valla canım yer bulamıyor sanırım biraz zayıfım çünkü. anca esneyeceğim heralde. ama dediğin gibi o iyi olsun da razıyım ben..
canım benim biliyorum bunu söylemek çok anlamsız bir faydası olmuyor ama düşünmemeye çalış. geçen bir yerde okudum araştırmalara göre bebek olmasını isteyen kadınlarda stres hormonu salgılanıyormuş ve bu gebeliği engelliyormuş. yani artık fiziksel olarak da kanıtlandı stresin yan etkisi. sanırım çalışmıyorsun, kafanı boşaltmaya başka şeylerle uğraşmaya çalış ki bilinçaltın biraz hafiflesin. geceleri bile artık seni etkilemesi kötü. biraz dediğim gbi farklı şeyler bul. zaten yumurtaların normalmiş maşallah bu a olmasa da Allahın izniyle mutlaka olacaktır bebeğiniz
inşallah canımm yaaaa((
4yıldır rüyalarda bebek sevmekten, emzirmekten bıktım ben gerçekten olsun istiyorum....
uyanınca bi sağıma bakıyorum bi soluma ama bebişim yokkmafoldumben
çok kafaya takıyoruz bütün gün, sonra rüyalarımızda görüyoruz ....
inşallah daha çok beklemeden bu mubarek ayda öğreniriz hamiş olduğumuzu......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben bugun adet oldum okadar umutlanmıstım kı yok agrılarım degısık geldı yok bişeler farklı geldı ama farklı olan hıc bısey yokmus tkrar klomen verdı doktor her ay yenı umut hayırlısı umarım sızde sonuc pozıtıf olur dualarım sızınleee
tatlıcık canım sana özel msj atmıştım her şey gönlüne göre olsun takip edeceğim gelişmeni bende yarın başlıycam nasip olursA
kusura bakma sizede mi normal ilişki yoluyla mı dedi
tatlıcıkkk cnmmm yaa ben seni çok merakk ettimmm ne olduu hamişşmisin .yaa hadi insaallah.altta çizelgenn varr dogru tahmin ediyorum deilmi :))
bu gün gittim tedavim başladı kızlar banada çok dua edin inş. olur mutlu sonla biter hepimizin bu bekleyişi
amin canım senin ne zaman tahlilin 13.günü bekliyorsun adet tarihini mi
canım rüyamda senin hamile olduğunu gördüm hayırlısıı inşallah :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?