sonra kilo verdim diyetisyene başladım devam ediyorum düğüne kadar da 2 buçuk ay devam edeceğim. Stresi bırakırsam her şey güzel olacak aslında ama yapamıyorum. Çok teşekkür ederim .Nişandan beri kilo vermişsiniz anladığım kadarıyla, hem daha vermek için vaktiniz de var. Veremeseniz de 42 beden aman aman büyük değil. O gün sizin en özel gününüz böyle kuruntularla mahvetmeyin.
Bir süredir diyetisyene gidiyorum verdim. Düğüne kadar da hedefim vermek o konuda kendime güveniyorum güzel ilerliyorum.ya kilo veremezsen?
Bu fikir çok mantıklı aslında kesinlikle öyle yapacağım çok teşekkür ederimEvet bir hafta erken söyleyin diyordu herkes benim evlendiğim dönemlerde
Çok zor bir şey yok aslında aklımda ve zamanımda var gelinlik işi biraz geriyor beni ama herkes bir ayda bile yetişir demiş. Teşekkür ederimHaziranin basinda olsa bile düğün tam 2 ay var hele haziranin sonundaysa 2.5 ay var gelinlik dediginiz zor bir model degilse 20 25 gunde hazirlanir geç kalınmış bir durum yok son prova da ona gore biraz daha daraltilir
Tamamdır çok teşekkür ederimDogru gelinlikciyle gelinlik bulmak 1 saat, dikimi hazirlanmasi max 3 hafta, korkmayın, bir suru gelinlik fotosu bakipta kafanizi karistirmayin