tatlıcık canım merhaba nasılsın bugün..
merak ederim deiştin bugün tahlil oldum değerim 199 çıktı :) :)
çok sağolun arkadaşlar ama ben hala şoktayım sevinemiyorum bir şey olacak diye tetikteyim. Allahım korusun inşallah...ve hepimize nasip etsin en kısa zamanda..
canım valla belirti hala hissetmiyorum hatta 3 gündir gece 2de başlamak üzere çok yoğun ade ağrılarım vardı. 3 gecedir ağlıyorum hem ağrıdan, hem de tutmadı diye. başka da bir belirtim yok açıkçası. göğüslerim zaten aşılamadan beri ilaçlar sebebiyle aşırı ağrıyordu.
en son adet tarihim 28 temmuzdu.. Bu ayın 28 ini beklicemmmm ....
Inşallah meleğim benimledir...
evet ya en zoruu dimi beklemekkkk....
Inşallah meleğin veya meleklerin seninledir.......
Aşılama mı yapıldı doğal sizmi deniyosunuz....
hadı hayırlısı ınsallah benımde 20 falan bellı olacak ama zaman bı hemen gecseee
asılama degıl klomen kullandım 2 yumurta olustu bırı kndıleıgınden catladı ıkıncısı de catlatma ıgnesıyle bakalımmm
tatlıcım topigin hayırlı geldi bak..bi arkadaşımız hamiş negüzel..tebrik ederim..önümüzdeki ay senide kutlicaz inş..
hmmm anladımm en azından senin yumurtalarının çatladığını biliyosun...
benim 4 tane yumurta olduğu için riske girmeyelim diye çatlatma iğnesi olmadı....
inşallah kendiliğinden çatlar ...
bütün gece rüyamda yumurtalarımla uğraştımsempatiksalakcinni
iyce kafayı yedimm gittiiikafamçokkarıştı
ay ınanmıyorum ruyanda gormene bende hep hamıle falan goruyorum kendımı herseyı bişeye yoruyorum bakalım mubarek ayda ınsallah hayırlı haberler alırız
selam canım iyi gidiyor. bugün tekrar tahlil yaptırdım değerlerim yükselmiş. bi tek karın arılarım devam ediyor halaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?