Gelir mi sizce bi yardımcı olur musunuzz :(

hatalarımın öyle farkındayım kii nerde yanlış yaptıgımı herseyi ince eleyip sık dokudum gördüm birdaha yapmicam kendıme güveniyorum asla bu duruma düşmek istemem eğer dönerse cok farklı biriyle karşılaşıcak bu sefer hep korku yaraatıcam onda eskısı gibi sevmiyor o değişti desin diye ki benimde öyle takaatim kalmadı zaten içimden de cok bıcır bıcır bi sevgili olmak gelmicek eminim. o ne kadar zaman sonra hatayı kendınde arayıp özlemeye baslar onu bilmiyorum 12 gun oluyor ayrılalı bence cok uzun bi süre ama o ne kdar dayancak yoksa kolaya kacıp unutmaya mı başlayacak hiiiç bilmiyorum ama şimdeiden öyle özledim kii

Bütün hediyelerinizi atıyor hattını kırıyor günlerce aramıyor küçücük kavgalarda büyüttüğü duruma bak böyle bi insan nasıl çekilir ki sorun sizin onun üstüne düşmeniz rahat bırakın kavgadan kaçın aramıyorsa aramayın biraz böyle deneyin çok seviyorsa hatasını anlar sizi kaybetmekten korkar

çok şımartmıssınız..
bi de ailesi sizi sevmiyo..
olmaz bu iş..

Hakkaten sen annesini ablasını ne sıfatla arıyorsun?
Ben kaynanamla aileler tanıştıktan sonra tanıştım.
Aceleniz ne kuzum bu kadar yakınlaşma neyin nesi?
Böyle bırakıverir işte bi anda.
Belki bundan sonra akıllı adımlar atıp işleri biraz ağırdan alırsın.

çok şımartmıssınız..
bi de ailesi sizi sevmiyo..
olmaz bu iş..
ailesi çok sever beni ama annesi kızından ayırmıyo hediyeler alırlar sık sık ablasıda anneside yanı ortada sebep yokken sevmıyoruz dıyeceklerını sanmıyorum benı üzmek için dedi diye dsunuyorum.evet şımartttım tepeme cıkarttım pişmanımmm

ailesiyle bende hep mesafeli olma istedim ama annesi kendı annemden yakındı hep arardı gittiği her yere benıde götürmek isterdi hepbahane bulurdum gelinm dıye konu komsuya tanıstrmak ıstıyodu ben istemden kendılerı herseye katıyodu benden uzak gelişti hersey sebeep ailesiyle ilgili değil bence şımarıklık yapıyor beyfendı :/

evet yaptıkları benı delirtiyor ama seviyorum iştee büyür olgunlasır zamanla dedım hep,arayıp sormuyorum zaten umarım ben o arar dıye beklerken o unutmus olmaz benı..unutması ihtimali olmasa emınım özler sesim solugum cıkmayınca onu unutmamdan korkar ama işte o ihtimall

elbetteki aklına düşersin ama senin 'hep cepte' verdiğin imajın yüzünden hiç bir şey değişmez. Yani aklına düşsende birşey değişmez.. Kendimden biliyorum bir erkek istese yapamayacağı şey yoktur. Malesef acı ama gerçek oyüzden boşvermeye çalış. zor da olsa bunu yapmalısın kendini tutmalısın

e zaman geçiyor..aramıyorum bu cepteyim imajımı öldürmez mi. hassastır ya hani böyle oturup sakince kendine özledim dese kalbi yumusar unutamaz ama der mi özler mi bilemiyorum

e zaman geçiyor..aramıyorum bu cepteyim imajımı öldürmez mi. hassastır ya hani böyle oturup sakince kendine özledim dese kalbi yumusar unutamaz ama der mi özler mi bilemiyorum

özür diyeince affedicek hemen kollarına atlayacak moddasın, özür diledikten bi hafta sonra o imajın fazlasın vereceğine ben bile emin oldum şuanda, o benden de çok emindir :)
canı sıkılınca mesaj atıp aramazsa iyidir.. Eğer msj atarsa seni özleyipte atar umarım. Herşeyin hayırlsı :)

allah var umutla bekliyorum aradıgında heyecandan bayılcak gibi olucam onu da biliyorum ama bana yasattıklarını da biiliyorum hakkım olmadan acı cekiyorum zaman nasıl geciyor anlatmak imkansız ararsa pişmanlıgından arar özlediğinden ki zaten beni özlemeyeene kadar hat bile almaz o teknolojiye karsıydı zaten hep.aramıyorum işte ama yaa duruyorum evımde kendımce vakit geciriyorum unutuyorum sanar sanmaz mi :/

Neden kendini böyle bir adama pas pas ediyorsun ?
Kapısında beklemeler,yalvarmalar neden kendini bu duruma düşürüyorsun?
Sevgi deme çünkü sevgi böyle bir şey değil
Ayrıca ailesi seni ne kadar severse sevsin oğulları senden kıymetlidir
Güçlü dur biraz ve gelse de bu adama dönme
Yapacağın beş on gün triple düzelecek bir şey değil bu, adam nasıl alışırsa öyle gider
Kendine bunu yapma

Aranızda gerçek aşk varsa kim kimi unutur bu mümkün mü düşündüklerinizin aynısını ben düşündüm yaptıklarınızın aynısını bende yaptm sonuç 5 yıllık ilişkim btti

annesini ve ablasını neden arıyosunuz ki ya? gelinleri değilsiniz, kızları değilsiniz.
annesi ve ablası doldurmuş olabilir, bu kız ne yılışık bir şey demiş olabilirler. ben olsam ben de öyle derdim.
zaman verin gelirse kendi gelir yalvarmayın daha fazla düşürmeyin kendinizi lütfen. gelmezse de hayırlısı buymuş diyip unutmaya başlayacaksınız..

Sevseydi gitmezdi hiçte aramadı bende çok peşinden koştum bu iş zamanla bana hakaret etmeye kadar gitti siz lütfen bu konuda ayağınızı denk alıp ağırlığınızı koyun
çok sevıyorum coook sadece şımarttıgım için pişmanım ama gelse kapım acık ki ben bekliyorum onu unutayım demıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…