Aslinda evlenmeyi cok istiyor. Evlendikten sonra hersey guzel gitsin rahat edelim araba aliriz kendimize diyor. Nisanlimin huyu boyle toren nisan dugun bayram gibi seyler onun icin abartili geliyor.bu adamın şu sıralar evlenmeye pek niyeti yokmuş gibi aalgıladım.
Maasi 1500 tl civari. Istedigim gelinlikde 1500-2000fiyat, maaş bilgisi vermediniz?
iyi bari boşuna yüklenmişim. alınabilirmiş.Maasi 1500 tl civari. Istedigim gelinlikde 1500-2000
Kirala cnm sende daha uygun olur.Nisanlimin evini ailesiyle birlikte aldi. Simdi kardesine ev almak icin para biriktiriyorlar. Eve mutfak icin mobilya aldilar bir kac gun once. Daha cok sey alinacak ben bizi dusunerek soyluyorum diyor. Baktigim gelinlikler 1500-2000 oda 1000 tl civari istiyor. Arada pek bi fark yok yani. Bu zamana kadar nisanlimi zora sokacak hic bir sey yapmadim yada istemedim. Simdi dugunde istedigim gibi gelinlik giymek istedim ama onun dusuncesine gore onu anlamiyorum
Onu kiyas yaparak soylemedim. Kendisi ben ucuz birseyler giyerim dedi. Bende neden ucuz giyesinki ailemle konustuk guzel bir damatlik alirim dedim. Bende soyledim ustunu tamamlayip alirim diye. Oda sinirlendi boyle soyleyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?