Ben buna benzer insan gördüm kızı ailesinden uzaklaştırmaya çalışan ama ne olursa olsun onlar senin ailen gelip gitmeleri senin hakkın. Hele ki hamileyken. Bu konuda şimdi taviz verirsen ilerde seni zorlayan daha büyük istekleri olacaktır. Bence konuyu kapatma ve çözmeye çalışın sende kararlı ol gelmeleri konusunda derim4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
Senin problemin ne biliyor musun? Herkesi aptal bi kendini akıllı sanman.Sen şaka misinAnlattigim halde hayir öle sgl boyle diye direten ne çok kitle var. Arkadaşım, kayinvalidenin üstüne gecmis olsam gectim derim. Dayisigilin evindeyim hala cikmadim ev buldum tadilatin bitmesini bekliyorum
O şiddet dedigin şimdiye dek 3 kere oldu birdaha tartışma olunca cikip gidecegini el kaldirmayacagini söyledi bagirip cagiriyoruz cikip gidio siddet yok. O sinirliyse bende sinirliyim susup oturan bi tip deilimBen kardeşim için de olsa, üzerime yürümüş bir adamın evine gitmem, onu çağırırım yanıma. Sizin için evden kovulmak sıradanlasmış olabilir ama onlar için öyle değil demek ki.
Siz evi sallasanız eşinizde sizi sallar yahu adam şiddet uyguluyor, fazla atıp tutmayın bu konuda bence.
3 kez mi, birşey değilmiş o zaman canım. Ona şiddet uyguluyor denmez tabi.O şiddet dedigin şimdiye dek 3 kere oldu birdaha tartışma olunca cikip gidecegini el kaldirmayacagini söyledi bagirip cagiriyoruz cikip gidio siddet yok. O sinirliyse bende sinirliyim susup oturan bi tip deilim
Bence 3 az. Emin olmak için en az bir on kere şiddet olmalıydı, kota dolmamış henüzO şiddet dedigin şimdiye dek 3 kere oldu birdaha tartışma olunca cikip gidecegini el kaldirmayacagini söyledi bagirip cagiriyoruz cikip gidio siddet yok. O sinirliyse bende sinirliyim susup oturan bi tip deilim
3 kez birsey değil mi dedim ben bosanayim mi karnim burnumda nereye gideyim anlayamadim fikrin ne?3 kez mi, birşey değilmiş o zaman canım. Ona şiddet uyguluyor denmez tabi.
Yav siz bu hamilelik işini neden bu kadar abarttınız? Ne ara karnınız burnunuza değdi3 kez birsey değil mi dedim ben bosanayim mi karnim burnumda nereye gideyim anlayamadim fikrin ne?
E az önce kaynana yanına yerleşmemek için çekip gidiyordun?3 kez birsey değil mi dedim ben bosanayim mi karnim burnumda nereye gideyim anlayamadim fikrin ne?
Öyle değil böyle diyen kitleyi hafif almayın bence. Bir kulak verin neden böyle diyorlar diyeSen şaka misinAnlattigim halde hayir öle sgl boyle diye direten ne çok kitle var. Arkadaşım, kayinvalidenin üstüne gecmis olsam gectim derim. Dayisigilin evindeyim hala cikmadim ev buldum tadilatin bitmesini bekliyorum
Ne olursa olsun boşanmayacağın, bu adamdan ısrarla hamile kalmadan belli ki zaten.3 kez birsey değil mi dedim ben bosanayim mi karnim burnumda nereye gideyim anlayamadim fikrin ne?
Mutlu aile tablosunda eksik olan çocukmuş. Onu da yapmışsınız tam olmuş tebriklerO şiddet dedigin şimdiye dek 3 kere oldu birdaha tartışma olunca cikip gidecegini el kaldirmayacagini söyledi bagirip cagiriyoruz cikip gidio siddet yok. O sinirliyse bende sinirliyim susup oturan bi tip deilim
3 kez birsey değil mi dedim ben bosanayim mi karnim burnumda nereye gideyim anlayamadim fikrin ne?
Yav siz bu hamilelik işini neden bu kadar abarttınız? Ne ara karnınız burnunuza değdi
La ona öyle diyorum cok sıkışırsam annemin yanına gderim ama baska bi adamın yanında ne kadar rahat edebilirim hamile halimle o muammaE az önce kaynana yanına gitmemek için çekip gidiyordun?
Hadi git deselerdi nereye gidecektiniz gerçekten?Ben başinda ayri oturmak istedigimi şartımı şurtumu sundum size dedim degisirseniz herkes yoluna dedim olece konu kapandı
Karnın burnunda mı?3 kez birsey değil mi dedim ben bosanayim mi karnim burnumda nereye gideyim anlayamadim fikrin ne?
Kendi hamileliğinizle konu sahibinin hamileliğini bir tutmanız hiç olmamış.Hadi git deselerdi nereye gidecektiniz gerçekten?
İşinize gelince gidecek yerim yok işinize gelince giderim dedim
Gerçekten bu numaraları yediklerine inanıyor musunuz?
Sizin eşin karakterinde birinin ben de inanmıyorum tımım kırıcım tabi ki annemlerin üstüne taşınmayalım yeter ki gitme dediğine
Bence de yine işinize geldiği gibi anlattığınıza
Karnın burnunda mı?
Haftalara baktım da benden bi hafta geridesin
Benimki bırak burnumu pantolondan bile çıkmıyor
Tamam her hamilelik farklı farklı da bu kadar da farklı değildir bence
Tahminim ikimizin de ilk gebeliği olduğu yönünde zaten
Ya bak şunu da anlamadımKendi hamileliğinizle konu sahibinin hamileliğini bir tutmanız hiç olmamış.
Onunki başka, onunki özel, yalnız kalmamaz, bir ihtiyacı olsa halledemez, bunu siz sıradan hamileler anlayamazsınız.
Şiddet 1 kere bile olmamalıydı, maalesef susup oturan birisiniz, o yüzden kardeşleriniz evinize gelemiyor, o yüzden siz istemeseniz de eşinizin kardeşleri evinize girip çıkıyor.O şiddet dedigin şimdiye dek 3 kere oldu birdaha tartışma olunca cikip gidecegini el kaldirmayacagini söyledi bagirip cagiriyoruz cikip gidio siddet yok. O sinirliyse bende sinirliyim susup oturan bi tip deilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?