Gelinlik yuzunden birbirimize girdik

şal kullanmak istemezsen gelinliğe dantel kol ekletebilirsin ya da uzun kollu dantel bolero alabilirsin o şekilde de gelinlikler çok hoş olabiliyo gelinliğin resmini ekleme imkanın var mı

Fotograf cekmedim surekli surekli bakarim diye :)

Ben kayinpederimi kirmak istemiyorum cunku onlarla bir omur boyu gecinecem ve basima kakilmasini istemiyorum ama diger turlude istemedigim biseyi yaptiracaklar ustelik istemiyorum dedigim halde...

Cok cok arada kaldim gerek ben gerek nisanlim :-/ Hala daha orta yol bulabilmis degiliz. Hepinize tekrar tesekkur ediyorum fikirlerinizi paylastiginiz icin..

hayatta birkere giyceğin birşeye kayınpeder ne diye karışıyor...senin eşin olacak insan ben izin verim dese ne olurki?şimdiden alttan almaya alıştırma zira istekler bitmez canım...benim kız kardeşimin kayınpederide hafız ama gelinliğime karışsınlar staplezden vazgeçer göğüslerim açık çatalı geniş bi gelinlikle giderim o nikaha diyor..

şimdi susarsan hep susarsın öyle cazgırlar gibide olma ama nişanlına birdaha bu konunun açılmasını istemediğini gelinliği kefenim gibi hissettirmeminizi istiyorum de alçak bir ses tonuyla telefonda ve telefonu kapat ilk birkaç aramasınada çıkma.....erkekler duygu sömürüsü omadan maalesef hiçbirşey yapmıyor...

Kollari dantelli olan cok $Ik duruyor ama bu saatten sonra degisiklik yapilir mi onu bilemiyorum... Bi sormak lazim :) Cok sagol ilgin icin

rica ederim canım inşallah düğünün istediğin gibi olur ve eşinle bir ömür mutluluklar dilerim
aldığın gelinlikçiye gidersen istediğin gibi bişeyler ekleyebilirler

Yasli basli kocaman bir adam ( kayinbaba ) neden baskalarinin kizlari,gelinleri hakkinda konusur ki? Haci da olsa Hoca da olsa bizim dinimizde baskalarinin hakkinda (hele bu sekilde) konusmak gunahtir.Haci olmasi ona bu hakkida vermez.Allah korkusu olan, baskalarinin evlatlari hakkinda kotu konusmaz.Hak etmis herseyi sizin kayinbabaniz."Buyuk lokma ye buyuk konusma" demis atalarimiz.Ben olsam o sali birakin omuzuma almayi gelinlikle evden cikarken elime bile almam.Hic aglayip kendinize dert etmeyin. Onunuzde iki secenek var.Ya o sali omuzunuza alip evliliginiz boyunca kayinbabaya taviz vereceksiniz.Yani surekli aglayip,sizlanacaksiniz yada dogru olani yapip bir daha kocaniz disinda kimsenin size karismaya hakkinin olmadigini gostereceksiniz.Ben olsam hic dusunmez ikinciyi secerdim.

5 ay önce alınan gelinligin simdi mi kritiğini yapıyorlar.hıç taviz verme,emin ol sen katî olursan kımse ses çıkarmaz.. Hayatın boyunca ,kötü bır anı olarak kalır aksı halde.vıdeonu ızlemekten bıle kaçınırsın.

Hersey gönlüne göre olsun,ıçıne sınsın.. Mutlulugunuz daim olsun

Evet ya o da ayrı bir mesele.

Kimisine bakıyorsun, adam hacı hoca ama dedikodu, hak yeme gırla gidiyor. Zamanında başkalarının gıybetini etmiş, kalbini kırmış, şimdi sırf "Sen zamanında böyle böyle diyordun, bak senin de başına geldi" demesinler, lafları kendine dönmesin diye geline şalı dayatıyor.

Gelinini "bizim dinimiz kapanmayı emrediyor kızım" diye uyarsa amenna, adam dini açıdan kızının da oğlunun da iyiliğini düşünüyor diyeceğim, ama sebep tamamen nefsani, edilecek lafları nefsine yediremeyeceğinden bu istek.

Büyük konuşmamak lazım, niyet çok önemli.

Son düzenleme:
Ben olsam kesinlikle almazdım o şalı zira anladığım kadarıyla sen zaten gayet usturuplu bir gelinlik seçmişsin kendine. Bu senin günün tamam diğerlerinin de fikri önemli ama seni mutsuz ediyorsa böyle , düşünme bile. Eşin ailesine bir şey diyemiyorsa sen de giyemem die.

ahh bu kayınbabalar yok mu malesef benımde herşeyıme karışıldı,tepkini koy herkesin dusuncesi kendıne sanki çıplak gezıyosun,dugun senın ne ıstersen kendıne ne yakısıtrrsan onu gıysersin!

canım cevap yazmadan geçemedim aynı şeyi benim düğünümde yaptılar.sadece kolları açık olan ve de kalın askılı gelinliğime zorla şal örtürdüler. kaç yıl geçti üstünden hala kırgınım hala öfkeliyim. kayınvalidemi de bu sebeplerle sevemedim
o senin düğünün kimse için taviz verme. emin ol taviz tavizi doğuruyor

Şalı ilk anda al sonrada bi kenara fıydır düğün telaşından kimse attığının farkına varmaz zaten..anladığım kadarıyla onları da kırmak istemiyosun tek çözüm bu bence...canını sıkma diyeceğim ufak şeyler diyeceğim ama bende aynı dönemden geçiyorum kimbilir ne saçma şeyler gelecek başımada bende onlara ağlıyacağım.Maalesef ki kimse çiftleri düşünmüyor her kafadan ses çıkıyor allah kolaylık versin bizim gibi nişanlılara...

bazıları bir gün kendileri de aynı şeyi yaşamayacakmış gibi el alemin arkasından konuşmayı,kınamayı çok severler...ama parayla değil sırayla işte...bırak ta kayın baban düşünsün..senin düşünecek bişeyin yok..istediğin gibi giy.o senin günün!

o düğün bir kez olacak. eğer siz gelinliğinizi uygun görmişseniz ki baştan onlarda ses ıkarmamış hiç birşey yapmanıza gerek yok bence. ben bunu giyeceğim üzerine başka birşey almak istemiyorum diyin. eğer çok laf ederlerse giyerim belki diyin.

Gercekten kirmak istemiyorum kimseyi ama bi yandanda beni zorluyorlar ya ben buna gelebilen bir insan degilim.
Nisanlimla da orta yol bulamayinca bana kizdi kucuk! biseyi kocaman bisey haline getirmisim... Belki kucuk bisey ama o kadar stresim cok ki gercekten buyuk bi dert gibi duruyor onumde cunku beni zora sokuyorlar bi yandanda kimse kirilsin istemiyorum cunku bu tur seylerin yillarca lafi yapiliyor :-/

kayınvaliden ne diyo canım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…