Gelinlik Ayakkabısı Gelinlikle Ve Günlük Giyilebilecek Ayakkabılar

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Sonra da Giyilebilecek bi ayakkabı bakıyordum.
Buyrun sizde Bakın

Bu arada Evlenme Gibi bi Umut Yok Öylesine Ekledimvereliniortak

Hepsini İStiyorum Hepsi Benim Olmalı Giymek İstiyorummm -tatlicadiarzu-:lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Yaa ben hepsini istiyorum ama Olamaz yaaaaaa Gelinliğin altına üstüne heryerine giyebilirim

Gerçi Ben gelinlik giyeceğim zaman herhalde ayakkabı kalmaz dünya da hihoyyythihoyyyt

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2naniknaniknaniknaniknaniknanik

Vallahi Canım onu da giyerim altta eklediğimi de inan pazara giderken bile giyebilrim Hiç affetmem süsüme düşkünümmmm...

ay valla aynen ya bazen biryere giderken giyindiklerimi daha sonra düsünüyorum yine dügüne gider gibi giyindim diye :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…