- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
Allah allah hem almiyor hem de ustunu tamamlayim deyince sinirleniyor. Parasi yoksa gurur yapmasin lutfen yani istedigin gelinligi gitmek de hakkin.Onu kiyas yaparak soylemedim. Kendisi ben ucuz birseyler giyerim dedi. Bende neden ucuz giyesinki ailemle konustuk guzel bir damatlik alirim dedim. Bende soyledim ustunu tamamlayip alirim diye. Oda sinirlendi boyle soyleyince
o zaman gelinliği sen alNisanlimla konusurken su fiyata gelinlik gordum dedim. Pahali oldugunu dusunuyor. Daha ucuz bir seyler bak olmazsa onu alirsin dedi. Gelinligime kendim bakacaktim. Simdi galiba kayinvalidemle gidecegiz. Kayinvalidem istedigim gelinliye birsey demedi o boyle deseydi bu kadar dokunmazdi bana. Nisanlimin benle para mevzusu yapmasi coz zoruma gitti. Zaten ondan hic bir zaman birsey istemedim sadece istedigim gibi gelinlik giymek istiyorum. Kac defa evleniyoruzki. Annen birsey demedi ama dedim. O mu soyleyecek bazi seyleri sen anlamalisin diyor. Bende sana guzel damatlik alicagiz diyorum. Kendinizi zora sokmayin ben kendimde ala bilirim diyor ben seni anliyorum ama sen anlamiyorsun diyor.
Çocuk mantıklı geldi bana
Sende kendi gelinliğini kendin al, o damatlığını alacakmış
Ya da işte onun verdiği kaçsa üstünü sen tamamla ille de o gelinlik diyorsan
Düğünden önce aynı konu sahibi gibi düşünüyordum bir kere giyiliyor diye. Sonra evlendik sizin gibi düşünmeye başladım ama iş işten geçmişti. 1 kere giydim o paraya keşke ihtiyacım olan başka bişey alsaymışım diyorum. Kanepenin altında bekliyor yıllardır koyacak yerim bile yok bildiğin evde fazlalık..Ben de gelin oldum ama gelinliğe çok anlam yüklenmesini hala anlayamıyorum. Birkaç defa giyilmiş (öyle dediler ama çok güzeldi) bir gelinliği 600e kiraladık 2 sene önce. Şimdi düşünüyorum gelinliği alsaydım o kocaman şeye yer ayarlamam gerekecekti şimdi. Çıkarıp bakar mıydım, sanmıyorum. Giyer miydim, asla! Bence evinize eşya alın, bi ihtiyacınıza verin. Bana göre lüzumsuz bir masraf.
Nisanlimin evini ailesiyle birlikte aldi. Simdi kardesine ev almak icin para biriktiriyorlar. Eve mutfak icin mobilya aldilar bir kac gun once. Daha cok sey alinacak ben bizi dusunerek soyluyorum diyor. Baktigim gelinlikler 1500-2000 oda 1000 tl civari istiyor. Arada pek bi fark yok yani. Bu zamana kadar nisanlimi zora sokacak hic bir sey yapmadim yada istemedim. Simdi dugunde istedigim gibi gelinlik giymek istedim ama onun dusuncesine gore onu anlamiyorum
İhtiyacı olan birine versen iyi olur o zamanDüğünden önce aynı konu sahibi gibi düşünüyordum bir kere giyiliyor diye. Sonra evlendik sizin gibi düşünmeye başladım ama iş işten geçmişti. 1 kere giydim o paraya keşke ihtiyacım olan başka bişey alsaymışım diyorum. Kanepenin altında bekliyor yıllardır koyacak yerim bile yok bildiğin evde fazlalık..
canım demin seni yanlış alıntılamışımİhtiyacı olan birine versen iyi olur o zaman
Topik açabilirsin istersencanım demin seni yanlış alıntılamışım
Şimdi doğru alıntıladım. Düğün öncesi kimse başkasının gelinliğini giymek istemiyor(aynı zamanında benim yaptığım gibi). Yani çevremde kimse istemez birde aynı ölçülerde insan lazım zor iş. İhtiyacı olan birini nerden buluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?