1500 tl ye gelinlik bulduysan ne ala çokta uygunmuş vallaNisanlimin evini ailesiyle birlikte aldi. Simdi kardesine ev almak icin para biriktiriyorlar. Eve mutfak icin mobilya aldilar bir kac gun once. Daha cok sey alinacak ben bizi dusunerek soyluyorum diyor. Baktigim gelinlikler 1500-2000 oda 1000 tl civari istiyor. Arada pek bi fark yok yani. Bu zamana kadar nisanlimi zora sokacak hic bir sey yapmadim yada istemedim. Simdi dugunde istedigim gibi gelinlik giymek istedim ama onun dusuncesine gore onu anlamiyorum
Valla bende ilk baktığımda hiç sormadım bile ilk ben mi giyeceğim diye benim kv dedi ille ilk giy diye hiçbir farkı yoktur eminim sonuçta hepsi kuru temizlemeye veriliyor Nasıl olsa ben ne olursa olsun eşimi düşünürüm çünkü en büyük hayalim eşimdi ilk miş ikincilmiş umrumda olmazdı çok haklısınızBen 2. El gelinlik giydim içim bozulmadı valla gayet de güzel bir gelinlik aldım hemde burdan bi kızdan aldım hala arkadaşlik ediyorum cok da seviyorum arkadaşımı :))) Eşim destek almadan herşeyi yaptığı için maalesef benim gelinlige parası yetmedi bende gittim ikinci el gelinlik aldım :) evlendik 6 ay zorluk çektik şimdi ev bile alabilicek duruma geldik.. hiç de demedim ilk kez evleniyorm diye. Cahil olmayın !
Olabilir aslında. Bu fikri bir değerlendireyimTopik açabilirsin istersen
Talip çıkabilir
gelınlık ne kadarmıs kızya ben 5 yıl önce 1500 TL ye aldım gelinliğimi, ki o zaman bile millet 3binlerden 4binlerden bahsediyordu, ben gayet uygun bir gelinlik seçmiştim.
bana gelinliğiniz pahalı gelmedi açıkçası, siz fiyatı söyleyene kadar eleştiren arkadaşlara katılıyordum ama bu da gelinlik yani, ucuz diye kötüsünü alıp rezil olmak var işin sonunda.
gelınlık ne kadarmıs kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?