- Konu Sahibi Karagozlum87
-
Kollari dantelli olan cok $Ik duruyor ama bu saatten sonra degisiklik yapilir mi onu bilemiyorum... Bi sormak lazim :) Cok sagol ilgin icinEki Görüntüle 409310
Eki Görüntüle 409311
Eki Görüntüle 409312
bunlar nasıl sence böyle bişeyde yaptırabilirsin istersen gelinliğe
Kollari dantelli olan cok $Ik duruyor ama bu saatten sonra degisiklik yapilir mi onu bilemiyorum... Bi sormak lazim :) Cok sagol ilgin icin
Yasli basli kocaman bir adam ( kayinbaba ) neden baskalarinin kizlari,gelinleri hakkinda konusur ki? Haci da olsa Hoca da olsa bizim dinimizde baskalarinin hakkinda (hele bu sekilde) konusmak gunahtir.Haci olmasi ona bu hakkida vermez.Allah korkusu olan, baskalarinin evlatlari hakkinda kotu konusmaz.Hak etmis herseyi sizin kayinbabaniz."Buyuk lokma ye buyuk konusma" demis atalarimiz.Ben olsam o sali birakin omuzuma almayi gelinlikle evden cikarken elime bile almam.Hic aglayip kendinize dert etmeyin. Onunuzde iki secenek var.Ya o sali omuzunuza alip evliliginiz boyunca kayinbabaya taviz vereceksiniz.Yani surekli aglayip,sizlanacaksiniz yada dogru olani yapip bir daha kocaniz disinda kimsenin size karismaya hakkinin olmadigini gostereceksiniz.Ben olsam hic dusunmez ikinciyi secerdim.
Eki Görüntüle 409310
Eki Görüntüle 409311
Eki Görüntüle 409312
bunlar nasıl sence böyle bişeyde yaptırabilirsin istersen gelinliğe
Gercekten kirmak istemiyorum kimseyi ama bi yandanda beni zorluyorlar ya ben buna gelebilen bir insan degilim.
Nisanlimla da orta yol bulamayinca bana kizdi kucuk! biseyi kocaman bisey haline getirmisim... Belki kucuk bisey ama o kadar stresim cok ki gercekten buyuk bi dert gibi duruyor onumde cunku beni zora sokuyorlar bi yandanda kimse kirilsin istemiyorum cunku bu tur seylerin yillarca lafi yapiliyor :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?