Aşılama Gelişmiş 4 yumurtası olup hamile kalan veya kalamayanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlıcık canım merhaba nasılsın bugün..
merak ederim deiştin bugün tahlil oldum değerim 199 çıktı :) :)

tatlıcık canım merhaba nasılsın bugün..
merak ederim deiştin bugün tahlil oldum değerim 199 çıktı :) :)

ayyyyyy çooooook sevindimmmmmmmmmm:))))))))))olumunekankayizsmile
biliyodum valla böyle güzel bi haber vericeniii:)))
maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin.....
tebrik ediyorummmmopuyorumnanaktan

fovfov peki belirtilerin nezaman başladı nasıl değişiklikler hissettin yazarmısınn....???

çok mutlu oldum hemen bebişine bi çizelge hazırlıyalımmı:)))

çok sağolun arkadaşlar ama ben hala şoktayım sevinemiyorum bir şey olacak diye tetikteyim. Allahım korusun inşallah...ve hepimize nasip etsin en kısa zamanda..
canım valla belirti hala hissetmiyorum hatta 3 gündir gece 2de başlamak üzere çok yoğun ade ağrılarım vardı. 3 gecedir ağlıyorum hem ağrıdan, hem de tutmadı diye. başka da bir belirtim yok açıkçası. göğüslerim zaten aşılamadan beri ilaçlar sebebiyle aşırı ağrıyordu.

korkma tatını çıkar bu mutlu haberin... inşallah yakın zamanda kesesini ve ya keseleride görürsünn:).

maşallah değerin iyi acaba ikiz olabilirmi hiç araştırdınmı???

Son düzenleme:
valla ben de ondan tırstım dün konuşmuştuk biliyosun ama sitede ikiz olanların şuanki değerlerine göre düşük. tek olsun biizim olsun diyoruz

fovfov tebbrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. inşallah darısı bizlerin başına..
bende ilk aşılaması tutmayanlardanım dr.um bu ay ara verelim dedi bekliyorum Allah ımın banada bi yavru vermesini. tebrikler tekrar ...........

asılama degıl klomen kullandım 2 yumurta olustu bırı kndıleıgınden catladı ıkıncısı de catlatma ıgnesıyle bakalımmm

hmmm anladımm en azından senin yumurtalarının çatladığını biliyosun...
benim 4 tane yumurta olduğu için riske girmeyelim diye çatlatma iğnesi olmadı....
inşallah kendiliğinden çatlar ...
bütün gece rüyamda yumurtalarımla uğraştımsempatiksalakcinni

iyce kafayı yedimm gittiiikafamçokkarıştı

tatlıcım topigin hayırlı geldi bak..bi arkadaşımız hamiş negüzel..tebrik ederim..önümüzdeki ay senide kutlicaz inş..

tatlıcım topigin hayırlı geldi bak..bi arkadaşımız hamiş negüzel..tebrik ederim..önümüzdeki ay senide kutlicaz inş..

inşallah canım yaaa :Saruboceq: :))))

hamiş olursam bu ayın 27 si gibi belli olucakkk:lepi:.....

inşallah kuzum benimledir....:Saruboceq:

selam canım iyi gidiyor. bugün tekrar tahlil yaptırdım değerlerim yükselmiş. bi tek karın arılarım devam ediyor halaa

ay ınanmıyorum ruyanda gormene bende hep hamıle falan goruyorum kendımı herseyı bişeye yoruyorum bakalım mubarek ayda ınsallah hayırlı haberler alırız

ay ınanmıyorum ruyanda gormene bende hep hamıle falan goruyorum kendımı herseyı bişeye yoruyorum bakalım mubarek ayda ınsallah hayırlı haberler alırız

inşallah canımm yaaaa ((

4yıldır rüyalarda bebek sevmekten, emzirmekten bıktım ben gerçekten olsun istiyorum....
uyanınca bi sağıma bakıyorum bi soluma ama bebişim yokkmafoldumben

çok kafaya takıyoruz bütün gün, sonra rüyalarımızda görüyoruz ....

inşallah daha çok beklemeden bu mubarek ayda öğreniriz hamiş olduğumuzu......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam canım iyi gidiyor. bugün tekrar tahlil yaptırdım değerlerim yükselmiş. bi tek karın arılarım devam ediyor halaa

maşallahhh maşallahh yükselsinnn değerinn:))))hihoyyythihoyyythihoyyyt
karın ağrısıda olsun okadarcık annesi miniğinin yeri dar hareket edesi geliyodur ,e birazcık ağrı oluyodurr:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…