- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Çoook ufak çok :)Allah Allah en ufak birşey de kendini öldürme de moda oldu.
Zaten derdim tek başıma vakit geçirememek değil ki. Gidecek yerim çalacak kapım olmamasıMutlu olmak için arkadaşlarına sevgiline ihtiyacın yokki. Kendi kendinle vakit geçirerek de mutlu olabilirsin. Çık gez dolaş yemek ye alışveriş yap. Çıkamıyosan evde film.izle kendine yemek hazırla felan. İnsan ilk önce kendini sevip yalnızda mutlu olmayı bilmeli. Bunu unutma.
Çok teşekkür ederim siz çok iyi birisiniz. Umarım geçerKuzum ben seni anliyorum , benimde yanliz gecirdigim bayramlar oldu , duvara bakip agladigimi bilirim
Hepsi gececek , bi kac sene sık disini
Senin de sinavin kucucuk yasinda bunlari yasamak , hepsi gececek guzellik
Ben de bi adana söyleyeyim bari eve diyeceğim de kapalıdır şimdi kebapçılar....Valla bende tavana bakıyorum sabahtan beri.
Televizyon da yok ki acayim da evde ses olsun.
Bilgisayardan aski memnu açtım bende.
Zaten 1 aydır uzuntulerden üzüntü beğendim.
Birazdan kfc' den siparis verip kendimi mutlu etmeyi düşünüyordum.
iyi bayramlar herkese
Ben de bi adana söyleyeyim bari eve diyeceğim de kapalıdır şimdi kebapçılar....
Afiyet olsunEvet cadde dükkanları kapalı olur. Ilk gun cogu yer kapali. Hatta avmlerde kapali. Bende yemeksepetinden isteyecektim oradan avmdeki çıkıyor.
Bende kendi uygulamasından isteyeceğim.
Zaten derdim tek başıma vakit geçirememek değil ki. Gidecek yerim çalacak kapım olmaması
akraba denen o akrep topluluğundan bende de var haklısınız görüşmeyince sinir de olmuyoruz ince hesaplarını laf sokmalarını menfaat çatışmalarına da maruz kalmıyoruzSana bir şey diyeyim bak,
Benim epey kalabalık bir ailem var. Anne baba kv kp dışında hiçbiri ile görüşmüyor hatta hepsinden nefret ediyorum.
Inan yoklukları varliklarindan daha iyi. Konularını biliyorum ablacım,eger calacak bir kapin olsaydı da o kapılar ancak sinirini bozmaya yarayacakti.
Boşver olmasın,kendinle bas basa kal.
Ben öğrenciyim arkadaşlarım memleketlerne gittiler burda kalanlar da ailesiyle bayram ziyaretinde hepSizi de götürseymiş sevgiliniz keşke ya da yakın bir arkadaşınıza gitseydiniz keşke. İyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?