Gelinlik

1500 tl ye gelinlik bulduysan ne ala çokta uygunmuş valla

Nişanlınızın durumu ortada. Orta düzeyinde altında bir maaşı var adamın. Eğer evlilik hazırlıklarında bir katkınız olmayacaksa hayallerinizden baya fedakarlık göstereceksiniz. Yoksa kaldırılamayacak borç altına girersiniz. İlerde siz sıkıntı çekersiniz. Çok istiyorsanız o gelinliği, yarısını siz ödeyin nişanlınız kabul ederse.

Ben 2. El gelinlik giydim içim bozulmadı valla gayet de güzel bir gelinlik aldım hemde burdan bi kızdan aldım hala arkadaşlik ediyorum cok da seviyorum arkadaşımı :))) Eşim destek almadan herşeyi yaptığı için maalesef benim gelinlige parası yetmedi bende gittim ikinci el gelinlik aldım :) evlendik 6 ay zorluk çektik şimdi ev bile alabilicek duruma geldik.. hiç de demedim ilk kez evleniyorm diye. Cahil olmayın !

Benim 4 yıl önce 2500 özel dikim kiralıktı.
1500 e bulmuşsan bence de uygunmuş aslında.

Yerinde olsam farklı şeylerden kısalım ama gelinlikten kısmayalım derim çünkü
içinde kalır, her gelinlik gördüğünde bakakalırsın sanırım.

Ben çok uygun tercihler yaptım gelinliğim dışında.
Gerçekten de pişman olmadım tercihime.

Bunun orta yolu bulunabilir.
Birbirinizi kırmayın.

Ya da 1000 o versin 500 ü sen tamamla..
Başka yolu yok..

Valla bende ilk baktığımda hiç sormadım bile ilk ben mi giyeceğim diye benim kv dedi ille ilk giy diye hiçbir farkı yoktur eminim sonuçta hepsi kuru temizlemeye veriliyor Nasıl olsa ben ne olursa olsun eşimi düşünürüm çünkü en büyük hayalim eşimdi ilk miş ikincilmiş umrumda olmazdı çok haklısınız

Gelinligin fiyatı uygun nişanlınında geliri fena degil bence istedigini al.Onlarda gelin aliyorlar ellerini ceplerine atsinlar bir zahmet.En hoşlanmadigim sey bu guzel günlerin tadini insanın kursağında bırakıyorlar cimrilikleriyleOrtada benden yana abartilacak bir durum yoksa asla onların laflarını dinlemem istedigimi alirim.Halden anlarim durumlari yoksa ona gore davranirim eger varsada cimrilik yapiyorlarsa tepki veririmpardon da sözlünüz umursamiyorsa sizde umursamamak zorunda degilsiniz. size niye mani oluyor.

1500se uygun bence. Ben 3 yıl önce aysiradan 2bin civarına satın almıştım. O kadar da olsun cnm yani...

Maaşımın yarısı ile gelinlik almıştım da içime oturmuştu zamanında maaşım da asgari ücretin iki katından fazla idi

Çok da önemli değil ve adam esasen kibarca söylemiş siz de kibarca başka şeyden kısabileeğinizi ama o gelinliği önemsediğinizi anlatıp orta yok bulun

Böyle gereksiz şeyler için insanları kırarsanız Allah sorar hakkını Bir gece giyeceğiniz bişey Çok lüzumsuz kafaya takmak

Gelinligin fiyati gelinlik piyasasina gore ucuz olsa da adamin bir aylik maasindan daha fazla. Sorun burada. Alim gucuyle ilgili bu, yoksa gelinligin fiyatiyla degil. Sen maddi durumu dusuk biriyle evleniyorsun, unutma. Adam gayet mantikli aciklamis derdini. O maasla evlendikten sonra da daha nelerden nelerden kismak zorunda kalacaksiniz. Eger istemiyorsan bastan evlenme. Nasil bir hayat istiyorsan ona gore birini sec, ve kendin de calisip kazan. Insanlardan boyunu gecen isteklerde bulunmak itici geliyor bana. Adamin eti budu belli sonucta.

Ha, giyecegin gelinligin parasini sen vereceksen istedigin kadar cik ucrette.

Gelinlik önemli bence de. Ben de kızımın istediği gelinliği giymesini isterdim. Farkı ben öderim falan desen. Erkekler de bunun çok önemli olduğunu anlasınlar. Başka yerde yapsınlar tasarruf. Sonra abuk sabuk yerlere para harcıyorlar.

Dar gelirli biriyle evlendiğinizin farkındasınız değil mi? 1.500-2.000 gelinlik piyasasında ortalama rakamlar ama nişanlınızın gücünün yetmemesi normal.
Bence satın alma zorunluluğu hissedip içinize sinmeyen bir gelinlik almayın, daha düşük fiyata güzel bir gelinlik biraz zor bulursunuz zaten. Kiralama yoluna gidin içinize sinen bir modeli.

Gelinlik çok önemli ya. O gün kendini insan cok özel çok güzel hissetmek istiyor. Bide herkesin daha sevgilisi yokken bile internette magazalarda gözüne takılır gelinlikler bişeyler hayal eder. Bide bir kere olacak özel güzel olmak istiyor kız kısmısı... 2000tl gayet uygun bi fiyat bende nişanlıyken aslında istediğim gelinlik 2500dü şuanki eski eşim ozamnki nişanlım 500lira için beni ağlatmıştı hic unutmam. Sonunda tadımız kaçmasın diye knun istediğini aldık 2000e .. Hiç mutlu olamamıştım.... Erkekler nedense anlamıyor ne kadar özel birşey oldugunu bunun.. Bende demiştim üstünü ben koyuyum diye fena kavga etmiştik bu lafıma... Sonra dedimki adetler batsın sen kendi gönlüne göre begendiğin damatlıgı kendine al bende kendi gelinliğimi kendim alayım diye.. Yok nuh dedi peygamber demedi. Bilirim ne kadar üzücü oldugunu.... İnşallah daha fazla sorun yasamadan çözersiniz bu sorunu. Ama istediğiniz gelinliği giyin hayallerinizden vazgecmeyin. Yapcak bişey yok. Durumu yetmiyosa senin almana izin versin oda

ya ben 5 yıl önce 1500 TL ye aldım gelinliğimi, ki o zaman bile millet 3binlerden 4binlerden bahsediyordu, ben gayet uygun bir gelinlik seçmiştim.
bana gelinliğiniz pahalı gelmedi açıkçası, siz fiyatı söyleyene kadar eleştiren arkadaşlara katılıyordum ama bu da gelinlik yani, ucuz diye kötüsünü alıp rezil olmak var işin sonunda.

dar gelırlı bırıyle evlenıyorsun sımdıden ıstedıgın seyde dıretırsen ılerde cok sıkıntı yasar yıpranırsınız
ıstedıgın gelınlıgın 2. elıde vardır mesela
aynı modelın her markada fıyatı degısıyor

kendımden ornek verım esımın durumu ıyı olmasına ragmen sadece bı gece gıyecegım dıye dunya parası olan gelınlıgımı hayalımdekı gelınlıgımı gıttım dıktırdım daha uyguna
kımse bana pahalı dememıs olmasına ragmen... 1 gece gıyeceksın hayalını susleyen daha baska cook model bulursun 4949945493 cesıt var

orta yolu bulamıyorsanız bukadar basıt bı konuda ıyı dusunun

gelınlık ne kadarmıs kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…